1. Toyota Rijders
  2. MyT connected services
  3. Bluetooth

Toyota Bluetooth compatibiliteit

Draadloos gebruikmaken van uw telefoon.
Handsfree bellen in uw Toyota? Met de Toyota Bluetooth® telefoonaansluiting kunt u draadloos gebruikmaken van een hiervoor geschikte telefoon. Het handsfree systeem wordt geactiveerd zodra de telefoon zich in de auto bevindt. U bedient de telefoon gemakkelijk via het unieke touchscreen. Het geluid komt uit de speakers van uw Toyota. Laat de werking van uw mobiele telefoon vóór aankoop van het voertuig wel even testen bij uw Toyota dealer.

Voordelen Toyota Bluetooth®:

  •  Draadloos gebruikmaken geschikte telefoon
  •  Handsfree bellen
  •  Geluid via audiosysteem Toyota

TOOL TOYOTA BLUETOOTH®

Met de tool hieronder kunt u erachter komen welke functies door welke combinatie van Bluetooth®-systemen en -apparaten worden ondersteund.

1. Selecteer uw Toyota model

De beschikbare Toyota Bluetooth®-systemen worden weergegeven. Beweeg de scrollbar horizontaal om het volledige overzicht te bekijken.

2. Selecteer uw systeem

Klik op het vergrootglas om het beeld te vergroten. Als u opnieuw klikt, wordt het beeld weer verkleind.

3. Kies merk en uitvoering telefoon

Vervolgens kiest u in de twee dropdownmenu's het merk en de uitvoering van uw telefoon.

4. Resultaat

Tot slot klikt u op de knop “Zoeken” voor een overzicht van de functies die voor uw telefoon worden ondersteund. Het resultaat verschijnt onderaan de pagina, onder het zoekgedeelte. Als u op de knop “Export” drukt, verschijnt een pdf-bestand met daarin het overzicht.

Als u de gegevens reset of een van de velden wijzigt, moeten alle velden opnieuw worden ingevuld. Neem contact op met uw Toyota dealer voor meer informatie over uw Toyota Bluetooth® compatibiliteit.