1. Zakelijk
  2. Financial Lease

Toyota Financial Lease

Snel geregeld bij Toyota

Toyota Financial Lease is een leasevorm voor ondernemers en zelfstandigen waarbij de auto vanaf de eerste dag uw eigendom is, zónder een beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De auto blijft buiten de normale bedrijfsfinanciering en verschijnt op uw balans. Zaken als afschrijving en rentekosten zijn daarbij fiscaal aftrekbaar.

De looptijd, het maandbedrag en de eventuele slottermijn bepaalt u vooraf. Na het voldoen van het slottermijn of de laatste maandelijkse betaling wordt de auto bedrijfseigendom. Toyota Financial Lease biedt duidelijkheid van begin tot eind, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Waarom kiezen voor Toyota Financial Lease?

  • U wordt direct economisch eigenaar
  • Mobiliteit zonder eenmalige investering
  • Scherpe tarieven, eventueel met slottermijn
  • Fiscale voordelen: afschrijving, investeringsaftrek en rente-aftrek
  • Mogelijk bij nieuw én occasion
  • Geen kilometerbeperking
Bereken maandbedrag Neem contact met mij op

Wat is Financial Lease?

Met Financial lease bent u direct eigenaar van de auto. U profiteert daarnaast van diverse fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en btw teruggave. De auto verschijnt na het sluiten van de overeenkomst op uw balans waardoor u economisch eigenaar bent. De auto dient gedurende het contract als onderpand. Na de looptijd, varierend tussen 12 en 84 maanden, eindigt uw Financial Lease contract en blijft de auto uw eigendom.

Tijdens de gebruiksduur regelt u zelf de verzekering, reparatie, onderhoud en eventuele andere kosten. Natuurlijk kan Toyota u ook daarin ontzorgen. Toyota Financial Lease is niet alleen geschikt voor nieuwe modellen, maar ook voor gebruikte auto’s.

Hoe werkt een slottermijn bij Financial Lease?

Indien gewenst kiest u voor een slottermijn waarbij een vooraf vastgesteld restbedrag aan het einde van de looptijd van het Financial Lease-contract wordt betaald. U betaalt over dit bedrag tijdens de looptijd van het contract geen aflossing, maar alleen rente. Het voordeel van een slottermijn is dat u een lager maandbedrag betaalt.
Neem contact met mij op

Bijtelling en Financial Lease

Financial lease is beschikbaar voor de zakelijke markt. De zakelijke auto ook privé gebruiken is mogelijk. Indien u meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, betaalt u bijtelling. Het bijtellingspercentage is afhankelijk van het gekozen voertuig. De hoogte van de bijtelling is ook afhankelijk van de waarde van de auto.

bZ4X Business Editions

Ontmoet de volledig elektrische Toyota bZ4X. Met zijn robuuste en stijlvolle voorkomen komt de bZ4X goed voor de dag in zowel druk stadsverkeer als buiten de gebaande paden. De bZ4X business editions zijn nu extra aantrekkelijk voor de zakelijke rijder.
Bekijk de zakelijke aanbiedingen