1. Occasions
 2. Rav4

De Toyota RAV4 als occasion

Haal alles uit je tweedehands auto
Een RAV4 occasion van Toyota rijden is interessant. Je rijdt een gebruikte auto, maar je betaalt ook zeker niet de nieuwprijs. Ook als je een occasion aanschaft, profiteer je nog steeds van Toyota services. Denk aan een gecontroleerde kilometerstand en een gratis APK. De Toyota RAV4 is dus ook als occasion héél verleidelijk.

De Toyota RAV4 occasion

De RAV4 in het kort? Stoer, ruim en de meest verkochte SUV ter wereld. Maar er is nog veel meer te vertellen over deze Toyota. Zo heeft de RAV4 een benzine en een hybride uitvoering. Op welke brandstof je ook rijdt, deze SUV behoudt altijd z’n kracht. En dankzij z’n ruime formaat zit iedereen er ook nog eens lekker comfortabel bij.

Sterke punten:

 • Alle ruimte voor de bestuurder, passagiers én bagage
 • Beschikt over een goed pakket aan veiligheidssystemen
 • Nieuwere uitvoeringen van de RAV4 hebben een hybride variant

Minder sterke punten:

 • De hybride variant heeft een beperkt trekgewicht

Wil je een occasion RAV4 kopen? Hier wat tips

Bedenk waar je de occasion wil aanschaffen

Er zijn 2 manieren om een tweedehands RAV4 aan te schaffen: via een particulier of via een erkende dealer. Het voordeel van een particulier, is dat de prijzen over het algemeen voordeliger zijn. Hier staat tegenover dat je geen enkele garantie hebt. De aankoopprijzen bij een dealer liggen wat hoger, maar dankzij garantieregelingen heb je ook meer zekerheid.

Altijd goed controleren

Misschien zeggen we dit ten overvloede, maar controleer een occasion altijd goed voordat je overgaat tot aanschaf. Focus je onder andere op: onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Proefrit maken

Een proefrit is belangrijk, omdat je zo kan controleren of de auto naar behoren werkt. Tip: rijd op verschillende wegen en snelheden. Zo kan je kijken hoe de occasion reageert in verschillende situaties.

Reden genoeg om voor een Toyota RAV4 occasion te kiezen

Uitgeroepen tot betrouwbaarste merk

Dit zijn de woorden van de Consumentenbond. De betrouwbaarheid van Toyota vertaalt zich in weinig storingen en reparaties. Fijn toch?

Volop keuze

Met ruim 4.000 tweedehands auto’s op voorraad heb je altijd genoeg keuze. Daarnaast zitten we verspreid over het hele land, dus misschien staat jouw volgende occasion wel heel dichtbij. Zo niet, dan kan je een occasion aan de andere kant van het land aanschaffen, maar wel bij een dealer in de buurt laten onderhouden. Dit maakt voor de garantie niks uit.

Standaard nieuwe APK bij aflevering

We leveren de occasion af met een nieuwe APK, gratis en voor niets. Hoef je hier een jaar lang niet meer naar om te kijken.

Heldere verkoopprijzen

Naast voordelig, zijn onze verkoopprijzen ook duidelijk. Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Voor wie wil: het garantiepakket

Optioneel, dus je kan zelf bepalen of het wat voor je is. Dit pakket bestaat uit:

 • Een jaar lang garantie
  Ontvang een jaar garantie op je RAV4 occasion. We geven nog eens 6 maanden garantie op slijtage gevoelige onderdelen. Dit zijn de accu, uitlaat, remmen en banden.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  De kilometerstand wordt gecheckt. Ook neemt de Toyota dealer het onderhouds- en serviceboekje onder de loep.
 • Gratis pechhulp in Europa
  We willen natuurlijk niet dat je Toyota onbedoeld stil komt te staan. Mocht dit toch gebeuren, dan kan je rekenen op onze pechhulp in heel Europa. Deze service is geldig voor een jaar of 15.000 kilometer.