1. Modellen
 2. Yaris Cross

Standaard voorzien van uitzonderlijke functies

Eigentijds rijden met de nieuwe, dynamische Yaris Cross. Gemaakt voor de stad én de snelweg, met slimme functies voor elke uitvoering.

arrow right
arrow left
 • Gemaakt voor de stad

  Compact van formaat, met de aangenaam hoge zitpositie van een SUV

 • Het goede gevoel van een hoge zit

  Een hoge zitpositie is cruciaal voor een veilige en ontspannen rit

 • Alles in sync met MyToyota

  Met moderne mobiele connectiviteit begint elke rit met een klik

 • Vertrouw op T-Mate

  Veiligheidssystemen die je onderweg gemoedsrust geven

 • Hybride rijden zoals jij dat wilt

  Met een nieuwe, geavanceerde Hybrid 130 aandrijflijn verloopt elke rit even efficiënt

 • Kies voor de robuuste looks van een SUV

  Laat jezelf zien in de onderscheidende Yaris Cross

 • Ruimte om te leven

  Een licht en luchtig interieur met genoeg ruimte voor iedereen

 • Bescherm je Yaris Cross

  Uitgebreide garantiebepalingen en volledige zekerheid voor je auto

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/nl/nl?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&utm_source=GOOGLEADS_ATL_ENGAGE_NATIVE_PAR_PW_NATIVE&utm_medium=NDC&utm_campaign=ALWAYSON&utm_content=20948535563_164631588904_696209101354_m____YARISCROSS_PKZ&utm_term=YARISCROSS&utm_id=google_ads_20948535563&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwy8i0BhAkEiwAdFaeGO30-vMZZW_Kt0je1nvjRLJV0gQtIMeMzhCELoPelDSy71JIT1gDrRoC00kQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Aandrijflijn
  Hybride
  Maximaal vermogen
  85 kW (116 pk)
  Brandstofverbruik
  4,5 – 5,1 l/100km
  CO₂ emissie
  101 – 102 g/km
  Acceleratie 0-100 km/h
  11,2 sec
 • HYBRID 130

  Aandrijflijn
  Hybride
  Maximaal vermogen
  96 kW (130 pk)
  Brandstofverbruik
  4,8 – 5,2 l/100km
  CO₂ emissie
  108 – 109 g/km
  Acceleratie 0–100 km/h
  10,7 sec

Aanbiedingen

Bekijk onze nieuwste acties en aanbiedingen voor de Toyota Yaris Cross
No promotion for the moment

Toyota Yaris Cross inruildeal

Nu € 1.500,- éxtra inruilvoordeel. Go Toyota!

Toyota Yaris Cross Private Lease Deal

Nu vanaf € 445,- per maand. Go Toyota!

Go Toyota Deal | Financieren

Tijdelijk extra scherp rentetarief van 4,9%

Toyota Yaris Cross First Edition

Nu met € 750,- introductievoordeel + € 1.500 extra inruilvoordeel

Yaris Cross Hybrid Business Edition

Nu vanaf € 33.195,- of € 212,- netto bijtelling p/m*

Veelgestelde vragen

Antwoord op al je vragen over hybride rijden

Nadat Toyota meer dan 25 jaar geleden aan de wieg stond van de hybride revolutie gaan we door op de weg naar een wereld met minder emissies. Onze hybrides combineren elektrische energie met een krachtige benzinemotor, voor moeiteloze prestaties en maximaal gebruiksgemak.

Een hybride beschikt voor de aandrijving over een verbrandingsmotor en een efficiënte elektromotor, en schakelt soepel tussen beide krachtbronnen.

Een hybride kan gebruik maken van elektrische energie tijdens het optrekken en bereikt met de elektromotor zelfs snelheden tot 50 km/u. Omdat de meeste hybrides van Toyota zichzelf opladen, wordt overtollig vermogen van de benzinemotor tijdens het rijden aangewend om de batterij mee op te laden, wanneer deze leeg raakt.

Hybrides van Toyota zijn uitgerust met vooruitstrevende technologie voor een batterij. Deze modellen staan bekend als ‘hybride-elektrische’ voertuigen omdat ze beschikken over twee krachtbronnen. Dat betekent dat je de batterij van een hybride niet via een externe energiebron hoeft op te laden, in tegenstelling tot de batterij van plug-in hybrides of volledig elektrische voertuigen.

De batterij van een hybride Toyota is ontwikkeld om even lang mee te gaan als de auto zelf. Sommige mechanische elementen, zoals de koppeling, dynamo en startmotor ontbreken zelfs volledig, wat het risico op onvoorziene kosten in de toekomst verder vermindert. Daarbij is voor alle hybride componenten, inclusief de hybride batterij 10 jaar/200.000 km* fabrieksgarantie van Toyota van toepassing.

 

*Wat het eerst aan de orde is. Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.

Er zijn drie soorten hybrides: mild Hybrid, full Hybrid en Plug-in Hybride. Een Mild Hybrid maakt alleen gebruik van de elektromotor(en) tijdens het accelereren, omdat de elektromotor de auto niet zelfstandig kan aandrijven. In een full Hybrid – of Plug-in hybride – van Toyota kun je zo’n 80 procent van al jouw stadsritten elektrisch rijden, met snelheden tot 50 km/u. Een Plug-in Hybrid werkt op dezelfde manier, maar heeft een batterij met grotere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.

*De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek.
De opgegeven waarden ten aanzien van de elektrische actieradius dienen slechts ter vergelijking. Deze zijn afhankelijk van factoren als de gekozen uitvoering en transmissie, gemonteerde accessoires (na registratie), rijstijl, weersomstandigheden, rijsnelheid en belading. Aangeraden wordt om alleen actieradius te vergelijken van andere modellen die conform dezelfde technische procedures zijn getest. De betreffende waarden zijn mogelijk niet representatief voor jouw alledaags gebruik. Alle auto’s zijn getest en gecertificeerd conform WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) voorschriften. Neem voor meer informatie over WLTP contact op met jouw Toyota-dealer.