1. Occasions
 2. Corolla Cross

De Toyota Corolla Cross als occasion

Altijd hybride. Duurzaam mét pit.
Geniet van betrouwbaarheid en comfort voor een aantrekkelijke prijs met een Toyota Corolla Cross Occasion. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van fijne extra’s. Iedere tweedehands auto wordt standaard geleverd met 24/7 pechhulp en tot 10 jaar garantie. Hierdoor rijd je een Toyota Corolla Cross occasion heel voordelig.

De tweedehands Toyota Corolla Cross

De Toyota Corolla Cross, is een geavanceerde hybride SUV. Met zijn krachtige hybride aandrijflijn combineert de Corolla Cross moeiteloos prestaties met brandstofefficiëntie. Het ontwerp straalt stijl uit, terwijl het ruime interieur en geavanceerde technologieën zorgen voor maximaal comfort en connectiviteit. Dankzij de betrouwbare Toyota-techniek geniet je van zorgeloos rijden.

Ben je op zoek naar en spiksplinternieuwe Corolla Cross? Deze vind je in onze showroom.

Sterke punten:

 • De Corolla Cross is een ideale gezinsauto.
 • De Hybride aandrijflijn zorgt voor een laag verbruik.
 • De Corolla Cross is standaard uitgerust met een uitgebreid veiligheidspakket.

Minder sterke punten:

 • De Corolla Cross heeft een trekgewicht van max. 750 kg.
 • Kogeldruk heeft een limiet van 75kg
 • De 1.8 Hybride heeft een tankinhoud van 36l

Let hierop als je een occasion Toyota Corolla Cross koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er garantieregelingen waar je op terug kan vallen.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands Corolla Cross zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit

Als je een Toyota Corolla Cross occasion koopt, moet je altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Redenen om voor een Toyota Corolla Cross occasion te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbare merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 5.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa