1. Occasions
  2. corolla

De Toyota Corolla als occasion

Niet voor niets de meest verkochte auto ter wereld
Een Toyota Corolla occasion rijden is al heel voordelig, maar het kan nóg voordeliger met Toyota. Je rijdt geen gloednieuwe auto, maar betaalt ook een stuk minder. Daarnaast profiteer je wel van services zoals Hybride Zekerheid Controle en 14 dagen omruilgarantie. Zo wordt de Toyota Corolla als occasion nóg aantrekkelijker.

De tweedehands Toyota Corolla

De Toyota Corolla is de opvolger van de Auris. Een succesvolle opvolger kunnen we wel zeggen, want de Corolla is de meest verkochte auto ter wereld. De Corolla heeft een sportieve uitstraling, maar is tegelijkertijd erg stijlvol. Dit model heeft drie uitvoeringen: de Hatchback, Touring Sports en de Sedan. Een tweedehands Toyota Corolla er in een benzine en in een hybride variant.

Sterk als het gaat om:

  • Zuinig rijden
  • Ruimte voor het hele gezin
  • Goede veiligheidsuitrusting

Minder sterk als het gaat om:

  • Het trekgewicht bij de hybride uitvoering

Aandachtspunten als je een occasion Toyota Corolla koopt

Bepaal waar je de occasion wilt kopen

Corolla occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar je als koper heb je geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar je hebt wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heb je ook een verantwoordelijkheid, dus check de tweedehands Corolla goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieketting.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat je op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Dus dáárom is een Toyota occasion Corolla een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Toyota Corolla occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod

Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 4.000 occasions is er altijd wel een die bij je past. Daarnaast zijn onze dealers op veel plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kan je makkelijk ergens een occasion kopen, maar ‘m in de buurt laten onderhouden.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Volledige onderhoudsbeurt
  • Hybride Zekerheid Controle
  • 14 dagen omruilgarantie
  • 24/7 Pechhulp in heel Europa