1. Private lease
  2. Alles over private lease
  3. Kopen of private lease?

Private lease of kopen: wat past het beste bij mij?

Alle voor- en nadelen op een rij
In een nieuwe auto rijden kan ook zonder in één keer het bedrag uit te geven. Bijvoorbeeld met Toyota Private Lease. Wat past het beste bij jouw persoonlijke en financiële situatie? Wij zetten de verschillen van private lease en kopen voor je op een rij. Zo maak een goede keuze.

Wat is Toyota Private Lease?

Steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van private lease. Hierbij is het niet nodig om in één keer een groot bedrag in te leggen. Met Toyota Private Lease rijd je een nieuwe auto, tegen een vast laag maandbedrag. Je betaalt alleen nog de benzine of elektriciteit. Het maandbedrag wordt bepaald door de waarde van de auto, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar wil rijden. Eén van de voordelen van Toyota Private Lease is dat je beschermd bent bij ontslag of ongewenst inkomensverlies. Wil je nog meer flexibiliteit, kies dan voor Private FlexLease! Hiermee kan je na één jaar kosteloos je contract stopzetten.
Bekijk Private Lease modellen

Een auto kopen

Bij het kopen van een nieuwe auto ben je zelf de eigenaar van de auto. Hierbij betaal je in één keer de waarde van de auto, of kun je gebruikmaken van het Toyota Betaalplan. Met het Toyota Betaalplan financier je de auto of een gedeelte van de auto, waardoor maandelijks voor je auto betaalt i.p.v. in één keer. Van tevoren kies je de hoogte van de lening, de maandelijkse aflossing en de looptijd. Het Toyota Betaalplan is een lening waarover je rente betaalt. Je auto (deels) financieren kan interessant zijn als je graag spaargeld achter de hand houdt.  

Al eens gedacht aan financiering?

  • Vast maandbedrag
  • Boetevrij aflossen
  • Flexibel samen te stellen
  • Jouw Toyota dealer als vast aanspreekpunt
Bereken je maandbedrag Neem contact met mij op
Private Lease Koop met eigen geld Koop met Toyota Betaalplan
Huurkoop
Eigenaar auto

Bij Private Lease lever je de auto aan het einde van de looptijd in. Het is mogelijk om de auto over te kopen bij einde contract of het contract te verlengen.

Vast maandbedrag
Incl. onderhoud
Incl. verzekering
Incl. pechhulp
Brandstof
Onbeperkte kilometers

Bij Private Lease mag je een vast aantal kilometers per jaar rijden (jaarkilometrage). Bij meer kilometers betaal je een opslag of je kunt het aantal kilometers verhogen.

BKR-registratie

Go Toyota Deals

Het is weer Go Toyota! En dat betekent dat je tot eind juni profiteert van zeer aantrekkelijke Private Lease Deals. De kortingen op het maandbedrag lopen op tot maar liefst € 25,-1! Zo rijd je al vanaf € 289,- per maand2 in een splinternieuwe Toyota. Ook genieten van zorgeloos rijplezier? Ontdek dan snel de Go Toyota Private Lease Deal op jouw favoriete model.
Bekijk de deals

Disclaimers:

1 Actieperiode loopt van 01-05-2024 t/m 30-06-2024 (uiterste registratiedatum 30-06-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

2 Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.