1. Elektrisch rijden
  2. Oplaadservice
  3. Toyota laadpas

Toyota laadpas

Eenvoudig onderweg opladen met de pas of app
Wilt u uw Toyota onderweg opladen? Ook hiervoor is er een oplaadoplossing: de laadpas met bijbehorende app. U heeft hiermee toegang tot vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers onderweg in Nederland en bij diverse partnernetwerken in Europa. U kunt ook profiteren van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge bij diverse eigen laadpunten en de ruim 100 snelladers bij Mac Donalds vestigingen.

Overal opladen met de laadpas

  • Eenvoudig uw laadsessies starten en beëindigen
  • Geen aanvraagkosten
  • Te gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland en snellaadstations
  • Ook in het buitenland opladen bij de aangesloten partnernetwerken in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, UK, Denemerken, Zweden en steeds meer landen.
  • Extra voordelig laden bij Vattenfall InCharge-laadpunten en bij een van de ruim 100 snelladers op Mac Donalds vestigingen.
  • Inzicht in al uw laadsessies
Bestel uw laadpas Opens in new window

Partnership Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge

Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de wereld om ons heen. Daarom zijn Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge een samenwerking aangegaan.

Vattenfall InCharge bouwt momenteel aan het grootste oplaadnetwerk van Europa en wil zo consumenten en bedrijven helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur. Door de samenwerking van Toyota Oplaadservice en Vattenfall InCharge kunnen we u een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten, zoals slim laden en Dynamic Load Balancing.

Dynamic Load Balancing

Een Smart Charging laadpaal speelt slim in op de beschikbare stroom. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat het beschikbare vermogen in uw meterkast optimaal wordt verdeeld over uw laadpunt en de overige apparaten in huis.

Het slimme laadpunt zoekt daarmee altijd naar het maximaal beschikbare vermogen om uw Toyota op te laden en stelt deze op momenten van hoog stroomverbruik in uw huishouden automatisch bij.

Zo heeft u dus altijd genoeg stroom in huis, genoeg stroom voor uw Toyota en raakt uw meterkast niet overbelast.

Toyota Thuislaadpakketten

Het Toyota laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen.

Het premium laadpunt communiceert met de slimme meter in uw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers. Hierdoor wordt er continu geoptimaliseerd, zodat u uw Toyota altijd zorgeloos, veilig en zo efficiënt mogelijk kunt opladen.

Lees meer

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Uw dealer staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar het meest geschikte pakket voor uw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal uw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met u opnemen.