1. Occasions
 2. Avensis

De Toyota Avensis als occasion

Lekker zuinig. Net zoals de prijs.
Een occasion Toyota Avensis is net zo voordelig als de aanschafprijs. Bij Toyota leveren we iedere occasion af met gunstige extra’s, zoals een nieuwe APK en 12 maanden garantie. Zo kun je al heel voordelig rondrijden in een Toyota Avensis occasion.

De Toyota Avensis occasion

De Toyota Avensis is een traditionele sedan of stationwagen. Een groot voordeel is het slim ingedeelde interieur, waardoor de auto extra ruim aanvoelt. Met standaard veiligheidssystemen en efficiënte motoren is de Avensis altijd een slimme keuze.

De Avensis is nieuw niet meer leverbaar, omdat deze inmiddels is vervangen door de nieuwe Corolla Touring Sports. Hoewel de Avensis niet meer wordt geproduceerd, is er nog wel een scherpe range van (jong gebruikte) occasions beschikbaar.

Hier word je blij van:

 • De Avensis is heel zuinig
 • Veel ruimte voor de passagiers op de achterbank
 • Grote kofferbak

Hier wordt je misschien minder blij van:

 • De Avensis heeft geen hybride variant

Let hierop als je een occasion Toyota Avensis koopt

Bij een particulier of bij een dealer?

Je kan een Avensis occasion bij een particulier of bij een dealer kopen. Prijstechnisch is een particulier het meest voordelig, maar je hebt als koper geen garantie. Een occasion aanschaffen bij een erkende dealer kan ook. Dit is vaak duurder, maar je hebt wel meer zekerheid door de vastgelegde regelingen en services.

Controleer de occasion altijd goed

Je hebt zelf ook verantwoordelijkheid als je een auto koopt. Zorg er dus voor dat je de occasion goed controleert. Belangrijke punten zijn de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieriem.

Proefrit

Maak hoe dan ook een uitgebreide proefrit. Rijd op verschillende wegen met verschillende snelheden, want een auto reageert anders in elke situatie.

Redenen om voor een Toyota occasion Avensis te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbaarste merk. Dit betekent een Toyota Avensis occasion relatief weinig storingen heeft.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 4.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Nieuwe APK bij aflevering

Iedere occasion die we leveren, geven wij een nieuwe APK. Zo kan je auto er weer 12 maanden tegenaan.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Optioneel: garantiepakket

Met ons garantiepakket ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 12 maanden garantie
  Ontvang tot 12 maanden garantie. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit ook nog eens 6 maanden garantie.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  Bij elke geleverde Avensis occasion wordt de kilometerstand gecontroleerd. Ook checkt de Toyota dealer de onderhoudshistorie met het serviceboekje.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je toch pech met je tweedehands Toyota Avensis? Dan kan je in heel Europa kosteloos rekenen op onze pechhulp. Deze service geldt voor een periode van 12 maanden of 15.000 kilometer.