1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. Bluetooth

Bluetooth® Compatibiliteit

Via Bluetooth® kun j e jouw smartphone draadloos integreren en handsfree bellen. Zodra je telefoon zich in de auto bevindt, wordt het handsfree systeem geactiveerd.
De telefoon kun je bedienen via het praktische touchscreen, waarbij het geluid wordt weergegeven door de speakers van het audiosysteem. Sommige Bluetooth® toestellen zijn meer geschikt voor deze functies dan andere toestellen. Met onderstaande tool kun je vinden welke functies worden ondersteund door specifieke combinaties van Bluetooth® systemen en smartphones. 

TOOL TOYOTA BLUETOOTH®

Met de tool hieronder kun je erachter komen welke functies door welke combinatie van Bluetooth®-systemen en -apparaten worden ondersteund.

1. Selecteer jouw Toyota model

De beschikbare Toyota Bluetooth®-systemen worden weergegeven. Beweeg de scrollbar horizontaal om het volledige overzicht te bekijken.

2. Selecteer je systeem

Klik op het vergrootglas om het beeld te vergroten. Als je opnieuw klikt, wordt het beeld weer verkleind.

3. Kies merk en uitvoering telefoon

Vervolgens kies je in de twee dropdownmenu's het merk en de uitvoering van je telefoon.

4. Resultaat

Tot slot klik je op de knop “Zoeken” voor een overzicht van de functies die voor je telefoon worden ondersteund. Het resultaat verschijnt onderaan de pagina, onder het zoekgedeelte. Als je op de knop “Export” drukt, verschijnt een pdf-bestand met daarin het overzicht.

Als je de gegevens reset of een van de velden wijzigt, moeten alle velden opnieuw worden ingevuld. Neem contact op met je Toyota dealer voor meer informatie over jouw Toyota Bluetooth® compatibiliteit.