1. Elektrisch rijden
 2. Oplaadservice

Toyota oplaadservice

Opladen waar en wanneer het je uitkomt
Jouw Toyota snel en comfortabel opladen, waar en wanneer het je uitkomt. Daarvoor is Toyota Oplaadservice. Jouw Toyota verkoopadviseur zal je hierin volledig ontzorgen. Om je te kunnen voorzien van een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadoplossingen, is Toyota Oplaadservice een samenwerking aangegaan met Vattenfall InCharge. Hierdoor kan Toyota Oplaadservice je een passende oplossing bieden, of je nu thuis, onderweg of zakelijk wilt laden.

Toyota thuisladen

Het Toyota laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen. Hierbij communiceert dit premium laadpunt met de slimme meter in jouw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers.
Bekijk onze thuislaadpakketten
 • Hoe laad ik mijn Toyota thuis op?

  Heb je de mogelijkheid om op je eigen terrein een laadpunt te plaatsen? Toyota biedt je verschillende laadoplossingen, zodat er altijd een pakket bij zit dat bij jouw persoonlijke woonsituatie past.

  Je hebt hierin de keuze uit een oplaadpunt aan de wand of op een standvoet. Een monteur zal dit vervolgens bij je komen aansluiten, waarbij er middels Dynamic Load Balancing altijd maximaal vermogen beschikbaar is om op te laden en tegelijkertijd overbelasting wordt voorkomen. Bovendien ontvang je een garantieperiode van 5 jaar op een Toyota laadpunt en installatie.

Toyota Laadpas

 • Eenvoudig jouw laadsessies starten en beëindigen
 • Geen aanvraagkosten
 • Te gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland en snellaadstations
 • Ook in het buitenland opladen bij de aangesloten partnernetwerken in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, UK, Denemerken, Zweden en steeds meer landen.
 • Extra voordelig laden bij Vattenfall InCharge-laadpunten en bij een van de ruim 100 snelladers op McDonalds vestigingen.
 • Inzicht in al jouw laadsessies
Lees meer

Complete service met de Toyota laadpas en app

Wil je jouw Toyota onderweg opladen? Ook hiervoor is er een oplaadoplossing: de laadpas met bijbehorende app. Je hebt hiermee toegang tot vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers onderweg in Nederland en bij diverse partnernetwerken in Europa. Je kunt ook profiteren van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge bij diverse eigen laadpunten en de ruim 100 snelladers bij McDonalds vestigingen.

Wil je meer informatie?

Wil je graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Jouw dealer staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te kijken naar het meest geschikte pakket voor jouw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal jouw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met je opnemen.
Contact met Toyota

Algemene voorwaarden

 1. Toyota Oplaadservice wordt in Nederland uitgevoerd door Vattenfall InCharge. Namens Toyota Oplaadservice zal Vattenfall InCharge jouw laadpunt verzorgen en door een van haar installatiepartners fysiek vakkundig monteren en testen
 2. Het aantal meter graafwerkzaamheden tussen jouw meterkast en de gewenste locatie van het Toyota laadpunt is bepalend voor de prijsstelling van het pakket. Verantwoordelijkheid van het juist bepalen van deze meters ligt bij de klant. Uiteraard kunnen wij je hierbij assisteren.
 3. Bij het thuislaadpakket Maximaal is een schouw voorafgaande de installatie altijd onderdeel van het proces. Hierbij wordt er bepaald of eventuele meerkosten van toepassing zijn. In situaties dat er meerkosten zijn, worden deze meerkosten door Vattenfall InCharge in rekening gebracht aan de berijder of werkgever.
 4. Een Toyota laadpunt wordt altijd geleverd in combinatie met een abonnement ‘hosting & beheer’. Dit abonnement wordt afgesloten tussen de eigenaar van de Toyota en Vattenfall InCharge. Dit kan ook jouw werkgever of leasemaatschappij zijn. Klik hier voor de algemene voorwaarden van dit abonnement.
 5. Indien je jouw Toyota zakelijk gebruikt, zal het abonnement ‘hosting & beheer’ ook zorgdragen voor de verrekening van zakelijk geladen stroom. Vattenfall InCharge zal deze verrekening doen tussen gebruiker en werkgever of leasemaatschappij. Het te verrekenen bedrag bedraagt in 2022 € 0,27 inclusief BTW en zal jaarlijks worden geïndexeerd. Hiervoor zijn de algemene voorwaarden van Vattenfall InCharge van toepassing die behoren bij het abonnement ‘hosting & beheer’.
 6. Het verhogen van de aansluitwaarde of het omzetten van 1 naar 3 fasen van jouw netaansluiting is de verantwoordelijkheid van jouw netbeheerder. Toyota noch Vattenfall InCharge is verantwoordelijk voor het tijdstip of de kosten die hierbij door jouw netbeheerder worden doorbelast. Voorbereidende werkzaamheden bij het omzetten van een aansluiting, het aanpassen van jouw meterkast en afzekeren hiervan zijn tegen meerkosten wel mogelijk.
 7. Dynamic Load Balancing is een functionaliteit die standaard wordt ondersteund door het slimme laadpunt. Voor een juiste werking is de aanwezigheid van een slimme meter noodzakelijk. Indien je geen slimme meter heeft, zal deze functie dus niet werken. Een slimme meter kun je aanvragen bij jouw netbeheerder.
 8. Het Toyota laadpunt zal in basis opgeleverd worden voordat je jouw nieuwe Toyota in ontvangst neemt. Wanneer jouw Toyota uit voorraad geleverd kan worden, dan is de doorlooptijd circa 6 weken. Uiteraard streven we ernaar dit te verkorten. Een Toyota laadpas is dan wel direct beschikbaar.
 9. Garantie: een Toyota laadpunt wordt geleverd met 5 jaar garantie. Ook op een juiste installatie. Uitgezonderd van garantie zijn schades veroorzaakt door onjuist gebruik, vernieling of natuurgeweld.
 10. Dataverwerking persoonsgegevens: conform de richtlijnen van de AVG, vragen wij toestemming om jouw persoonsgegevens te delen met Vattenfall InCharge en haar installatiepartner. Deze zullen zorgvuldig en uitsluitend voor het maken van een afspraak en het plaatsen van jouw Toyota laadpunt worden gebruikt.