1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. Multimedia

Gebruiksvriendelijk entertainment in de auto

Profiteer van de voordelen van het navigatiesysteem in uw auto, met functies als real-time navigatie, waarschuwingen voor snelheidscontroles, nabijgelegen tankstations en bezienswaardigheden (POI's of Points Of Interest)*. Of maak via Apple CarPlay of Android Auto verbinding met uw smartphone om uw favoriete muziek af te spelen, of via het dashboard de apps op uw smartphone te bedienen.

Ontdek de beste multimedia systemen voor uw auto

Vind uw weg in de wereld van multimedia

Of u nu in de auto verbinding wilt maken met uw smartphone of via het navigatiesysteem een restaurant wilt vinden; de multimedia systemen van Toyota blinken uit met hun gebruiksvriendelijke bediening, snelle respons en de nieuwste functionaliteiten.

Maak eenvoudig gebruik van Bluetooth

Bediend via het touch-screen display

Bluetooth® connectiviteit voor uw smartphone stelt u in staat om uw smartphone te integreren en onderweg handsfree te communiceren. Het handsfree systeem wordt automatisch geactiveerd, ongeacht waar uw smartphone zich in de auto bevindt.

Bekijk Bluetooth checker

Kaartupdates voor ons Touch and Go System

Optimaal navigeren met Over-The-Air updates

Het up-to-date houden van de plattegronden in het navigatiesysteem van uw Toyota is essentieel voor uw gemoedsrust onderweg. Door gebruik te maken van de nieuwste kaartinformatie kunt u er zeker van zijn dat u niet wordt verrast door plotselinge wijzigingen op uw route.

E-Store

Update met de nieuwste systeemsoftware voor uw auto

Vind nieuwe apps, update het navigatiesysteem van uw auto, beheer het multimedia systeem en zorg ervoor dat uw auto altijd beschikt over de nieuwste software. 

Bekijk E-store