1. Occasions
  2. Approved

Toyota Approved Occasions

Occasions die voelen als nieuw
Een occasion kopen, kan best spannend zijn. Zeker als je geen autokenner bent of wanneer er bijvoorbeeld niets over de onderhoudshistorie bekend is. Bij Toyota stellen we je dan ook graag gerust. Met een Toyota Approved Occasion kies je – net als bij een nieuwe Toyota – voor de top in betrouwbaarheid. Dat onderstrepen we nog eens met onze Toyota Zorgeloze Zekerheden.

Tot 10 jaar Toyota garantie

Op een Toyota kun je bouwen. Kies je voor een Toyota Approved Occasions, dan krijg je sowieso 12 maanden garantie. Zolang jouw auto bij ons in onderhoud is, wordt deze garantie jaarlijks verlengd tot het 10e levensjaar (tot 200.000 kilometer*). Of je nu de tweede of derde eigenaar bent.

Volledige onderhoudsbeurt

Met de aankoop van een Toyota Approved Occasion ben je verzekerd van een auto in topconditie. Onze technici voeren namelijk vooraf een volledige onderhoudsbeurt uit. Hierbij worden alle cruciale punten gecheckt, vloeistoffen ververst of op peil gebracht en, waar nodig, onderdelen vervangen.

Hybride Zekerheid Controle

Koop je een Toyota Approved Occasion met hybride aandrijflijn, dan wordt deze standaard geleverd inclusief Hybride Zekerheid Controle. Het hierbij behorende certificaat – met actuele meetwaarden – geeft je een jaar lang (of maximaal 15.000 kilometer) recht op kosteloos herstel van het batterijpakket na een eventueel defect. Als hybride leider met jarenlange ervaring en het grootste aanbod, bieden we onze klanten met de Hybride Zekerheid Controle een extra bewijs van vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze hybride aandrijflijnen.

14 dagen omruilgarantie**

Met Toyota kies je voor de top in kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zie je terug in onze modellen, maar ook op het gebied van service gaan we net dat stapje verder. Ben je bijvoorbeeld na jouw aanschaf niet 100% tevreden of krijg je twijfels over jouw keuze? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw Toyota Approved Occasion om te ruilen.

24/7 pechhulp in heel Europa

Op pech onderweg zit niemand te wachten. Maar als het dan toch gebeurt, is het prettig om te weten dat er altijd iemand voor je klaarstaat die je weer op weg kan helpen. Alle Toyota Approved Occasions worden dan ook geleverd met 12 maanden volledige pechhulp. Niet alleen in Nederland, ook in de rest van Europa ben je 24/7 verzekerd van hulp. 

Algemene garantievoorwaarden

Bekijk hier de algemene garantievoorwaardenOpens in new window die gelden op alle Toyota Approved Occasions.

* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe auto’s maar ook occasions. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.

** Bij Toyota heb je 14 dagen de tijd om uw Toyota Approved Occasion om te ruilen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de algemene voorwaardenOpens in new window online.