1. Zakelijk
  2. Bedrijfswagens
  3. Inrichting op maat

Toyota Bedrijfswagen op maat: zo geregeld

Voor iedere klus het juiste gereedschap in je bus

Toyota Bedrijfswagens levert maatwerk, met compleet aangepaste en ingerichte totaaloplossingen per vakgebied. Dat doen we al jaren. Dankzij die rijke ervaring kunnen we jouw wensen snel en professioneel realiseren, uiteraard volgens de strengste kwaliteits-, veiligheids- en hygiëne-normen. En ook belangrijk: tegen aantrekkelijke tarieven. Zo kan jij snel aan het werk, want tijd is geld.

Waarom een Toyota bedrijfswagen op maat?

  • Perfect afgestemd op jouw werkzaamheden
  • Altijd maatwerk, dus perfect fit
  • Uitgebreide garantie, ook op maatwerk
  • Snel geregeld
  • Gebouwd voor en door professionals
  • 10 jaar garantie, ook op de batterij
Bekijk oplossingen per vakgroep

Toyota Professional Bedrijfswagens staat altijd voor je klaar

Hoe beter de bus is afgestemd op jouw werkzaamheden, hoe efficiënter jij aan de slag kan. Jij hebt de wensen, wij voeren het uit. Uiteraard op één adres geregeld en direct klaar voor het échte werk. Zo kan jij elke kubieke centimeter optimaal benutten. En zijn er problemen? Dan lossen we dat netjes en snel op, precies zoals je van ons mag verwachten.

Met een bedrijfswagen van Toyota geniet je van een uitgebreide garantie. Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie*, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Kies je voor elektrisch? Een goede en duurzame keuze! Op het batterijpakket geldt een garantie tot 15 jaar of 1 miljoen kilometer.
Bovendien geldt ook hier: maatwerk met kwaliteit. Dus 10 jaar garantie tot 200.000 km gegarandeerd* (ook mogelijk inclusief financiering en/of verzekering).

Zorgeloos werken ná 2025?

Nederland heeft te maken met een stikstof crisis. Ongeveer 24% van deze stikstof in de binnensteden wordt veroorzaakt door bedrijfswagens met een dieselmotor. Om deze reden gaan in 2025 meerdere gebieden op slot voor voertuigen met een verbrandingsmotor. Alleen elektrisch vervoer is in deze ‘Zero Emission Zones’ toegestaan. Toyota biedt in de vorm van de Proace Electric dé oplossing om de vakmannen en taxichauffeurs in Nederland hun werk te laten uitoefenen ná 2025. Met deze volledig elektrische bedrijfswagen kunt u overal werkzaam blijven en hoeft u geen rekening te houden met het sluiten van steden voor bedrijfswagens met een verbrandingsmotor.

Meer info Proace Electric

Taxi & personenvervoer

Als taxiondernemer of contractvervoerder vervoert u mensen, al dan niet met hun bagage. Een waardevolle lading. Toyota levert de Proace Shuttle in 2 maten compleet ingericht als taxi inclusief RDW keuring. Direct inzetbaar dus. Daarnaast heeft Toyota gedacht aan uw werkzaamheden na 2025, met toenemende milieuzones, want de Proace Electric Shuttle is óók leverbaar als taxi. 0 gram uitstoot, 100% zorgeloos rijden. Standaard geleverd met 9 zitplaatsen, een vlakke vloer van kunststof én het exclusieve panoramadak. Ideaal voor school-, contract- en luchthavenvervoer.

Meer over de Proace Verso
De Proace Electric Shuttle is leverbaar met een 50kWh en 75kWh accupakket, welke respectievelijk goed zijn voor 230 en 330 kilometer actieradius (WLTP).

Installateur

 De Toyota Proace is uitermate geschikt voor installatiewerk. Dankzij het installatiepakket is hij meteen startklaar. Zo mag een imperiaal met ladderrol niet ontbreken. Uw materiaal en gereedschappen bergt u veilig en praktisch op in de Sortimo® installateursopstelling. De laadruimte is met heldere LED-verlichting altijd goed verlicht en we werken de vloer en wanden in lichtgrijze kleuren af. Liever een kleinere bedrijfswagen voor opdrachten in druk stadsverkeer? Kies dan voor de Proace City als compacte bestelwagen. 

 

Meer over de Proace Meer over de Proace City

Schilder & glaszetter

Schilderen, of schilderen én glaszetten. Met de ruime Toyota Proace of compacte Proace City kunt u beide. Een Proace Worker of Long Worker is een goede start, maar voor schilders en glaszetters is meer nodig. Uw ladder gaat via de ladderrol op de imperiaal. Uw gereedschappen, verf en andere benodigdheden bergt u veilig en praktisch op in de Sortimo® schildersopstelling. Voor bescherming van de laadruimte, worden de wanden en laadvloer afgewerkt met stevige en slijtvaste materialen.

 

Meer over de Proace Meer over de Proace City

Koerier & koeltransport

Toyota heeft interessante modellen voor koerierswerk. Voor het drukke stadsverkeer zijn de Proace City en Proace Compact uiterst geschikt. Beide modellen zijn klein van buiten, maar groot van binnen. Een volle klasse groter zijn de Proace Worker en Long Worker. Eenvoudig via de zijkant te beladen, via de achterzijde met deuren die open kunnen tot 180 graden, of via een handige achterklep. Deze Proace wordt afgewerkt met een betonplex laadvloer en een lat-om-lat betimmering. Met sidebars beschermen we de dorpels.

Voor koeltransport kiest u de Proace Cool Worker: in enkele minuten van 30 naar 0 graden.

Meer over de Proace

Aannemer & bouw

Op de bouw moet je kunnen rekenen op betrouwbaar gereedschap. De Toyota Proace bedrijfswagens zijn stuk voor stuk sterke stukken gereedschap die wij compleet ingericht aanbieden. Met keuze uit de Proace gesloten bestelwagens, dubbele cabine of de handige Proace Truck. Allen leverbaar in diesel of elektrische varianten.

De Proace en Proace City zijn volledig afgestemd op werkzaamheden in de bouw. Leverbaar met een betonplex laadvloer en zijwand afwerking ter bescherming van uw laadruimte. Daarnaast is het mogelijk om een Sortimo laadruimte inrichting naar wens samen te stellen, waardoor u volledig voorbereid op pad gaat.

Meer over de Proace

Hoveniers & Gemeenten

Een pick-up biedt te weinig laadruimte en een afgesloten laadruimte van een bestelwagen heeft ook weer beperkingen. Voor u als hovenier is het niet gemakkelijk om een geschikte bedrijfswagen te vinden. Gelukkig is de Proace Electric Truck hét voertuig dat uw werkzaamheden gemakkelijker gaat maken. Met een zeer smal exterieur komt u waar anderen niet komen. De Proace Electric Truck biedt daarna talloze mogelijkheden, want zo kiest u voor een uitvoering met open laadbak welke optioneel kiepend is. Daarnaast is de Proace Electric Truck 100% electrisch wat zorgt voor 0 gram uitstoot en 100% zorgeloos rijden. Toch liever zelf bepalen wat voor opbouw er op moet komen? Dat kan ook, want Toyota helpt graag met een stukje maatwerk.

 

Meer over de Proace
Zoals je ziet is de Toyota PROACE bedrijfswageninrichting voor vele bedrijfstakken inzetbaar. Wil je meer weten, bijvoorbeeld hoe we jouw bedrijfsauto tot in de puntjes aan jouw wensen kunnen aanpassen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.

Toyota biedt tot en met 10 jaar garantie (max. 300.000 km) op de EV-tractiebatterij tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit. Uitsluitend van toepassing op batterij elektrische modellen. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Tot nader order: informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden.