1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 70.995,-
Brandstofverbruik gecomb.
6.6 l/100 km
CO2 gecombineerd
149 g/km

Denk groot. Denk hybride.

De Toyota Highlander is een hybride die alles heeft. De kracht om met hogere snelheden comfortabel te rijden op de snelweg en lage CO2-emissies voor druk stadsverkeer. De Toyota Highlander Hybrid kent geen compromis.

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

3 Opties

 • Highlander - Style - 5-deurs

  Highlander Style

  Hybride
  5-deurs
  • +
   Airconditioning, climate control, 3 zones, inclusief bedieningspaneel achterop middenconsole
  • +
   Draadloos laden telefoon
  • +
   18” grijs gepolijste 5-spaaks lichtmetalen velgen

  Motortype


  Vanaf

  € 70.995,-

  Automaat | AWD
  • Brandstofverbruik gecomb.
   6.6 l/100 km
  • CO2 gecombineerd
   149 g/km
 • Highlander - Executive - 5-deurs

  Highlander Executive

  Hybride
  5-deurs
  • +
   JBL Premium audio met 1.200 Watt
  • +
   12,3 inch multi touch screen
  • +
   Toyota Smart Connect +

  Motortype


  Vanaf

  € 80.995,-

  Automaat | AWD
  • Brandstofverbruik gecomb.
   7 l/100 km
  • CO2 gecombineerd
   158 g/km
 • Highlander - Premium - 5-deurs

  Highlander Premium

  Hybride
  5-deurs
  • +
   Camerafunctie in binnenspiegel (Smart rear view mirror)
  • +
   Head up display (HUD); projectie van informatie op de voorruit in kleur
  • +
   Stoelventilatie op beide voorstoelen

  Motortype


  Vanaf

  € 85.695,-

  Automaat | AWD
  • Brandstofverbruik gecomb.
   7 l/100 km
  • CO2 gecombineerd
   158 g/km

Voor elke rit. Voor elke bestuurder.

Dankzij de vele mogelijkheden van de 2,5 liter High Power Hybrid motor, verlegt de Highlander Hybrid grenzen in zijn segment. U heeft op elk moment de mogelijkheid om de efficiency van de aandrijflijn aan te passen, zodat u maximaal profijt heeft van de voordelen van hybride rijden. Wanneer u kiest uit de standen NORMAL, ECO, SPORT of EV, zult u snel merken dat u even makkelijk kiest voor krachtige acceleraties en een snelle respons, als voor een stille en comfortabele rijbeleving. 

Hybride kracht. Rijden zoals u wilt.

De nieuwe 2.5 liter High Power Hybrid motor is krachtig genoeg om een aanhanger van 2.000 kg te kunnen trekken. De krachtbron wordt gecombineerd met een AWD-i systeem dat automatisch in werking treedt wanneer dat nodig is. Door een extra elektromotor onafhankelijk van de hoofdkrachtbron te gebruiken, wordt extra vermogen overgebracht op de achterwielen, waardoor de voorwielen meer grip houden en dus minder doorslippen.

Rijden in stijl. En maximaal comfort.

In de Toyota Highlander Hybrid zit het vakmanschap in elk detail. Luxueuze, met leder afgewerkte stoelen bieden een hoge zitpositie en daarmee een goed overzicht op de weg voor u. De stoelen zijn voor optimale steun in hoogte verstelbaar en voorzien van stoelverwarming en -ventilatie. Zo zitten u en uw passagiers altijd comfortabel. 

Veelzijdig interieur. Veelzijdig rijplezier.

Het interieur van de Highlander is flexibel genoeg om alles mee te nemen wat u nodig heeft, met praktische opbergmogelijkheden en zitplaatsen die u voor elke rit kunt aanpassen aan uw wensen van dat moment. 

* Gemeten tot aan het dak, inclusief opbergruimte onder de laadvloer.

