1. Modellen
 2. Yaris

Standaard voorzien van uitzonderlijke functies

Eigentijds rijden met de nieuwe, dynamische Toyota Yaris. Gemaakt voor de stad én de snelweg, met slimme functies voor elke uitvoering.

arrow right
arrow left
 • Flitsend urban design

  Een exterieur met robuuste details waarmee je direct opvalt.

 • Modern ingericht voor jouw comfort

  Reis op je gemak in een gestroomlijnd interieur vol innovatieve functies

 • Connected zonder compromis

  In de nieuwe Yaris staat soepele en moderne connectiviteit voorop

 • De rust van veiliger rijden

  De innovatieve veiligheidsfuncties van T-Mate beschermen jou en andere weggebruikers

 • Beleef de kracht van dual-Hybrid

  Een dual-Hybrid aandrijflijn op basis van een geavanceerde, nieuwe Hybrid 130 motor

 • Urban design voor de toekomst

  Het slimme interieur van de Yaris geeft ruimte een nieuwe dimensie

 • Geniet van een comfortabel en ruim interieur

  Beleef de ruimte van slim en compact design

 • Uitgebreide garantie met volledige zekerheid

  Kies voor zekerheid met een uitgebreid beschermingspakket voor je Yaris

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/nl/nl?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=toyota%2520yaris&utm_campaign=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwy8i0BhAkEiwAdFaeGLCLH7grV-BmKcEfx5Obh6bKbyzbvXgEMvPkDfOgnBasTMyHgo-BExoC6uQQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Aandrijflijn
  Hybride Elektrisch
  Maximaal vermogen
  85 kW (116 pk)
  Brandstofverbruik
  3.8 - 4.0 l/100 km
  CO₂ emissie
  87 – 91 g/km
  Acceleratie 0-100 km/h
  9.7 sec
 • HYBRID 130

  Aandrijflijn
  Hybride Elektrisch
  Maximaal vermogen
  96 kW (130 pk)
  Brandstofverbruik
  4.2 – 4.3 l/100 km
  CO₂ emissie
  96 – 97 g/km
  Acceleratie 0–100 km/h
  9.2 sec

Aanbiedingen

Bekijk onze nieuwste acties en aanbiedingen voor de Toyota Yaris
No promotion for the moment

Toyota Yaris inruildeal

Nu € 1.500,- éxtra inruilvoordeel. Go Toyota!

Toyota Yaris Private Lease Deal

Nu vanaf € 355,- per maand. Go Toyota!

Go Toyota Deal | Financieren

Tijdelijk extra scherp rentetarief van 4,9%

De nieuwe Yaris First Edition

Nu met € 750,- introductievoordeel + € 1.500,- extra inruilwaarde*

Veelgestelde vragen

Antwoord op al je vragen over hybrid rijden

Nadat Toyota meer dan 25 jaar geleden aan de wieg stond van de hybride revolutie gaan we door op de weg naar een wereld met minder emissies. Onze hybrides combineren elektrische energie met een krachtige benzinemotor, voor moeiteloze prestaties en maximaal gebruiksgemak.

Een hybride beschikt voor de aandrijving over een verbrandingsmotor en een efficiënte elektromotor, en schakelt soepel tussen beide krachtbronnen.

Een hybride kan gebruik maken van elektrische energie tijdens het optrekken en bereikt met de elektromotor zelfs snelheden tot 50 km/u. Omdat de meeste hybrides van Toyota zichzelf opladen, wordt overtollig vermogen van de benzinemotor tijdens het rijden aangewend om de batterij mee op te laden, wanneer deze leeg raakt.

Hybrides van Toyota zijn uitgerust met vooruitstrevende hybride . Deze modellen staan bekend als ‘hybride-elektrische’ voertuigen omdat ze beschikken over twee krachtbronnen. Dat betekent dat je de batterij van een hybride niet via een externe energiebron hoeft op te laden, in tegenstelling tot de batterij van plug-in hybrides of volledig elektrische voertuigen.

De batterij van een hybride Toyota is ontwikkeld om even lang mee te gaan als de auto zelf. Sommige mechanische elementen, zoals de koppeling, dynamo en startmotor ontbreken zelfs volledig, wat het risico op onvoorziene kosten in de toekomst verder vermindert. Daarbij is voor alle hybride componenten, inclusief de hybride batterij 10 jaar/200.000 km* fabrieksgarantie van Toyota van toepassing.

 

*Wat het eerst aan de orde is. Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.

Er zijn drie soorten hybrides: mild Hybrid, full Hybrid en Plug-in Hybride. Een Mild Hybrid maakt alleen gebruik van de elektromotor(en) tijdens het accelereren, omdat de elektromotor de auto niet zelfstandig kan aandrijven. In een full Hybrid van Toyota kun je zo’n 80 procent van al jouw stadsritten elektrisch rijden, met snelheden tot 50 km/u. Een Plug-in Hybrid werkt op dezelfde manier, maar heeft een batterij met grotere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.

*De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek.
De opgegeven waarden ten aanzien van de elektrische actieradius dienen slechts ter vergelijking. Deze zijn afhankelijk van factoren als de gekozen uitvoering en transmissie, gemonteerde accessoires (na registratie), rijstijl, weersomstandigheden, rijsnelheid en belading. Aangeraden wordt om alleen actieradius te vergelijken van andere modellen die conform dezelfde technische procedures zijn getest. De betreffende waarden zijn mogelijk niet representatief voor jouw alledaags gebruik. Alle auto’s zijn getest en gecertificeerd conform WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) voorschriften. Neem voor meer informatie over WLTP contact op met jouw Toyota-dealer.