1. Modellen
  2. Camry

Toyota Camry

Helaas is de Toyota Camry niet meer leverbaar.
2023 was het laatste jaar dat de Toyota Camry voor de Europese markt werd geproduceerd. De Camry was een hoogwaardige sedan die bekend stond om zijn comfortabele rijeigenschappen en efficiënte hybride technologie van Toyota. Het tijdloze design in combinatie met de zuinige hybride motor maakte de Camry een populaire keuze.

Ondanks dat de Toyota Camry nieuw niet meer leverbaar is, beschikken wij nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) occasions. 
Mocht je toch geïnteresseerd zijn in een nieuwe Toyota, bekijk dan ook eens onderstaande modellen.

Prius Plug-in Hybrid

De nieuwe Prius is na een verdere evolutie onherkenbaar veranderd. Nog meer dan voorheen overtreft hij alle verwachtingen. Hij is krachtig, efficiënt en uitgesproken stijlvol. De nieuwe Prius Plug-in Hybrid (PHEV) is innovatief en op alles voorbereid. Een toonbeeld van progressief design.
Meer info over de Prius

Mirai

De Toyota Mirai is onze waterstof aangedreven auto (FCEV). "Mirai" betekent "toekomst" in het Japans, en de naam weerspiegelt de visie van Toyota op waterstoftechnologie als een duurzame en schone energiebron voor auto's. De Mirai is werkelijk een visionaire auto, van de met waterstof gevoede brandstofcel tot het luxueuze en ruimtelijke interieur.
Meer info over de Mirai

Toyota RAV4

Op alles voorbereid: de Toyota RAV4 combineert perfect een robuust SUV-karakter met een strakke, moderne vormgeving. Door veel trekkracht en een lage emissie is hij bovendien ideaal voor rijden in zowel stedelijk verkeer als op uitdagende wegen in het buitengebied. Met de Toyota RAV4 kun je erop vertrouwen dat je overal komt. De Toyota RAV4 is verkrijgbaar als elektrisch hybride (HEV) en plug-in elektrisch hybride (PHEV).
Meer info over de RAV4