1. Modellen
  2. bZ4X

De nieuwe bZ4X is verkrijgbaar vanaf € 48.495,- of vanaf € 255,-* bijtelling per maand

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X u overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV.

Reserveer de bZ4X vanaf nu online


bZ4X Active

v.a. € 48.495,-
- 8" infotainmentscherm
- 18" velgen
- lederen stuurwiel
- Back monitor
- Warmtepomp
- Actieve veiligheidssystemen


bZ4X Dynamic

v.a. € 53.495,-

Meeruitrusting t.o.v. Active

- 12,3" infotainmentscherm
- Achterklepspoiler
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Privacy glass
 - Stoelverwarming voor
- Regensensor
- Elektrische bedienbare stoelen voor
- Draadloze smartphonelader


bZ4X Premium

v.a. € 56.995,-

Meeruitrusting t.o.v. Dynamic

- 20" velgen
- Remote parking assist
- Synthetisch lederen stoelen
- Stoelkoeling voor
- Koplampsproeier
- Digital key
- Optioneel als 4WD


bZ4X Premium Solar

v.a. € 60.245,-

Meeruitrusting t.o.v. Premium

- Solar roof
- Optional als 4WD

* Meer informatie en de reserveringsvoorwaarden leest u hier.

Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving.

Klaar voor iedere reis

AWD XMODE zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond. Wat het avontuur ook is en wat de weersomstandigheden ook zijn, de Toyota bZ4X is er klaar voor.

Geweldige batterijprestaties

Dankzij de meer dan 25 jaar lange ervaring van Toyota met batterijtechnologie, heeft de Toyota bZ4X een rijbereik van 516 km (WLTP) op een volle lading. Met de geïntegreerde zonnepanelen op het dak komt hij nog verder.

Betrouwbare veiligheid

De Toyota bZ4X is natuurlijk uitgerust met tal van veiligheidsvoorzieningen. Waar de reis ook heen gaat, in de stad of daarbuiten, aan uw veiligheid is gedacht. De nieuwste Toyota Safety Sense technologie omvat ook zaken als Driver Emergency Stop Assist (DESA) en Over-the-Air-updates (OTA).

Intelligente, verbonden cockpit

Via een extra groot 12-inch touchscreen, geavanceerde stemherkenning en naadloze smartphone-integratie is Toyota Smart Connect bijzonder snel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de Over-the-Air-updates geniet u bovendien van optimale actualiteit. Via de MyT App op de smartphone kunt u de batterijstatus controleren, een laadsessie inplannen, routegegevens bekijken of op afstand functies bedienen.

Unieke stijl en uitstraling

De Toyota bZ4X combineert de geavanceerde looks van een elektrische auto met een zelfverzekerd SUV-design. Het resultaat is een innovatieve elektrische auto die onder alle omstandigheden tot zijn recht komt en de aandacht op zich vestigt.

 

Ruim en luchtig interieur

Voor een optimale rijbeleving voor zowel de bestuurder als de andere inzittenden, biedt de Toyota bZ4X comfort voor iedereen. Het verfijnde interieur voorziet alle inzittenden van de meeste beenruimte van zijn klasse, superieur rijcomfort en een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel.

Galerij

Een elektrische auto opladen

Het opladen van een batterij elektrisch auto zoals de bZ4X is simpel en kan op veel plekken, zoals thuis, op kantoor en onderweg bij publieke- en snellaadpunten - waarvan er dagelijks steeds meer bijkomen. Toyota Oplaadservice helpt je hierbij.

Thuis opladen

Thuis uw auto opladen is natuurlijk ideaal. De bZ4X laadt u aan huis binnen circa 7 uur volledig op. De Toyota Oplaadservice biedt verschillende laadoplossingen, zo is er altijd een pakket dat bij uw persoonlijke situatie past.

Onderweg laden

Met de Toyota Oplaadservice laadt u ook onderweg zorgeloos uw Toyota. Want met 10 minuten snelladen kunt u weer meer dan 80 km op weg. U kunt terecht bij een van de 75.000 publieke laadpunten. Deze vind u eenvoudig terug in de app. Hierin kunt u zien waar een laadpunt zich bevindt, met welk vermogen u kunt opladen én wat de kosten hiervan zijn. Deze kosten worden automatisch doorbelast aan u of aan uw werkgever.

10 jaar garantie

Vol vertrouwen vooruit? Daarvan bent u verzekerd bij Toyota. Want elke Toyota is uitgebreid met garantie die oploopt tot 10 jaar. Hierdoor kunt u ook lang na de aanschaf van uw volledig elektrische bZ4X genieten van iedere rit. Elke dag opnieuw.

* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.