1. Occasions
 2. Hilux

De Toyota Hilux als occasion

Onverwoestbaar, dus zeer geschikt als tweedehands auto
Een Toyota Hilux als occasion kopen? Dan wil je een kwalitatief goede auto rijden voor een lagere prijs. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van een volledige onderhoudsbeurt bij aflevering, tot 10 jaar garantie en nog meer extra’s. Zo rijdt je de Toyota Hilux als occasion heel voordelig!

De tweedehands Toyota Hilux

Maak kennis met de Toyota Hilux: onze onverwoestbare pick-up. Ieder onderdeel van de Hilux heeft de meest rigoureuze tests doorstaan, zodat je verzekerd bent van een krachtige auto. Onder het stoere uiterlijk biedt de Hilux een stijlvol interieur. Zo zijn de stoelen héél comfortabel en met lederen bekleding is het geheel nog luxer.
Er worden verschillende Toyota Hilux modellen aangeboden als occasion.

Voordelen:

 • Een caravan of een zware aanhanger meenemen? De Hilux doet het met gemak dankzij z’n krachtige trekvermogen.
 • Ook krachtig: z’n laadvermogen
 • Rijden buiten de gebaande paden? Geen probleem voor de Hilux.

Nadelen:

 • Eerder een werkauto dan een stadsauto door z’n grote formaat
 • Geen typische personenauto: in de Hilux met enkele cabine is plaats voor 2 passagiers

Hier moet je op letten als je een occasion Toyota Hilux koopt

Bij een particulier of bij een dealer?

Een occasion kan je bij een particulier of bij een dealer kopen. Een auto kopen van een particulier is vaak voordeliger, maar dat heeft natuurlijk z’n redenen. Je weet namelijk niet in welke staat de tweedehands auto verkeert en je hebt geen garantie. Een occasion aanschaffen bij een dealer kan ook. Dit is doorgaans wat duurder, maar de auto heeft dan wel een technische keuring doorstaan. Ook geeft Toyota standaard tot 10 jaar garantie.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de occasion zelf altijd goed controleert. Vraag bijvoorbeeld naar de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en dure onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit

Maak altijd een uitgebreide proefrit. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door een woonwijk, maar ook op de snelweg.

Waarom een Toyota Hilux als occasion?

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbaarste merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 4.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa