1. Zakelijk
  2. Operational Lease

Operational Lease: zorgeloos zakendoen

Zakelijk Leasen bij Toyota
Als u kiest voor Operational Lease van Toyota dan weet u van A tot Z waar u aan toe bent. U rijdt namelijk voor een vast bedrag per maand in een milieuvriendelijke en vooral rijk uitgeruste Toyota. Kosten als rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur zijn indien gewenst allemaal inbegrepen. Wat u nog wel moet doen? Tanken of laden. Geniet van een comfortabel en luxe interieur, veel vermogen en topkwaliteit met de modellen van Toyota. Toyota Operational Lease, dat is zorgeloos zakendoen.

Waarom Toyota Operational Lease?

  • Altijd een oplossing op maat
  • Scherpe all-in tarieven
  • Zeker van beste service en mobiliteit
  • Uitstekend servicenetwerk
  • Meest klantvriendelijke bedrijf van 2023 

 

Zakelijk advies aanvragen

Wat is Operational Lease?

Bij Operational Lease blijft in dit geval eigendom van de leasemaatschappij, dus aan het einde van uw contract levert u de Toyota gewoon weer in. U betaalt een vooraf bepaald maandbedrag gedurende de looptijd van het contract. Er is keuze uit netto Operational Lease of full Operational Lease. Lees nu het verschil tussen deze twee vormen.
  • Netto Operational Lease Met netto Operational Lease heeft u operationele zaken als reparatie, onderhoud, verzekering, pechservice en vervangend vervoer in eigen beheer. Het te betalen maandbedrag valt in dit geval voordeliger uit.
  • Full Operational Lease Liever geen zorgen? Dan is full Operational Lease de ideale oplossing. U wordt in dit geval van A tot Z ontzorgd. Bijkomende kosten als reparatie, onderhoud, belasting en verzekering zijn allemaal inbegrepen in het leasetarief.

Comfortabel en duurzaam de weg op

Dankzij de hybride en elektrische aandrijflijnen van Toyota geniet u van comfortabel en duurzaam rijden. Ervaar zorgeloosheid met een elektrische actieradius van meer dan 500 kilometer* met de Toyota bZ4X of rijd tot 50% elektrisch** met een Toyota Hybrid zonder dat u hoeft te laden. De elektromotor regenereert zijn eigen energie zodat u ook in één keer grotere afstanden kunt afleggen. Het premium interieur is comfortabel en de modellen zijn voorzien van diverse hightech features en actieve veiligheidssystemen. Zo rijdt u altijd veilig en comfortabel naar uw werk of de klant.
Stel de bZ4X samen Bekijk alle modellen

U bent goed verzekerd bij Toyota

Via Toyota Operational Lease is uw auto goed verzekerd dankzij een all risk dekking. Bij diefstal of total loss dekt deze verzekering volledig het verschil tussen de boekwaarde en dagwaarde van uw Toyota. Financiële risico’s bestaan niet. Ook bij schade regelt Toyota alles.
Toyota Leasetarieven (geel kenteken) Opens in new window Toyota Leasetarieven (grijs kenteken) Opens in new window

Toyota Business Flex

Toyota Business Flex is voor de zakelijke Toyota-rijders die slim investeren en flexibel willen zijn. Dit aanbod wilt u niet missen want tijdelijk is de upgrade naar Business Flex zonder meerprijs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om na 24 maanden het contract te beëindigen of op te zeggen.
Bekijk de mogelijkheden

De populairste Toyota Operational Lease modellen

FAQS

Voordelen van Operational Lease zijn dat u geen zorgen heeft en ook geen bijkomende kosten voor onderhoud bij full Operational Lease. U betaalt een vast bedrag per maand, neemt minder risico en de auto staat niet op uw balans.

De duur van een leasecontract is afhankelijk van wat afgesproken is. Bij Toyota kan een leasecontract 12 tot 72 maanden duren. 

Bij full Operational Lease is het vaste maandbedrag opgebouwd uit afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en houderschapsbelasting. Bij netto Operational Lease zijn reparatie, onderhoud, verzekering en vervangend vervoer voor uw rekening maar dan is het vaste maandbedrag lager. 

Bij uw eigen Toyota-dealer is de auto in professionele handen. De dealer is bovendien het vaste aanspreekpunt indien er sprake is van onderhoud, reparatie of nieuwe banden. De kosten van deze zaken zijn inbegrepen in het contract van full Operational Lease. Geen zorgen dus. Toyota regelt alles.

* WLTP-cyclus. Actieradius kan per model en uitvoering en de plaatselijke rijomstandigheden verschillen.

** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.