1. Elektrisch rijden
 2. Oplaadservice

Toyota oplaadservice

Opladen waar en wanneer het u uitkomt
Uw Toyota snel en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt. Daarvoor is Toyota Oplaadservice. Uw Toyota verkoopadviseur zal u hierin volledig ontzorgen. Om u te kunnen voorzien van een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadoplossingen, is Toyota Oplaadservice een samenwerking aangegaan met Vattenfall InCharge. Hierdoor kan Toyota Oplaadservice u een passende oplossing bieden, of u nu thuis, onderweg of zakelijk wilt laden.

Toyota thuisladen

Het Toyota laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen. Hierbij communiceert dit premium laadpunt met de slimme meter in uw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers.
Bekijk onze thuislaadpakketten
 • Hoe laad ik mijn Toyota thuis op?

  Heeft u de mogelijkheid om op uw eigen terrein een laadpunt te plaatsen? Toyota biedt u verschillende laadoplossingen, zodat er altijd een pakket bij zit dat bij uw persoonlijke woonsituatie past.

  U heeft hierin de keuze uit een oplaadpunt aan de wand of op een standvoet. Een monteur zal dit vervolgens bij u komen aansluiten, waarbij er middels Dynamic Load Balancing altijd maximaal vermogen beschikbaar is om op te laden en tegelijkertijd overbelasting wordt voorkomen. Bovendien ontvangt u een garantieperiode van 5 jaar op een Toyota laadpunt en installatie.

Toyota Laadpas

 • Eenvoudig uw laadsessies starten en beëindigen
 • Geen aanvraagkosten
 • Te gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland en snellaadstations
 • Ook in het buitenland opladen bij de aangesloten partnernetwerken in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, UK, Denemerken, Zweden en steeds meer landen.
 • Extra voordelig laden bij Vattenfall InCharge-laadpunten en bij een van de ruim 100 snelladers op Mac Donalds vestigingen.
 • Inzicht in al uw laadsessies
Lees meer

Complete service met de Toyota laadpas en app

Wilt u uw Toyota onderweg opladen? Ook hiervoor is er een oplaadoplossing: de laadpas met bijbehorende app. U heeft hiermee toegang tot vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers onderweg in Nederland en bij diverse partnernetwerken in Europa. U kunt ook profiteren van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge bij diverse eigen laadpunten en de ruim 100 snelladers bij Mac Donalds vestigingen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Uw dealer staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar het meest geschikte pakket voor uw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal uw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Contact met Toyota

Algemene voorwaarden

 1. Toyota Oplaadservice wordt in Nederland uitgevoerd door Vattenfall InCharge. Namens Toyota Oplaadservice zal Vattenfall InCharge uw laadpunt verzorgen en door een van haar installatiepartners fysiek vakkundig monteren en testen
 2. Het aantal meter graafwerkzaamheden tussen uw meterkast en de gewenste locatie van het Toyota laadpunt is bepalend voor de prijsstelling van het pakket. Verantwoordelijkheid van het juist bepalen van deze meters ligt bij de klant. Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren.
 3. Bij het thuislaadpakket Maximaal is een schouw voorafgaande de installatie altijd onderdeel van het proces. Hierbij wordt er bepaald of eventuele meerkosten van toepassing zijn. In situaties dat er meerkosten zijn, worden deze meerkosten door Vattenfall InCharge in rekening gebracht aan de berijder of werkgever.
 4. Een Toyota laadpunt wordt altijd geleverd in combinatie met een abonnement ‘hosting & beheer’. Dit abonnement wordt afgesloten tussen de eigenaar van de Toyota en Vattenfall InCharge. Dit kan ook uw werkgever of leasemaatschappij zijn. Klik hier voor de algemene voorwaarden van dit abonnement.
 5. Indien u uw Toyota zakelijk gebruikt, zal het abonnement ‘hosting & beheer’ ook zorgdragen voor de verrekening van zakelijk geladen stroom. Vattenfall InCharge zal deze verrekening doen tussen gebruiker en werkgever of leasemaatschappij. Het te verrekenen bedrag bedraagt in 2022 € 0,27 inclusief BTW en zal jaarlijks worden geïndexeerd. Hiervoor zijn de algemene voorwaarden van Vattenfall InCharge van toepassing die behoren bij het abonnement ‘hosting & beheer’.
 6. Het verhogen van de aansluitwaarde of het omzetten van 1 naar 3 fasen van uw netaansluiting is de verantwoordelijkheid van uw netbeheerder. Toyota noch Vattenfall InCharge is verantwoordelijk voor het tijdstip of de kosten die hierbij door uw netbeheerder worden doorbelast. Voorbereidende werkzaamheden bij het omzetten van een aansluiting, het aanpassen van uw meterkast en afzekeren hiervan zijn tegen meerkosten wel mogelijk.
 7. Dynamic Load Balancing is een functionaliteit die standaard wordt ondersteund door het slimme laadpunt. Voor een juiste werking is de aanwezigheid van een slimme meter noodzakelijk. Indien u geen slimme meter heeft, zal deze functie dus niet werken. Een slimme meter kunt u aanvragen bij uw netbeheerder.
 8. Het Toyota laadpunt zal in basis opgeleverd worden voordat u uw nieuwe Toyota in ontvangst neemt. Wanneer uw Toyota uit voorraad geleverd kan worden, dan is de doorlooptijd circa 6 weken. Uiteraard streven we ernaar dit te verkorten. Een Toyota laadpas is dan wel direct beschikbaar.
 9. Garantie: een Toyota laadpunt wordt geleverd met 5 jaar garantie. Ook op een juiste installatie. Uitgezonderd van garantie zijn schades veroorzaakt door onjuist gebruik, vernieling of natuurgeweld.
 10. Dataverwerking persoonsgegevens: conform de richtlijnen van de AVG, vragen wij toestemming om uw persoonsgegevens te delen met Vattenfall InCharge en haar installatiepartner. Deze zullen zorgvuldig en uitsluitend voor het maken van een afspraak en het plaatsen van uw Toyota laadpunt worden gebruikt.