1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. Multimedia

Gebruiksvriendelijk entertainment in de auto

Profiteer van de voordelen van het navigatiesysteem in jouw auto, met functies als real-time navigatie, waarschuwingen voor snelheidscontroles, nabijgelegen tankstations en bezienswaardigheden (POI's of Points Of Interest)*. Of maak via Apple CarPlay of Android Auto verbinding met je smartphone om je favoriete muziek af te spelen, of via het dashboard de apps op je smartphone te bedienen.

Ontdek de beste multimedia systemen voor uw auto

Vind je weg in de wereld van multimedia

Of je nu in de auto verbinding wil maken met je smartphone of via het navigatiesysteem een restaurant wil vinden; de multimedia systemen van Toyota blinken uit met hun gebruiksvriendelijke bediening, snelle respons en de nieuwste functionaliteiten.

Maak eenvoudig gebruik van Bluetooth

Bediend via het touch-screen display

Bluetooth® connectiviteit voor je smartphone stelt je in staat om je smartphone te integreren en onderweg handsfree te communiceren. Het handsfree systeem wordt automatisch geactiveerd, ongeacht waar je smartphone zich in de auto bevindt.

Bekijk Bluetooth checker

Kaartupdates voor ons Touch and Go System

Optimaal navigeren met Over-The-Air updates

Het up-to-date houden van de plattegronden in het navigatiesysteem van je Toyota is essentieel voor jouw gemoedsrust onderweg. Door gebruik te maken van de nieuwste kaartinformatie kun je er zeker van zijn dat je niet wordt verrast door plotselinge wijzigingen op je route.

E-Store

Update met de nieuwste systeemsoftware voor je auto

Vind nieuwe apps, update het navigatiesysteem van je auto, beheer het multimedia systeem en zorg ervoor dat je auto altijd beschikt over de nieuwste software.

Bekijk E-store

FAQ's over MyToyota Connected Services

Bekijk de meest gestelde vragen