1. Ontdek Toyota
  2. Start Your Impossible
  3. Nederland

Start your impossible

Haal het beste uit jezelf
Toyota is Worldwide Official Mobility Partner van de Olympische en Paralympische spelen. Voor topsporters zijn de spelen het moment waar ze keihard naar toe hebben gewerkt. Bloed, zweet en tegenslagen, niets houdt ze tegen. Alles heeft geleid naar dit moment waar ze proberen te bereiken wat iedereen onmogelijk acht.

Partnership Olympische & Paralympische Spelen

Ons motto is mobiliteit voor iedereen. Voor Toyota gaat mobiliteit verder dan alleen auto’s; het draait ook om het aangaan van uitdagingen en het waarmaken van dromen. Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen komt de wereld samen om te genieten van de bijzondere prestaties van de atleten. Waar telkens wordt bewezen dat niets onhaalbaar is en ons inspireert dat met de kracht van bewegen het onmogelijke kan worden bereikt. Vanwege deze idealen is Toyota trotse partner van de Olympische en Paralympische Spelen.
Meer over het partnership

Onze ambassadeurs

Samen met onze ambassadeurs; Fleur JongKjeld Nuis, Irene Schouten, Chris Vos, Jetze Plat, Esther Vergeer en Marit Bouwmeester, willen we mensen inspireren met hun wilskracht en doorzettingsvermogen. Ze laten met hun verhalen zien dat niets onmogelijk is wanneer je niet opgeeft en zijn hèt voorbeeld van Start Your Impossible.
Meer over onze ambassadeurs

Mobiliteit voor iedereen

We willen dat iedereen de vrijheid van bewegen kan ervaren. Ook als je ouder bent en wat ondersteuning kan gebruiken. En óók als je een lichamelijke beperking hebt. Deze vrijheid maakt het voor iedereen mogelijk om deel uit te maken van de maatschappij. ‘Mobility for All’, noemen we dat. Daarom streven we ernaar om hiervoor producten te ontwikkelen en uitdagingen waarbij bewegen een obstakel vormt op te lossen. Zodat iedereen de kans krijgt om alles uit het leven te halen en hun eigen grenzen te verleggen.
Meer over mobiliteit voor iedereen

Special Olympics

Special Olympics organiseert wereldwijd sportevenementen om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Ze geven sporters een podium om te stralen. Toyota is trotse partner van Special Olympics. We delen de droom van een samenleving waarin iedereen gelijk is en mee kan doen. Het draait om wat je wél kunt en het volgen van je dromen.
Meer over Special Olympics