1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 52.995,-

Volledig elektrisch, All-Wheel Drive

De Toyota bZ4X wijst de weg voor een elektrische generatie. De kracht, dynamiek en het rijcomfort van een SUV komen samen met veelzijdige All-Wheel Drive en een ruime elektrische actieradius. De BZ4X is efficiënt en betrouwbaar, met voor de batterij een lange levensduur die u volledige gemoedsrust geeft.

BELEEF DE UNIEKE BZ4X PROEFRIT

Toyota maakt van uw eerste rit in de bZ4X echt iets bijzonders. Tijdens uw proefrit wordt u begeleid door BeeZee, onze virtuele audio-assistent. Beleef de slimme technologie en vele innovaties als een van de eersten.
Plan uw proefrit

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

3 Opties

 •  
  Toyota bZ4X - Active - 5-deurs

  Toyota bZ4X Active

  5-deurs
  • +
   Remote boot door release on key
  • +
   Stuurwiel 3-spaaks, leder
  • +
   Climate control, dual zone
  Toon alles
  Motortype

  Battery Electric

  Vanaf

  € 52.995,-

  Automaat | 2WD
 •  
  Toyota bZ4X - Dynamic - 5-deurs

  Toyota bZ4X Dynamic

  5-deurs
  • +
   Achterklepspoiler
  • +
   Privacy glass, achter
  • +
   360 graden Panoramic view monitor
  Toon alles
  Motortype

  Battery Electric

  Vanaf

  € 57.995,-

  Automaat | 2WD
 •  
  Toyota bZ4X - Premium - 5-deurs

  Toyota bZ4X Premium

  5-deurs
  • +
   Chromen raamomlijsting
  • +
   Stoelventilatie op beide voorstoelen
  • +
   Stoelverwarming op achterbank
  Toon alles
  Motortype

  Battery Electric

  Vanaf

  € 61.495,-

  Automaat | 2WD
  Battery Electric

  Vanaf

  € 63.995,-

  Automaat | AWD
 • Elegante en robuuste SUV

  Met zijn even robuuste als stijlvolle voorkomen komt de bZ4X evengoed voor de dag in druk stadsverkeer, als buiten de gebaande paden. Hij koppelt de moderne en strakke looks van een elektrische auto aan de imposante uitstraling van een SUV, wat heeft geresulteerd in een uniek designstatement. 

 • Elektrisch rijden met emotie


  Geniet van de vrijheid en van de weg die voor u ligt. Met een volle batterij geeft de Toyota bZ4X u een actieradius van meer dan 500 kilometer*. Dat is ruim voldoende om bij elke rit met volledige gemoedsrust te vertrekken. Maakt u onderweg gebruik van een publieke snellader met een vermogen van 150 kW dan laadt u de batterij in ongeveer 30 minuten** voor 80 procent op. En dat volledig emissievrij.

  * WLTP-cyclus. Actieradius kan per model en uitvoering en de plaatselijke rijomstandigheden verschillen.
  ** Afhankelijk van lokale omstandigheden.

Overal gemakkelijk opladen

Met zijn ruime actieradius en grote batterij geeft de bZ4X u altijd vertrouwen, ongeacht de bestemming. De Toyota bZ4X beschikt over een boordlader met een Combined Charging System (CCS2). Met de meegeleverde MODE 2 en MODE 3 oplaadkabels heeft u altijd meerdere mogelijkheden wanneer het tijd wordt om de batterij van uw auto op te laden.
 • Overal gemakkelijk opladen

  Met zijn ruime actieradius en grote batterij geeft de bZ4X u altijd vertrouwen, ongeacht de bestemming. De Toyota bZ4X beschikt over een boordlader met een Combined Charging System (CCS2). Zo kunt u zowel gebruik maken van reguliere publieke laadpunten onderweg, thuis (AC) én een van de vele snellaadstations (DC) wanneer het tijd wordt om de batterij van uw auto op te laden.

 • Thuis opladen

  Met een laadpunt thuis van Toyota Oplaadservice laadt uw auto aanzienlijk sneller en bovendien veiliger op dan met een standaard stopcontact met randaarde. De batterij van de bZ4X kan in 6,5* tot 10 uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van de aansluitwaarde van uw woning. Gebruikt u uw auto zakelijk? De stroomkosten kunnen automatisch verrekend worden met uw werkgever of leasemaatschappij.

 • Onderweg of openbaar opladen

  Dankzij de zoekfunctie in de InCharge App vindt u altijd een overzicht van laadstations waar u de batterij snel kunt opladen. U ziet bovendien of het een reguliere AC laadpaal is of een snellaadstation (DC). Daarnaast of het ook fysiek beschikbaar is én wat de kosten van het opladen zijn via Toyota Oplaadservice. Bij deze efficiënte snellaadpunten laadt u de batterij van uw bZ4X in slechts 30 minuten op tot 80 van de maximale capaciteit (afhankelijk van omstandigheden ter plaatse). Onderweg opladen in Nederland kan op ruim 85.000 locaties en eveneens op steeds meer plaatsen in het buitenland. Handig voor uw zakenreis en vakanties.

 • Op de zaak opladen

  Wenst u de auto ook op de zaak op te laden? Toyota Oplaadservice biedt ook enkele en dubbele laadpunten op zakelijke locaties. En desgewenst ook snelladers.

TOYOTA OPLAADSERVICE

Uw Toyota veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt.
Meer informatie
 • Altijd connected, altijd onderweg

  In de intelligente cockpit kunt u volledig gebruikmaken van de vele handige functies op uw smartphone. Zo maakt de MyT app het leven onderweg gemakkelijker, met een scala aan connected functies. 

Toyota T-Mate - veiliger onderweg

Voor de best mogelijke veiligheidsfuncties wordt de bZ4X uitgerust met T-Mate - uw handige partner voor onderweg. T-Mate is een reeks van systemen die u ondersteunen en het autorijden veiliger maken, van parkeren tot rijden op de snelweg en binnen de bebouwde kom. Met T-Mate bent u altijd in veilige handen.
 • Toyota Safety Sense

  De bZ4X beschikt over de nieuwste generatie van Toyota Safety Sense, met bovendien de mogelijkheid om functies draadloos te updaten.

 • Overige hulp- en parkeerfuncties

  Daarnaast beschikt u in de Toyota bZ4X over de innovatieve T-Mate rij- en parkeerassistent, met handige functies als Safe Exit Assist, Rear Seat Reminder System, Driver Monitor Camera en Adaptive High-Beam System. Functies die tijdens het rijden extra vertrouwen geven en die het verkeer veiliger maken voor uzelf en medeweggebruikers.

Bekijk de details die de bZ4X zo bijzonder maken

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw bZ4X te rijden

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.

Ontdek meer

Meer informatie over de levertijd

Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd momenteel langer dan normaal. Als Toyota Nederland vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom worden eventuele prijsstijgingen niet aan uw doorgerekend nadat het koopcontract is ondertekend. Dit geldt met uitzondering van de BPM die door de overheid wordt bepaald. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Toyota dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

Documentatie

 • Brochure
   
  Prijzen en specificaties
   

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.