1. Occasions
 2. Yaris Cross

De Toyota Yaris Cross als occasion

Compact avontuur, groots genieten.
Geniet van de stoere compacte SUV voor een aantrekkelijke prijs met een Toyota Yaris Cross Occasion. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van fijne extra’s. Iedere tweedehands auto wordt standaard geleverd met 24/7 pechhulp en tot 10 jaar garantie. Hierdoor rijd je een Toyota Yaris Cross occasion heel voordelig.

De tweedehands Toyota Yaris Cross

De Toyota Yaris Cross, een verfijnde compacte SUV. De plezierige eigenschappen van de intelligente hybride aandrijflijn komen samen met een even ruim als veelzijdig interieur dat uitblinkt in alledaags gebruiksgemak. Met de betrouwbare Toyota-technologie ervaar je zorgeloos rijplezier.

Ben je op zoek naar en spiksplinternieuwe Yaris Cross? Deze vind je in onze showroom.

Sterke punten:

 • De Yaris Cross heeft een comfortabel hoge zitpositie.
 • De Hybride aandrijflijn zorgt voor een laag verbruik.
 • De crossover is ruim van binnen met een voor dit segment unieke 40:20:40 neerklapbare achterbank én Smart Cargo laadvloer.
 • Vaak uitgerust met uitgebreide veiligheidsvoorzieiningen en Toyota Smart Connect.

Minder sterke punten:

 • De Yaris Cross heeft achterin beperktere beenruimte dan een SUV.

Let hierop als je een occasion Toyota Yaris Cross koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er garantieregelingen waar je op terug kan vallen.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands Yaris Cross zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit

Als je een Toyota Yaris Cross occasion koopt, moet je altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Redenen om voor een Toyota Yaris Cross occasion te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbare merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 5.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa