Toyota Financial Lease

Een op maat gesneden financieringsvorm

Met Financial Lease van Toyota Financial Services heeft u een op maat gesneden financieringsvorm. U regelt zelf alle operationele zaken. Na afloop van de Financial Leaseovereenkomst behoudt u de auto.

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u bij de Toyota dealer een slottermijn afspreken.

Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de restwaarde van de auto gebruiken. De Toyota geldt als onderpand. De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit toevertrouwen aan uw Toyota dealer. Dan heeft u altijd één aanspreekpunt.

Financial Lease kunt u eenvoudig en op basis van persoonlijk advies regelen bij de Toyota dealer of bij Toyota Financial Services. Omdat de financiële voordelen van deze leasevorm per bedrijf verschillen, adviseren wij u de mogelijkheden ook door te nemen met uw bedrijfsaccountant.

Met behulp van de calculator op deze site kunt u zelf berekenen wat u maandelijks betaalt voor de Toyota van uw keuze. Voor maatwerk en de beste leaseoplossing voor uw bedrijf verwijzen we u naar de Toyota dealer of Toyota Financial Services voor een offerte op maat

Kenmerken
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandlast
  • Op bedrijfsbalans
  • Auto wordt eigendom

Raadpleeg uw Toyota dealer voor meer informatie en de voorwaarden.