1. Kopen & aanbiedingen
 2. Financieren

Toyota Betaalplan, betrouwbare auto financiering

Geld lenen voor een auto, hoe werkt dat?
Heeft u de perfecte Toyota gevonden, maar niet het geld om deze in één keer te betalen? Dan biedt het Toyota Betaalplan uitkomst. Want daarmee kunt u uw nieuwe Toyota óf occasion financieren voor een vast maandbedrag met een vaste looptijd en een vaste rente. 

Voordelen Toyota Betaalplan

 • Vast maandbedrag
 • Boetevrij aflossen
 • Flexibel samen te stellen
 • Uw Toyota dealer als vast aanspreekpunt
Bereken uw maandbedrag Neem contact met mij op

Wat is het Toyota Betaalplan?

Het Toyota Betaalplan is een lening voor de aanschaf van uw auto bij de officiële Toyota dealer. Hierbij wordt vooraf alles afgesproken: het leenbedrag, de maandelijkse aflossing, de looptijd en de rente. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uw aankoop (deels) financieren kan sowieso interessant zijn. Bijvoorbeeld als u wat spaargeld achter de hand wilt houden. U kunt zowel nieuwe als gebruikte Toyota modellen financieren, op voorwaarde dat de auto na de afgesproken looptijd niet ouder is dan 15 jaar. Snel inzicht in uw maandelijkse kosten voor uw favoriete Toyota? Maak eenvoudig een berekening met onze rekentool.

Toyota rijden v.a. € 196,- p/m*

Stel, u bent helemaal weg van de veelzijdige Aygo X, maar u kunt óf wilt het aankoopbedrag niet in één keer betalen. Ontdek dan de mogelijkheden van het Toyota Betaalplan en voor u het weet, rijdt u weg in onze hoge crossover.

Rekenvoorbeeld Aygo X*

Mogelijkheden Toyota Betaalplan

Kiest u voor financiering van uw auto via het Toyota Betaalplan, dan bepaalt u zelf het leenbedrag, de looptijd én of u aan het eind van de looptijd een slottermijn wilt overhouden. Deze keuzes bepalen de hoogte van het termijnbedrag dat u maandelijks (terug)betaalt aan Toyota Financial Services. Wilt u uw leenbedrag verlagen? Dan kunt u een aanbetaling doen of het inruilbedrag van uw huidige auto gebruiken. Lenen kan al vanaf € 2.500,-.

 • De termijn waarbinnen u de autolening aflost. Deze kan variëren van 12 tot 90 maanden. Meest gebruikelijk is een looptijd tussen de 24 en 60 maanden.

  De maandelijkse vergoeding die u bovenop de aflossing betaalt voor het geleende bedrag. De hoogte van de rente is afhankelijk van het bedrag dat u leent.

  Het bedrag dat u eventueel zelf betaalt bij aanschaf van de auto. Dit kan spaargeld zijn of bijvoorbeeld het bedrag van een ingeruilde auto.

  Het resterende deel van het leenbedrag dat u aan het einde van de looptijd in één keer aflost. Hier lost u tussentijds niets op af. Wel betaalt u rente over de slottermijn, omdat u dit bedrag leent.

Verplichte BKR-registratie

Wilt u uw auto financieren en gebruikmaken van het Toyota Betaalplan? Dan controleren wij standaard bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of u andere openstaande schulden of betaalachterstanden heeft. Na goedkeuring van de financiering van uw auto zijn wij wettelijk verplicht om de lening te melden bij het BKR. Houd er rekening mee dat dit gevolgen kan hebben bij het aangaan van andere langlopende financiële verplichtingen, zoals een hypotheek.
Meer informatie

FAQ'S auto financieren

Jazeker, u kunt Toyota occasions van maximaal 13 jaar oud financieren via het Toyota Betaalplan. In dit geval met een looptijd van maximaal 2 jaar, omdat de financiering afgelost moet zijn als de auto 15 jaar oud is.

Via onze rekentool kunt u eenvoudig zelf een berekening maken. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij de Toyota dealer voor informatie. Onze verkoopadviseurs kunnen ook direct een offerte voor u opmaken en indienen.

Wij vragen om een kopie van uw legitimatiebewijs, bankpas en enkele recente bankafschriften waarop de hoogte van uw inkomen en vaste lasten te zien zijn. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij om aanvullende documenten vragen, zoals bij het betalen/ontvangen van alimentatie en/of kinderopvangtoeslag.

U levert de gevraagde gegevens aan in uw persoonlijke online omgeving. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te behandelen. Na goedkeuring ligt het contract ter ondertekening klaar bij de Toyota dealer als u de auto komt ophalen.

U moet minimaal 18 jaar zijn om een financieringsovereenkomst aan te gaan met Toyota Financial Services. 

De financiering moet zijn afgelost voor uw 81e verjaardag. Op uw 79e kunt u dus voor maximaal 24 maanden gebruikmaken van het Toyota Betaalplan.

Na afloop van de afgesproken looptijd mag de auto maximaal 15 jaar oud zijn. Zowel nieuwe Toyota’s als officiële Toyota dealer occasions komen in aanmerking.

Ja. We zijn wettelijk verplicht inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven, zodat we kunnen beoordelen of u verantwoord kunt lenen. 

Ja, dat kan. We toetsen uw partner aan dezelfde criteria als u.

Komt u als contractant voor uw 70e te overlijden en is het openstaande bedrag niet hoger dan € 40.000,-, dan vervalt het resterende bedrag van de lening. Meer informatie over deze zogenaamde ‘kwijtschelding’ vindt u in de Algemene voorwaardenOpens in new window.

U dient minimaal een WA Casco autoverzekering af te sluiten. Wij adviseren een Allrisk Toyota autoverzekering. Wanneer u uw gefinancierde auto total loss rijdt, moet u de volledige lening in één keer aflossen. Met een allrisk autoverzekering voorkomt u dat u het bedrag met eigen geld moet betalen. 

Hoeveel u mag lenen is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. Het minimale leenbedrag is € 2.500,-. Toyota Financial Services bepaalt de maximale hoogte van de lening aan de hand van vaste criteria van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. We financieren nooit een hoger bedrag dan de aanschafwaarde van uw auto.

Nee. U hoeft geen aanbetaling te doen voor uw auto. Met een aanbetaling of de inruilwaarde van uw huidige auto kunt u wel uw maandbedrag verlagen.

U mag kosteloos eerder aflossen dan de geplande looptijd. Bijvoorbeeld als u een financiële meevaller heeft gehad.

Disclaimer

* Het getoonde maandbedrag (termijnbedrag) is indicatief • Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend • Vraag uw dealer voor een berekening op maat • Dit niet-doorlopende krediet wordt aangeboden door Toyota Financial Services • Voor nieuwe Toyota’s en occasions • Het rentetarief is variabel en afhankelijk van het kredietbedrag • Met een minimum kredietbedrag van € 2.500,- • Onder voorbehoud van kredietacceptatie • Toetsing en registratie bij BKR • Toyota Financial Services staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM-nr.: 12011089) • Voorwaarden van toepassing • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@toyotafs.nl