1. Occasions
 2. Toyota bZ4X

De Toyota bZ4X als occasion

Wijst de weg voor de elektrische generatie.
Maak de stap naar elektrisch rijden met de Toyota bZ4X. Zo geniet je van snelle acceleratie, een aangename wegligging door het lage zwaartepunt én een bijzonder ruim interieur met vlakke vloer. Iedere tweedehands auto wordt standaard geleverd met 24/7 pechhulp en tot 10 jaar garantie op de auto én batterij. Hierdoor rijd je een Toyota bZ4X occasion heel voordelig.

De tweedehands Toyota bZ4X

Ontmoet de Toyota bZ4X: De kracht, dynamiek en het rijcomfort van een SUV komen samen met veelzijdige all-wheel drive en een lekker ruime elektrische actieradius. Behalve innovatief en efficiënt is de bZ4X ook zeer betrouwbaar. Want de bZ4X wordt standaard geleverd met 10 jaar volledige garantie op de auto én op de batterij.

Ben je op zoek naar en spiksplinternieuwe bZ4X? Deze vind je in onze showroom.

Heel fijn:

 • Ruim interieur
 • Goede wegligging
 • Tot 300.000 km garantie op de batterij

Minder fijn:

 • De bZ4X heeft geen bagageruimte onder de motorkap (frunk).
 • De eerste modellen laden met 6,6 kW, modellen vanaf 2022 kunnen sneller laden met 3-fase aansluiting.

Let hierop als je een Toyota bZ4X occasion koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er garantieregelingen waar je op terug kan vallen. Koop je een Toyota Approved Occassion? Dan profiteer je ook nog eens van 10 jaar garantie.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands bZ4X zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en laadkabel.

Proefrit

Als je een Toyota bZ4X occasion koopt, moet je altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Redenen om voor een Toyota bZ4X occasion te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbare merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 5.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Tot 300.000 km garantie op de batterij
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa