1. Occasions
 2. Land cruiser

De Toyota Land Cruiser als occasion

Net zo avontuurlijk, maar net wat voordeliger
Een Toyota occasion land cruiser kopen? Met Toyota occasion koop je zelfverzekerd een tweedehands auto. Je profiteert niet alleen van een lagere aanschafprijs, maar ook van vele extra’s zoals een nieuwe APK en goede garantieregelingen. Je rijdt een occasion Toyota Land Cruiser dus heel voordelig!

De Toyota Land Cruiser occasion

Ontdek de Land Cruiser: deze terreinwagen is net zo onverwoestbaar als z’n reputatie. Een echte alleskunner in de bergen, in de sneeuw of gewoon op de snelweg. Een ideale auto om mee op avontuur te gaan. En na afloop brengt de Land Cruiser je altijd weer veilig thuis.

Heel geschikt voor:

 • Avontuur
 • Off-road rijden
 • Het trekken van aanhangers en caravans

Minder geschikt voor:

 • Parkeren op de kleinste plekjes
 • Mensen die liever geen diesel rijden

Aandachtspunten voor een occasion Toyota Land Cruiser

Waar ga je ‘m kopen?

Land Cruiser occasions zijn verkrijgbaar bij particulieren en bij dealers. Een particulier biedt auto’s vaak goedkoper aan, maar als koper heb je geen garantie. Een dealer is prijziger, maar je hebt ook meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Controleren, controleren, controleren

Als koper heb je ook een verantwoordelijkheid, en daarom is het belangrijk dat je de tweedehands Land Cruiser goed controleert. Punten om op te letten zijn onder andere onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Tijdens je proefrit is het belangrijk dat je op verschillende wegen en snelheden rijdt. Een auto reageert namelijk anders op verschillende omstandigheden.

Waarom is een Toyota Land Cruiser als occasion zo’n goede keuze?

Betrouwbaarste automerk

Toyota is meerdere malen bekroond tot het meest betrouwbaarste merk. Dit betekent dat een Toyota Land Cruiser occasion relatief weinig te maken krijgt met storingen.

Groot aanbod

Toyota heeft altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 4.000 occasions is er altijd wel een die bij je past. Onze dealers zijn op veel plekken in Nederland te vinden. Je kan dus makkelijk ergens een occasion kopen en ‘m bij jou in de buurt laten onderhouden.

Gratis APK

We leveren je auto af met een nieuwe APK. Hoef je daar 12 maanden lang niet meer naar om te kijken.

Heldere verkoopprijzen

Een duidelijke verkoopprijs is altijd belangrijk. Daarom zetten we dit zwart op wit, Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Garantiepakket voor de liefhebbers

Wie liever het zekere voor het onzekere neemt, kan een garantiepakket aanschaffen. Dit bestaat uit:

 • Tot 12 maanden garantie
  Ontvang tot 12 maanden garantie. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit nog eens 6 maanden garantie.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je pech met je Toyota Land Cruiser occasion? Dan zorgt Toyota voor gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We controleren de kilometerstand en de onderhoudshistorie van de tweedehands Land Cruiser.