1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 50.649,-
Brandstofverbruik gecomb.
5.5 l/100 km
CO2 gecombineerd
125 g/km

De Toyota Camry

De Camry brengt het beste van twee werelden samen. Ervaar de elegantie van een hoogwaardige sedan, verrijkt met de geavanceerde hybride technologie van Toyota. Het resultaat? Geniet van een uitzonderlijk plezierig rijgedrag dat hybride rijden naar een nog hoger niveau tilt.

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

1 Option

 • Camry - Dynamic - Sedan

  Camry Dynamic

  Hybride
  Sedan
  • +
   9" multimedia display
  • +
   Toyota MM19® Navigatiesysteem (inclusief 3 jaar gratis kaartupdates)
  • +
   Stoel passagier, elektrisch verstelbaar

  Motortype


  Vanaf

  € 50.649,-

  Automaat | 2WD
  • Brandstofverbruik gecomb.
   5.5 l/100 km
  • CO2 gecombineerd
   125 g/km

Highlights van de Camry


 • 01 Hybride kracht voor de zintuigen

  Met een stille, zelfopladende hybride aandrijflijn op basis van een 2,5 liter benzinemotor beschikt de Camry bij lagere snelheden over meer dan genoeg koppel. Het fenomenale motorvermogen is direct voelbaar bij hogere snelheden, met een scherpe respons en moeiteloze acceleraties.


 • 02 Als middelpunt ontworpen

  De nieuwe Camry heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de elegantie van een hoogstaande sedan en een dynamisch voorkomen. De fraai gelijnde carrosserie heeft een uitzonderlijke torsiestijfheid, met een lagere motorkap die uw zicht ten goede komt. U heeft de keuze uit een aantal sprankelende kleuren waarmee uw Camry elke dag opnieuw in het oog springt.


 • 03 Hoogwaardig interieur

  De modern vormgegeven cockpit maakt slim gebruik van de beschikbare ruimte, met een ogenschijnlijk zwevend 9" touchscreen display om u tijdens het rijden te ondersteunen. Op het multimediascherm vindt u met het grootste gemak alle functies die u nodig heeft, van navigatie en muziek tot Apple CarPlay™ of Android Auto™. 

Bekijk de details die de Camry zo bijzonder maken 

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Camry te rijden

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.

Ontdek meer

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.