1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. Bluetooth

Bluetooth® Compatibiliteit

Via Bluetooth® kunt u uw smartphone draadloos integreren en handsfree bellen. Zodra uw telefoon zich in de auto bevindt, wordt het handsfree systeem geactiveerd.
De telefoon kunt u bedienen via het praktische touchscreen, waarbij het geluid wordt weergegeven door de speakers van het audiosysteem. Sommige Bluetooth® toestellen zijn meer geschikt voor deze functies dan andere toestellen. Met onderstaande tool kunt u vinden welke functies worden ondersteund door specifieke combinaties van Bluetooth® systemen en smartphones. 

TOOL TOYOTA BLUETOOTH®

Met de tool hieronder kunt u erachter komen welke functies door welke combinatie van Bluetooth®-systemen en -apparaten worden ondersteund.

1. Selecteer uw Toyota model

De beschikbare Toyota Bluetooth®-systemen worden weergegeven. Beweeg de scrollbar horizontaal om het volledige overzicht te bekijken.

2. Selecteer uw systeem

Klik op het vergrootglas om het beeld te vergroten. Als u opnieuw klikt, wordt het beeld weer verkleind.

3. Kies merk en uitvoering telefoon

Vervolgens kiest u in de twee dropdownmenu's het merk en de uitvoering van uw telefoon.

4. Resultaat

Tot slot klikt u op de knop “Zoeken” voor een overzicht van de functies die voor uw telefoon worden ondersteund. Het resultaat verschijnt onderaan de pagina, onder het zoekgedeelte. Als u op de knop “Export” drukt, verschijnt een pdf-bestand met daarin het overzicht.

Als u de gegevens reset of een van de velden wijzigt, moeten alle velden opnieuw worden ingevuld. Neem contact op met uw Toyota dealer voor meer informatie over uw Toyota Bluetooth® compatibiliteit.