1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
53995.0

Brandstofverbruik gecomb.

1 l/100 km

CO2 gecombineerd

22 g/km

Welke uitvoering past het best bij u?

1. Kies uw motor
1. Kies uw motor

1 Opties

1 Opties

 • 2.5 Plug-in Hybrid Hybrid

  Automaat | AWD

  Toon meer Toon minder

  1 (l/100 km )

  Brandstofverbruik gecomb.

  22 (g/km )

  CO2 gecombineerd

  Toon meer Toon minder

2. Kies uw uitvoering
2. Kies uw uitvoering

5 Opties

5 Opties

 • Business

  5-deurs

  Vanaf

  53995.0

  • Airconditioning, climate control, links/rechts gescheiden klimaatzones
  • Toyota Touch® 2 multimediasysteem
  • Donkergrijze 18” gepolijste lichtmetalen velgen
  • Smart Entry
  • LED projector koplampen

  Toon meer Toon minder

 • Business Plus

  5-deurs

  Vanaf

  62495.0

  • Zwarte 19” gepolijste lichtmetalen velgen
 • Dynamic

  5-deurs

  Vanaf

  55895.0

  • Airconditioning, climate control, links/rechts gescheiden klimaatzones
  • Toyota Touch® 2 multimediasysteem
  • Donkergrijze 18” gepolijste lichtmetalen velgen
  • Smart Entry
  • LED projector koplampen

  Toon meer Toon minder

 • Style

  5-deurs

  Vanaf

  60495.0

  • Draadloze lader telefoon
  • JBL Premium audio
  • Speakers, 9 stuks (incl. subwoofer)
  • Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem

  Toon meer Toon minder

 • Bi-Tone Plus

  5-deurs

  Vanaf

  64695.0

  • Zwarte 19” gepolijste lichtmetalen velgen

Compromisloos

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.

Ontdek meer

Highlights van de RAV4 Plug-in


01 Ontworpen met passie, gedreven door durf

De RAV4 Plug-in Hybrid combineert onze krachtigste Hybride technologie met een maximale, volledig elektrische actieradius waarmee u verder én schoner rijdt. Onder zijn moderne design schuilt onze hybride technologie van de vierde generatie, met een krachtige lithium-ion batterij waarmee u verzekerd bent van krachtige acceleraties en de grootste actieradius in dit segment.


02 Schone kracht

Met zijn dynamische en zelfverzekerde rijeigenschappen levert de RAV4 Plug-in Hybrid prestaties van wereldklasse. De combinatie van een 2.5 High Power Plug-in Hybrid motor en een intelligente All-Wheel Drive (AWD-i) staat garant voor veel grip en een vermogen van 306 pk. De acceleratie van 0 tot 100 km/u neemt dan ook slechts 6,0 seconden in beslag.


03 Innerlijke stijl

Het stijlvolle interieur van de RAV4 Plug-in Hybrid heeft de ideale ambiance om in alle rust te genieten van zijn plezierige rijeigenschappen. Dankzij sportieve, met leder afgewerkte stoelen en een groot panoramadak bent u verzekerd van ruimtelijk rijcomfort, terwijl de bagageruimte met een laadvolume van 520 liter alle flexibiliteit biedt die u nodig heeft.

Bekijk de details die de RAV4 plug-in zo bijzonder maken 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN MET EEN PLUG-IN HYBRID

Hybrid en Plug-in Hybrid auto's beschikken over dezelfde beproefde technologie van de Toyota Hybrid Synergy Drive, maar met een duidelijk verschil.

Een Toyota Plug-in Hybrid beschikt over een batterij met een aanzienlijk grotere capaciteit en een grotere elektrische actieradius van 75 kilometer. Een Plug-in Hybrid kan worden opgeladen via een externe energiebron, zoals een stopcontact thuis, een daartoe geïnstalleerde Wallbox of een openbare laadpaal. De efficiency van de Toyota Plug-in Hybrid benut u optimaal door de batterij zo vaak mogelijk op te laden, maar de auto kan in de Hybrid modus ook blijven rijden wanneer de batterij leeg is.

In de Hybrid modus schakelt elke hybride Toyota vloeiend tussen twee krachtbronnen - een zuinige benzinemotor en een intelligente, zelfopladende Hybrid batterij. Dit geeft u met name voor langere ritten een enorme flexibiliteit.
De RAV4 Plug-in Hybrid heeft een even speelse als krachtige respons en bezorgt u een plezierige rijbeleving. Dankzij zijn enorme grip en een vermogen van 306 DIN pk accelereert hij in slechts 6,0 seconden van 0-100 km/u.