Altijd connected

De wereld draait om innovatie. De Highlander zit dan ook vol vooruitstrevende technologie. Die zorgt niet alleen voor een betere rijbeleving, maar houdt u onderweg ook connected.
 • Contact met iedereen Koppel uw smartphone met Apple Carplay of Android Auto en maak gebruik van uw favoriete apps. Via het 12,3” multimedia display voert u telefoongesprekken, en heeft u toegang tot uw eigen playlists en het navigatiesysteem. En met de draadloze oplader in het dashboard blijft uw smartphone altijd opgeladen.
 • Van alles op de hoogte Het 12,3” TFT scherm biedt u keuze uit vier indelingen – Casual, Smart, Tough en Sporty. Ten opzichte van de vorige generatie van de Highlander is het scherm groter, met bovendien een nieuw ingedeeld cluster voor belangrijke meters. Zo ziet u in één oogopslag alles wat u over uw auto moet weten.
 • Alles in het zicht De Smart Rear View Mirror geeft u een volledig overzicht achter de auto, met real-time beelden van een HD-camera op de achterklep. Zo heeft u altijd een ongehinderd zicht naar achteren, ook wanneer de bagageruimte tot aan het plafond is volgeladen.

Remote Services

Technologie voor het leven onderweg. Met geavanceerde digitale boordfuncties, praktische Remote Services en een scala aan T-Mate veiligheids- en hulpsystemen, bent u alles altijd één stap voor. Toyota Smart Connect vergroot bovendien uw rijcomfort, met navigatie in de cloud Smart Voice Assist en actuele verkeersinformatie.
Ontdek MyToyota services

Toyota T-mate. Samen veiliger onderweg

Voor de beste veiligheidsfuncties in zijn klasse is de Toyota Highlander Hybrid uitgerust met T-Mate – uw handige assistent onderweg. Het systeem omvat een reeks van hulpsystemen die het leven onderweg aangenamer en veiliger maken, zowel op de snelweg als in de stad en tijdens het parkeren. Met T-Mate bent u altijd in veilige handen. Hieronder ziet u een aantal van de belangrijkste functies van T-Mate, de volledige informatie kunt u vinden in de car configurator voor de Highlander Hybrid.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Ons Pre-Collision System kan u helpen een aanrijding te voorkomen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers. Het systeem waarschuwt de bestuurder met zicht- en hoorbare signalen. Reageert u niet of niet snel genoeg, dan worden de remmen automatisch geactiveerd om de kans op en de ernst van een eventuele aanrijding zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast beschikt u over functies als Intersection Collision Avoidance Support en Emergency Steering Assist support die u overdag ondersteunen wanneer u afslaat op een kruising of een uitwijkmanoeuvre maakt.

 • Adaptive Cruise Control (ACC)

  Dit systeem helpt u een veilige afstand te bewaren tot u voorganger. Komt u te dicht op uw voorganger te rijden, dan vermindert het systeem automatisch uw snelheid om een veilige afstand te bewaren. Beschikt uw auto over Road Sign Assist (RSA), dan attendeert het systeem u ook op eventuele snelheidsbeperkingen op uw route, zodat u uw snelheid kunt aanpassen.

 • Blind Spot Monitor (BSM)

  De Blind Spot Monitor waarschuwt de bestuurder voor eventuele voertuigen in de dode hoek. Dit komt met name van pas tijdens het inhalen.

 • Toyota Smart Connect – Verkeersinformatie

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder voor mogelijk gevaar op de route, zoals een aanrijding of glad wegdek. Het systeem verzamelt hiervoor informatie van andere weggebruikers en toont waarschuwingen op het multimediadisplay in de auto. Afhankelijk van het type van uw multimediasysteem kunt u zelf ook een melding maken van potentieel gevaar, en zo een bijdrage leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid.

 • Rear Cross Traffic Alert with Automatic Braking (RCTAB)

  Wanneer u achterwaarts uw parkeerplaats verlaat, houden sensoren aan de achterzijde eventuele obstakels en van links en rechts aankomend verkeer in de gaten. Indien noodzakelijk treden de remmen in werking om een aanrijding te voorkomen.

 • Panoramic View Monitor (PVM)

  De Panoramic View Monitor maakt parkeren veiliger en gemakkelijker door met beelden van vier camera’s een bijna volledige 360° weergave van uw omgeving te maken.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer er op de achterbank passagiers of voorwerpen zijn achtergebleven. U ziet een waarschuwingssignaal in het instrumentarium en afhankelijk van de uitvoering treden na afsluiten van de portieren ook de alarmlichten en een geluidssignaal in werking.

Bekijk de details die de Highlander zo bijzonder maken 

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Highlander te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.
Ontdek meer

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.