1. Elektrisch rijden
  2. Oplaadservice
  3. Toyota laadpas

Toyota laadpas

Eenvoudig onderweg opladen met de pas of app
Wil je jouw Toyota onderweg opladen? Ook hiervoor is er een oplaadoplossing: de laadpas met bijbehorende app. Je hebt hiermee toegang tot vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers onderweg in Nederland en bij diverse partnernetwerken in Europa. Je kunt ook profiteren van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge bij diverse eigen laadpunten en de ruim 100 snelladers bij McDonalds vestigingen.

Overal opladen met de laadpas

  • Eenvoudig jouw laadsessies starten en beëindigen
  • Geen aanvraagkosten
  • Te gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland en snellaadstations
  • Ook in het buitenland opladen bij de aangesloten partnernetwerken in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, UK, Denemerken, Zweden en steeds meer landen.
  • Extra voordelig laden bij Vattenfall InCharge-laadpunten en bij een van de ruim 100 snelladers op McDonalds vestigingen.
  • Inzicht in al jouw laadsessies
Bestel jouw laadpas (Opens in new window)

Partnership Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge

Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de wereld om ons heen. Daarom zijn Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge een samenwerking aangegaan.

Vattenfall InCharge bouwt momenteel aan het grootste oplaadnetwerk van Europa en wil zo consumenten en bedrijven helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur. Door de samenwerking van Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge kunnen we je een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten, zoals slim laden en Dynamic Load Balancing.

Dynamic Load Balancing

Een Smart Charging laadpaal speelt slim in op de beschikbare stroom. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat het beschikbare vermogen in jouw meterkast optimaal wordt verdeeld over jouw laadpunt en de overige apparaten in huis.

Het slimme laadpunt zoekt daarmee altijd naar het maximaal beschikbare vermogen om jouw Toyota op te laden en stelt deze op momenten van hoog stroomverbruik in jouw huishouden automatisch bij.

Zo heb je dus altijd genoeg stroom in huis, genoeg stroom voor jouw Toyota en raakt jouw meterkast niet overbelast.

Toyota Thuislaadpakketten

Het Toyota laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen.

Het premium laadpunt communiceert met de slimme meter in jouw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers. Hierdoor wordt er continu geoptimaliseerd, zodat je jouw Toyota altijd zorgeloos, veilig en zo efficiënt mogelijk kunt opladen.

Lees meer

Wil je meer informatie?

Wil je graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Jouw dealer staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met je te kijken naar het meest geschikte pakket voor jouw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal jouw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met je opnemen.