1. Zakelijk
 2. Bedrijfswagens

Toyota professional

Als vakman ben je op zoek naar kwalitatief goed en betrouwbaar gereedschap.

 • Standaard 10 jaar garantie tot 200.000 kilometer*
 • Financial en operational lease oplossingen
 • Bedrijfswagens volledig op maat
 • Vast aanspreekpunt bij uw Toyota dealer
 • 24/7 pechhulpservice
 • Vervangend vervoer

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Of u nu op zoek bent naar vervangend vervoer voor uw bedrijfsauto, snel en deskundig onderhoud of pechhulp voor onderweg - Toyota Professional is uw betrouwbare business partner. Met ons uitgebreide aanbod aan zakelijke services hebben wij een antwoord op al uw ondernemersvragen.
 • Toyota garantie

  Met de garantie van Toyota heeft u ook voor uw bedrijf volledige gemoedsrust. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze auto's. Daarom geldt voor elke nieuwe en gebruikte Toyota een fabrieksgarantie van drie jaar, die na elke servicebeurt* met een jaar / 15.000 kilometer wordt verlengd. Tot maximaal tien jaar of 185.000 kilometer, wat het eerst aan de orde is. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf, in de geruststellende wetenschap dat uw mobiliteit in goede handen is.

 • Pechhulpservice

  Bij Toyota maken we onze auto's zo betrouwbaar als we kunnen. Toch kan er altijd een probleem ontstaan, vooral bij slechte weers- en wegomstandigheden. Gelukkig kunt u voor uw bedrijf 24/7 een beroep doen op Toyota Pechhulpservice. In vrijwel heel Europa. Zo bent u bij pech verzekerd van deskundige hulp, repatriëring van uw auto en zelfs een hotelaccommodatie wanneer dat nodig mocht zijn.

 • Vervangend vervoer

  Dankzij Toyota Professional Service kunt u eenvoudig vervangend vervoer voor uw bedrijfswagen boeken, zodat u verder kunt met ondernemen. Heeft uw bedrijfswagen een onderhoudsbeurt nodig, reserveer dan meteen vervangend vervoer. Zo weet u zeker dat er een passende auto voor u beschikbaar is. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van bedrijfswagens, van personenauto's tot een bestelbus.

 • Uw partner in verzekeringen

  Ook op gebied van verzekeringen hebben we een uitgebreid aanbod dat volledig is afgestemd op uw behoeften als ondernemer. Als business partner voor de verzekering van bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor de professionele afhandeling van claims, deskundige reparaties en nog veel meer. En dat alles onder één dak. Zo heeft u maximale gemoedsrust en blijft de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.

Meer informatie over de levertijd

Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd momenteel langer dan normaal. Als Toyota Nederland vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom worden eventuele prijsstijgingen niet aan uw doorgerekend nadat het koopcontract is ondertekend. Dit geldt met uitzondering van de BPM die door de overheid wordt bepaald. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Toyota dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

De bedrijfswagens van Toyota

Proace City
Vanaf € 19.645,-
Proace City Live L1
Proace City Electric
Vanaf € 34.500,-
Proace City Electric Live met schuifdeur
Proace City Verso
Vanaf € 39.895,-
Proace City Verso Live L1
Proace City Verso Electric
Vanaf € 45.495,-
Proace City Verso Electric Live L1
Proace
Vanaf € 27.095,-
Proace Black Line Worker
Proace Electric
Vanaf € 39.850,-
Proace Electric Cool Truck
Proace Verso Electric
Vanaf € 77.445,-
Proace Verso Electric Dynamic
Hilux
Vanaf € 30.350,-
Hilux Cool Comfort Enkele Cabine VAN
Land Cruiser
Vanaf € 112.295,-
Land Cruiser Comfort 3-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?model=PD%2CPF%2CPROACE%2CPROACEVERSO%2CEP%2CEV%2CEC%2CEQ%2CLANDCRUISER150%2CHILUX

Onze extra services bij de proace

Bedrijfswagens op maat

Een bedrijfswagen moet afgebouwd worden zoals ú hem gebruikt. Daarom biedt Toyota compleet aangepaste en ingerichte totaaloplossingen per vakgebied. Alles op 1 adres geregeld en direct klaar voor het échte werk.
Ontdek de mogelijkheden

Financieren of leasen

Volledig eigenaar van uw bedrijfswagen met een financiering of liever volledig ontzorgd worden via een leasecontract. Bij Toyota bieden we beide opties en helpen we u om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.
Lees meer

Toyota bedrijfswagenpolis

Volledig eigenaar van uw bedrijfswagen met een financiering of liever volledig ontzorgd worden via een leasecontract. Bij Toyota bieden we beide opties en helpen we u om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.
Lees meer

* Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.