1. Occasions
 2. corolla

De Toyota Corolla als occasion

Niet voor niets de meest verkochte auto ter wereld
Een Toyota Corolla occasion rijden is al heel voordelig, maar het kan nóg voordeliger met Toyota. Je rijdt geen gloednieuwe auto, maar betaalt ook een stuk minder. Daarnaast profiteer je wel van services zoals een gecontroleerde kilometerstand en een nieuwe APK. Zo wordt de Toyota Corolla als occasion nóg aantrekkelijker.

De Toyota Corolla occasion

De Toyota Corolla is de opvolger van de Auris. Een succesvolle opvolger kunnen we wel zeggen, want de Corolla is de meest verkochte auto ter wereld. De Corolla heeft een sportieve uitstraling, maar is tegelijkertijd erg stijlvol. Dit model heeft drie uitvoeringen: de Hatchback, Touring Sports en de Sedan. Een tweedehands Toyota Corolla er in een benzine en in een hybride variant.

Sterk als het gaat om:

 • Zuinig rijden
 • Ruimte voor het hele gezin
 • Goede veiligheidsuitrusting

Minder sterk als het gaat om:

 • Het trekgewicht bij de hybride uitvoering

Aandachtspunten als je een occaison Toyota Corolla koopt

Bepaal waar je de occasion wilt kopen

Corolla occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar je als koper heb je geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar je hebt wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heb je ook een verantwoordelijkheid, dus check de tweedehands Corolla goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat je op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Dus dáárom is een Toyota occasion Corolla een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Toyota Corolla occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod

Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 4.000 occasions is er altijd wel een die bij je past. Daarnaast zijn onze dealers op veel plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kan je makkelijk ergens een occasion kopen, maar ‘m in de buurt laten onderhouden.

Gratis nieuwe APK

We willen zeker weten dat je een goede aankoop doet. Daarom lopen we de auto voor je na en geven we ‘m een nieuwe APK.

Heldere verkoopprijzen

Je wilt duidelijkheid als je een auto koopt, ook over de verkoopprijs. Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Als je wilt, bieden we ook een garantiepakket aan

Wie liever het zekere voor het onzekere neemt, kan een garantiepakket overwegen. Dit bestaat uit:

 • Een jaar garantie
  Ontvang tot een jaar garantie. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit nog eens 6 maanden garantie.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je pech met je Toyota Corolla occasion? Dan krijg je gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We controleren de kilometerstand van de tweedehands Corolla. Daarnaast checkt de dealer ook de onderhoudshistorie.