1. Occasions
 2. Hilux

De Toyota Hilux als occasion

Onverwoestbaar, dus zeer geschikt als tweedehands auto
Een Toyota Hilux als occasion kopen? Dan wil je een kwalitatief goede auto rijden voor een lagere prijs. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van een gecontroleerde kilometerstand, 12 maanden garantie en nog meer extra’s. Zo rijdt je de Toyota Hilux als occasion heel voordelig!

De Toyota Hilux occasion

Maak kennis met de Toyota Hilux: onze onverwoestbare pick-up. Ieder onderdeel van de Hilux heeft de meest rigoureuze tests doorstaan, zodat je verzekerd bent van een krachtige auto. Onder het stoere uiterlijk biedt de Hilux een stijlvol interieur. Zo zijn de stoelen héél comfortabel en met lederen bekleding is het geheel nog luxer.
Er worden verschillende Toyota Hilux modellen aangeboden als occasion.

Voordelen:

 • Een caravan of een zware aanhanger meenemen? De Hilux doet het met gemak dankzij z’n krachtige trekvermogen.
 • Ook krachtig: z’n laadvermogen
 • Rijden buiten de gebaande paden? Geen probleem voor de Hilux.

Nadelen:

 • Eerder een werkauto dan een stadsauto door z’n grote formaat
 • Geen typische personenauto: in de Hilux met enkele cabine is plaats voor 2 passagiers

Hier moet je op letten als je een occasion Toyota Hilux koopt

Bij een particulier of bij een dealer?

Een occasion kan je bij een particulier of bij een dealer kopen. Een auto kopen van een particulier is vaak voordeliger, maar dat heeft natuurlijk z’n redenen. Je weet namelijk niet in welke staat de tweedehands auto verkeert en je hebt geen garantie. Een occasion aanschaffen bij een dealer kan ook. Dit is doorgaans wat duurder, maar de auto heeft dan wel een technische keuring doorstaan. Ook geeft Toyota standaard 12 maanden garantie op occasions bij een aanschafbedrag van minimaal € 4.500,-.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de occasion zelf altijd goed controleert. Vraag bijvoorbeeld naar de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en dure onderdelen zoals de distributieriem.

Proefrit

Maak altijd een uitgebreide proefrit. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door een woonwijk, maar ook op de snelweg.

Waarom een Toyota Hilux als occasion?

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al verschillende keren uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Deze betrouwbaarheid vertaalt zich in relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Met in totaal zo’n 4.000 occasions is er altijd wel een model dat voldoet aan je wensen. Het is mogelijk dat je een Toyota aan de andere kant van het land koopt, maar bij je eigen dealer in de buurt laat onderhouden. De garantie blijft gewoon van kracht.

Standaard nieuwe APK

Moet de occasion een APK? Dan wordt je auto op het moment van afleveren ook voorzien van een nieuwe APK. Hoef je daar 12 maanden lang niet meer naar om te kijken.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Optioneel: garantiepakket

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Maak dan gebruik van ons optionele garantiepakket. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 12 maanden garantie
  Ontvang tot 12 maanden garantie. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit ook nog eens 6 maanden garantie.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  Bij elke geleverde occasion wordt de kilometerstand gecontroleerd. Ook checkt de Toyota dealer de onderhoudshistorie door middel van het serviceboekje.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je toch pech met je occasion? Dan kan je in heel Europa kosteloos rekenen op onze pechhulp. Deze service geldt voor een periode van 12 maanden of 15.000 kilometer.