Behalve lagere CO2-emissies (22 g/km) dan een conventionele verbrandingsmotor heeft de RAV4 Plug- in Hybrid een nog grotere brandstofefficiency, met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 1 l/100 km. Daarnaast biedt de RAV4 Plug-in Hybrid alle voordelen van volledig elektrisch rijplezier - van een direct beschikbaar koppel tot een vrijwel geruisloos interieur.
In de elektrische rijmodus rijdt u overal en altijd volledig emissievrij. De RAV4 Plug-in Hybrid geeft u een elektrische actieradius tot 75 kilometer (gecombineerd) of tot 98 kilometer (in de stad).

In de EV modus kunt u desgewenst vol gas* accelereren tot een elektrische topsnelheid van 135 km/u. Voor afstanden die langer zijn dan de elektrische actieradius schakelt de RAV4 Plug-in Hybrid soepel over op hybride aandrijving door de benzinemotor en energie uit de batterij.

*Afhankelijk van een voldoende opgeladen batterij
Stopcontact
U kunt de batterij van uw RAV4 Plug-in Hybrid opladen via een standaard stopcontact(10 A).

Wallbox
Snel en betrouwbaar opladen is mogelijk met een daartoe geïnstalleerde Wallbox*, thuis of op kantoor.

*Neem contact op met uw Toyota-dealer wanneer u overweegt een Wallbox te installeren voor uw auto.

Publieke laadpalen
Laad de batterij op bij een publieke laadpaal op straat of een daartoe aangewezen parkeerplaats. Via de MyT app kunt u zich ook aanmelden voor het Toyota Charging Network, zodat u eenvoudig toegang heeft tot de dichtstbijzijnde laadpalen.
Standaard stopcontact
Volledig opladen in 7,5 uur*. Met de mogelijkheid om uw laadsessies te plannen, kunt u waar mogelijk gebruikmaken van nachtstroom. Zo kunt u de batterij van uw auto in de daluren goedkoper opladen.

Wallbox
Met een daartoe geïnstalleerde Wallbox en de juiste laadkabel laadt u de batterij van uw auto het snelst en het veiligst op. De batterij is in 2,5 uur* volledig opgeladen. Met de MyT app kunt u het laden op afstand volgen.

Publieke laadpalen
Plug uw auto in op een publieke laadpaal. Zo is de batterij net als met een Wallbox in 2,5 uur* volledig opgeladen.
Op de MyT app kunt u ook zien hoe lang het nog duurt om de batterij volledig op te laden. Dat is met name praktisch wanneer de auto aan een publieke laadpaal staat.

* Van 0 tot 100%
Vaker opladen
Door de batterij dagelijks volledig op te laden, maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheid om met uw auto elektrisch te rijden.

Gelijkmatig rijden
Door uw rijstijl te optimaliseren, verbetert u de efficiency van uw auto en bent u elke rit opnieuw verzekerd van superieure prestaties.

Regeneratief remmen
Door de kinetische energie van het remmen terug te winnen, laadt de batterij bij en remt de auto automatisch af tijdens het remmen.

Het interieur voorverwarmen
Geniet 's ochtends van de ideale temperatuur door het interieur via de MyT app voor te verwarmen. Voordat u vertrekt, kunt het interieur verwarmen of juist koelen, zonder dat uw actieradius korter wordt.
Door de batterij regelmatig op te laden, wordt u zich meer bewust van de voordelen van elektrisch rijden, zoals lagere emissies en een lagere kilometerkostprijs. Zolang er ook benzine in de tank zit, kunt u met uw RAV4 Plug-in Hybrid ook in de Hybrid modus rijden wanneer de batterij leeg is.
Bij Toyota wordt elke batterij gebouwd om even lang mee te gaan als uw auto zelf. Voor elke batterij is een garantieperiode van 5 jaar/100.000 km* van toepassing. Met een jaarlijkse Hybrid Health Check kunt u de garantiedekking voor de batterij tot 10 jaar verlengen.

* Wat het eerst aan de orde is

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw RAV4 Plug-in te rijden

Kopen

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Private Lease

Rijd voor een vast laag maandbedrag een nieuwe Toyota naar keuze. Naast reparaties, onderhoud en de verzekering biedt dit ook bescherming bij ontslag of inkomensverlies. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Toyota oplaadservice

Uw Toyota veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt.
Meer informatie

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.