1. Occasions
 2. c-hr

De Toyota C-HR als occasion

Rijd ‘m tweedehands zo goed als nieuw
Een Toyota CH-R occasion is erg populair. Een kwalitatief goede auto voor een goede prijs, daar staat Toyota occasion voor. Onze occasion auto’s worden geleverd met eersteklas services. Denk aan een nieuwe APK bij levering en 12 maanden garantie. Zo rijd je een occasion Toyota C-HR heel voordelig.

De Toyota C-HR occasion

Ontdek de occasion C-HR: onze stijlvolle SUV. Met z’n benzine- en elektromotor is deze hybride krachtig en zuinig tegelijkertijd. Daarnaast biedt deze auto genoeg ruimte voor alle passagiers. En heb je het strakke design al gezien?

Voordelen:

 • Naast benzine is de C-HR er ook in hybride uitvoering, wat beter is voor het milieu
 • Rijdt heel zuinig
 • Ruim genoeg voor het hele gezin
 • Een handig en compact formaat voor in de stad

Nadelen:

 • De C-HR heeft niet heel veel bagageruimte
 • Het trekgewicht van de hybride uitvoering is beperkter dan die van benzine

Een occasion Toyota C-HR kopen? Let hier dan op

Koop ‘m van een particulier of van een dealer

Een C-HR occasion kopen kan bij een particulier of bij een dealer. Over het algemeen is de prijs gunstiger bij een particulier, maar de risico’s zijn ook groter. Je weet namelijk niet in welke staat de occasion verkeert en je hebt geen garantie. Een auto aanschaffen bij een erkende dealer is ook een optie. Dit is vaak duurder, maar de tweedehands auto heeft wel een technische keuring doorstaan. Ook krijg je vaak 12 maanden garantie bij een aanschafbedrag boven de € 4500,-.

Controleer de occasion altijd goed

Zorg er altijd voor dat je de occasion C-HR zelf goed checkt. Zaken om op te letten zijn de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en dure onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Overweeg je een tweedehands Toyota C-HR te kopen, maak dan altijd een uitgebreide proefrit. Rijd met de occasion in woonwijken, provinciale wegen en de snelweg. Een auto reageert namelijk anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid.

Een Toyota occasion is een goede keuze, en wel hierom:

Meest betrouwbare automerk

Toyota is meerdere keren uitgeroepen tot het meest betrouwbaarste merk. Dit betekent weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

We hebben altijd een groot aanbod occasions op voorraad: ongeveer 4.000. Ook vind je onze dealers door het hele land. Zo kun je een Toyota kopen in Groningen, maar laat je ‘m onderhouden in bijvoorbeeld Zeeland. Dit verandert niks aan de garantie.

Standaard nieuwe APK

Moet je auto een nieuwe APK? Dan regelt de dealer dit voor de auto bij u wordt geleverd. Zo kan je tweedehands auto weer een jaar vooruit.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Optioneel: garantiepakket

Wil je echt het zekere voor het onzekere nemen? Overweeg dan ons optionele garantiepakket. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 12 maanden garantie
  Met het garantiepakket heb je altijd 12 maanden garantie op je occasion. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit ook nog eens 6 maanden garantie.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  Bij iedere auto wordt de kilometerstand gecontroleerd. Ook checkt de Toyota dealer de onderhoudshistorie met het serviceboekje.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je toch pech met je occasion? Dan kan je in heel Europa kosteloos rekenen op onze pechhulp. Deze service is geldig voor een periode van 12 maanden of 15.000 kilometer.