1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
65995.0

Brandstofverbruik gecomb.

7.3 l/100 km

CO2 gecombineerd

167 g/km

Welke uitvoering past het best bij u?

1. Kies uw motor
1. Kies uw motor

2 Opties

2 Opties

 • 2.0 Twin-scroll Turbo Benzine

  Automaat | 2WD

  Toon meer Toon minder

  7.3 (l/100 km )

  Brandstofverbruik gecomb.

  167 (g/km )

  CO2 gecombineerd

  Toon meer Toon minder

 • 3.0 Twin-scroll Turbo Benzine

  Automaat | 2WD

  Toon meer Toon minder

  8.1 (l/100 km )

  Brandstofverbruik gecomb.

  185 (g/km )

  CO2 gecombineerd

  Toon meer Toon minder

2. Kies uw uitvoering
2. Kies uw uitvoering

4 Opties

4 Opties

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.

Ontdek meer

De legende is terug

Vanuit een rijke historie van meer dan 50 jaar levert de nieuwe Toyota GR Supra de meest pure rijbeleving tot nu toe. Met een sensationale mix van kracht, balans en wendbaarheid biedt hij puur rijplezier voor de ware sportauto liefhebber.


01 Condensed extreme

Het 'Condensed Extreme' design van de Toyota GR Supra is een directe verwijzing naar de combinatie van een lange motorkap, compact passagierscompartiment en grote spoorbreedte. Door aerodynamica uit de autosport te koppelen aan een eigentijds, krachtig design straalt de nieuwe GR Supra zelfs bij stilstand puur rijplezier uit.


02 De ziel van Supra

De Toyota Supra heeft al meer dan 50 jaar een onaantastbare reputatie en is uitgegroeid tot een legende onder liefhebbers van sportauto's, filmbezoekers en gamers. Het DNA van de nieuwe Toyota GR Supra vindt zijn oorsprong in de jaren '60, en bij de iconische Toyota 2000GT.


03 Krachtige sensatie

De 3,0 liter zescilinder lijnmotor levert soepele prestaties en een directe respons. Dankzij o.a. een twin-scroll turbolader, directe injectie en variabele klepsturing levert de krachtbron een vermogen van 250 kW/340 pk en een koppel van 500 Nm. Het resultaat: adembenemende acceleratie van 0 tot 100 km/u in 4,3 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Bekijk de details die de Supra zo bijzonder maken 

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw GR Supra te rijden

Kopen

Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
Prijzen en specificaties
 

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.