1. Occasions
 2. Land cruiser

De Toyota Land Cruiser als occasion

Net zo avontuurlijk, maar net wat voordeliger
Een Toyota occasion land cruiser kopen? Met Toyota Approved occasion koop je zelfverzekerd een tweedehands auto. Je profiteert niet alleen van een lagere aanschafprijs, maar ook van vele extra’s zoals een volledige onderhoudsbeurt bij aflevering en tot 10 jaar garantie . Je rijdt een occasion Toyota Land Cruiser dus heel voordelig!

De tweedehands Toyota Land Cruiser

Ontdek de tweedehands Toyota Land Cruiser: deze terreinwagen is net zo onverwoestbaar als z’n reputatie. Een echte alleskunner in de bergen, in de sneeuw of gewoon op de snelweg. Een ideale auto om mee op avontuur te gaan. En na afloop brengt de Land Cruiser je altijd weer veilig thuis.

Heel geschikt voor:

 • Avontuur
 • Off-road rijden
 • Het trekken van aanhangers en caravans

Minder geschikt voor:

 • Parkeren op de kleinste plekjes
 • Mensen die liever geen diesel rijden

Aandachtspunten voor een occasion Toyota Land Cruiser

Waar ga je ‘m kopen?

Land Cruiser occasions zijn verkrijgbaar bij particulieren en bij dealers. Een particulier biedt auto’s vaak goedkoper aan, maar als koper heb je geen garantie. Een dealer is prijziger, maar je hebt ook meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Controleren, controleren, controleren

Als koper heb je ook een verantwoordelijkheid, en daarom is het belangrijk dat je de tweedehands Land Cruiser goed controleert. Punten om op te letten zijn onder andere onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieketting.

Maak een goede proefrit

Tijdens je proefrit is het belangrijk dat je op verschillende wegen en snelheden rijdt. Een auto reageert namelijk anders op verschillende omstandigheden.

Waarom is een Toyota Land Cruiser als occasion zo’n goede keuze?

Betrouwbaarste automerk

Toyota is meerdere malen bekroond tot het meest betrouwbaarste merk. Dit betekent dat een Toyota Land Cruiser occasion relatief weinig te maken krijgt met storingen.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 4.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa