1. Private lease
 2. Modellen
 3. bZ4X

bZ4X private lease

Nú vanaf € 599,- per maand.*
Met Toyota Private Lease rijdt u voor een vast maandbedrag in de nieuwe bZ4X. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reparaties, onderhoud of verzekering. Alles is inbegrepen, behalve de kosten voor het laden. De nieuwe bZ4X heeft een bereik van 516 km (WLTP). Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV. Private lease vanaf € 599,-* per maand
 •  
  Vast laag maandbedrag
 •  
  Geen onverwachte kosten
 •  
  Inclusief reparaties en onderhoud
 •  
  Online bestellen en gratis thuisbezorgd

Waarom een Toyota bZ4X met de nieuwe generatie private lease?

 • Online bestellen, gratis thuisbezorgd
 • Tussentijds aanpassen van de kilometrage is mogelijk
 • Géén maximumleeftijd
 • Ongevallen inzittendenverzekering inbegrepen
 • Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies

All-in, u hoeft alleen maar te laden

 •  
  Wegenbelasting
  Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting
 •  
  Verzekering
  Uw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking
 •  
  Onderhoud & reparatie
  Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan uw Toyota
 •  
  Afleverkosten
  U betaalt geen extra kosten voor het afleveren van uw Toyota
 •  
  24-uurs pechhulp
  U kunt rekenen op pechhulp in Europa
 •  
  Vervangend vervoer
  Bij werkzaamheden langer dan één werkdag
 •  
  Bandenservice
  Vervanging van versleten banden
 • Een elektrische auto opladen

  Het opladen van een batterij elektrisch auto zoals de bZ4X is simpel en kan op veel plekken, zoals thuis, op kantoor en onderweg bij publieke- en snellaadpunten - waarvan er dagelijks steeds meer bijkomen. Toyota Oplaadservice helpt je hierbij.

Voordelen Toyota Private Lease

Met Toyota Private Lease rijdt u de Toyota bZ4X compleet zorgeloos vanaf € 599,-* per maand. Alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa, zelfs nieuwe banden. U betaalt dus enkel de kosten voor het laden. Om zeker te weten dat u de goede keuze maakt, krijgt u altijd 14 dagen bedenktijd.

Bekijk ook de Toyota Corolla Touring Sports met private lease

De Corolla Touring Sports is verrassend veelzijdig, ruim, ziet er schitterend uit en rijdt lekker dynamisch. Zeker als u kiest voor de nieuwe 2.0 High Power Hybrid motor die goed is voor 180 pk/135 kW. Dankzij de standaard automaat combineert u moeiteloos kracht en comfort. Private lease de Corolla Touring Sports vanaf € 519,- per maand, dit is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine. En met Private FlexLease is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

 

Bereken private leasetarief Opens in new window

FAQS

Met Toyota Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Toyota. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en pechhulp onderweg. U betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging). Na afloop van het contract kunt u de auto weer inleveren bij uw Toyota dealer.

Toyota Private FlexLease biedt u alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt. U kunt het contract dus bij 12 maanden opzeggen en auto dan na 14 maanden inleveren, omdat de opzegging dan ingaat.

U kunt het contract per mail opzeggen bij de leasemaatschappij Toyota Financial Services via renewal@toyotafs.nl.

Let op! Deze optie kunt u alleen aanvragen voordat uw leasecontract ingaat en niet gedurende de leaseperiode.

Ja, een private leasecontract via Toyota Financial Services voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een Toyota leaset.

Private lease is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud en met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar uw eigen situatie te kijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

U kunt contact opnemen met de Toyota dealer

bij u in de buurt of rechtstreeks met de leasemaatschappij Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 0347 – 367 950. U kunt uw vragen ook via ons contactformulier stellen.

Volledig elektrische auto’s
Voor een volledig elektrische auto betaalt u geen motorrijtuigenbelasting. Dit voordeel geldt tot en met 2024. Vanaf 1 januari 2025 wordt dit belastingvoordeel afgebouwd. 

Plug-in Hybrid auto’s
Voor Plug- in Hybrid auto’s geldt een korting op de motorrijtuigenbelasting. Ook voor Plug- in Hybrids wordt de korting vanaf 1 januari 2025 afgebouwd.

Wat betekent dit voor u?
De afbouw van het belastingvoordeel kan betekenen dat het maandtarief vanaf 1 januari 2025 hoger wordt tijdens de looptijd van uw leasecontract.

Wilt u meer weten over de korting op de motorrijtuigenbelasting? Kijk op rijksoverheid.nl.

U betaalt Toyota Financial Services iedere maand het leasetarief. Hiervoor krijgt u het volgende:

 • U mag de auto gebruiken
 • Wij betalen reparaties en onderhoud
 • Wij zorgen ervoor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade)
 • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-)
 • Personen ongevallenverzekering voor inzittenden • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
 • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)
 • Pechhulp in Europa, Israël, Marokko, Tunesië en Turkije (Bij uw private leaseauto ontvangt u ook een groene kaart. Daarop staat precies in welke landen u gedekt bent. De pechhulp geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt.)

U betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

Nee, u betaalt bij ons geen borg.

Ja, bij Toyota Private Lease is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van uw maandbedrag te voldoen. Zo hoeft u maandelijks slechts nog het resterende deel van uw maandbedrag te betalen. Aan het einde van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt. Bij een eventuele verlenging van uw leasecontract is de vooruitbetaling dan ook niet meer van toepassing.

Voorbeeld
U betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Uw maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 1. Kies uw ideale auto: Zoek uw Toyota uit en plaats uw bestelling online. Is uw favoriete model niet beschikbaar in de uitvoering zoals u hem wilt hebben? Neem dan contact met de Toyota dealer. Uw Toyota dealer helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Toyota met een uitgebreide aanbod aan opties en accessoires. Ook als uw huidige auto wilt inruilen is de Toyota dealer het juiste adres. 
 2. Stuur uw gegevens op: Verstuur uw aanvraag en ontvang direct per e-mail de bevestiging. 
 3. BKR-check: Na het versturen van uw aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvangt u binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vindt u ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Uw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. 
 4. Vervolg uw aanvraag in uw persoonlijke klantomgeving: Als uw BKR-toetsing positief is, dan nodigen wij u uit om de rest van uw persoonlijke- en financiële gegevens in te vullen binnen uw persoonlijke Toyota klantomgeving. Uw kunt uw aanvraag geheel volgen binnen deze klantomgeving. 
 5. Kies het aflevermoment en -plaats: Voor de levering van de auto wordt er contact met u opgenomen. Hierbij kunt u aangeven bij Toyota dealer de auto geleverd moet worden. Wij begrijpen het als u nu liever niet de deur uitgaat. In dat geval kan de auto uiteraard ook worden thuisbezorgd, op het moment dat u het beste uitkomt. 
 6. Service & onderhoud: Gedurende het leasecontract kunt u bij uw Toyota dealer terecht voor service en onderhoud. Bij problemen of vragen kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:

 • Naam 
 • Adres 
 • Woonplaats 
 • Telefoonnummer en e-mailadres 
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud) 
 • Kopie geldig Nederlands rijbewijs (voor- en achterkant) 
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten 
 • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering) 

Ja, een private leasecontract wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Een registratie betekent dat wij uw leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR. Hierdoor kunnen kredietverstrekkers zien dat u bij ons een lopende verplichting heeft. Hier kan dan rekening mee worden gehouden bij een toekomstige kredietaanvraag. Wij registreren een bedrag dat gelijk staat aan 100% van de som van alle maandtermijnen.

Voorbeeld:
Uw maandbedrag is € 250,- en u heeft een looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt het volledige bedrag geregistreerd.

Private leasecontracten worden bij het BKR geregistreerd om u als consument te beschermen tegen te hoge financiële lasten. Wij bekijken en beoordelen daarom hoeveel u kunt betalen.

Nee, na ondertekening van het contract dient uw kredietaanvraag nog te worden goedgekeurd op basis van het acceptatiebeleid van Toyota Financial Services en wet- en regelgeving die hierop van toepassing zijn. Het leasecontract treedt pas in werking als deze goedkeuring is verkregen. Hierover wordt u per e-mail geïnformeerd.

Op het moment dat de leaseovereenkomst inwerking is getreden, heeft u vervolgens een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd bestelt Toyota Financial Services uw nieuwe Toyota.

U kunt contact opnemen met Toyota Financial Services via telefoonnummer 0347 - 367 950 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur ) of per e-mail contractbeheer@toyotafs.nl. Wij helpen u graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen in uw gemeente.

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag, indien u hiervoor toestemming geeft in de auto rijden. U blijft wel altijd verantwoordelijk voor de auto, ook als u hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met uw private lease auto maken.

Bij Toyota Financial Services betaalt u altijd één maandtermijn vooruit. Op de eerste factuur staat meestal ook een bedrag voor het aantal dagen die u in de maand van aflevering heeft gereden.

Voorbeeld: U haalt uw private leaseauto 25 januari op. U betaalt voor januari een deel van het maandbedrag, van 25 t/m 31 januari. Ook betaalt u direct voor de maand februari.

Alle volgende maandfacturen komen wel overeen met het maandbedrag op uw contract. Let op: Het maandtarief kan wijzigen door een verhoging in aanschafbelasting (bpm) of motorrijtuigenbelasting/houderschapsbelasting (hsb). 

Ja, dat is mogelijk. Bij opzegging worden er wel extra kosten bij u in rekening gebracht.

Voortijdige beëindiging in 1e jaar
Bij voortijdige beëindiging tijdens het 1e jaar dient u alle maandtermijnen (12 termijnen) van dat jaar te voldoen, alsmede 40% van de resterende maandtermijnen van het totale contract.

Voorbeeld 
Uw contract heeft een looptijd van 48 maanden en het maandbedrag is € 250,-. Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. U betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- en 40 % van 36 x € 250,- = € 3.600,-. Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-.

Voortijdige beëindiging na 1e jaar 
De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van uw private leasecontract na het 1e jaar kan op 2 manieren worden berekend. Van de 2 berekeningswijzen betaalt u uiteraard altijd de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van uw leaseauto wordt het private leasecontract ontbonden. 

Berekeningswijze 1: 
De opzeggingsvergoeding is 40% van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Berekeningswijze 2: 
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale maandtermijnen die u heeft betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging, én de totale – hogere – maandtermijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die u dient te betalen. 

Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij u dat verder duidelijk.

Voorbeeld
Uw maandbedrag is € 200,- en uw contract heeft een looptijd van 36 maanden. U zegt uw contract op voor het begin van de 25e maand. 

Berekeningswijze 1: 
Zonder de opzegging zou u aan maandtermijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

Berekeningswijze 2: 
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u heeft betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt de verstreken looptijd van 24 maanden x € 50,- = € 1.200,-. 

In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1 (€ 960,-) het laagst. Dit bedrag betaalt u ons. Wij ontbinden het contract zodra u de auto heeft ingeleverd.

Meer informatie over de rekenwijzen van de opzeggingsvergoeding vindt u terug in de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden.

TIP! Toyota Private FlexLease: na 1 jaar opzegbaar

Toyota Private FlexLease biedt u alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt.

Bij overlijden zorgen wij dat zaken snel en simpel worden afgehandeld. Uw nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen.

Als het contract ook op naam van uw partner staat, blijft uw partner gewoon in de auto rijden. Uiteraard kijken wij nog wel samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de private leaseauto niet langer financieel haalbaar is, dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

Bij verlies van inkomen kunt u in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:

 • Gedwongen ontslag, niet uw eigen schuld (op staande voet)
 • arbeidsongeschiktheid
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

 • U moet aantonen dat het geval zich heeft voorgedaan.
 • U moet aantonen dat u daardoor de leasetermijnen niet meer kunt betalen. Dit gebeurt door middel van een nieuwe inkomsten/lastenberekening.
 • U heeft altijd aan alle verplichtingen uit deze overeenkomst voldaan.

Een beëindiging gaat altijd in op de laatste dag van de maand. U betaalt alleen extra kosten als u meer kilometers heeft gereden dan is afgesproken. Als de auto schade heeft die niet gemeld is, kunnen wij het eigen risico en een eigen bedrage aan u doorbelasten.

De voorwaarden die hierop van toepassing zijn, kunt u terugvinden in de Aanvullende Voorwaarden Private Lease in artikel 48 (zie downloadbestand hieronder). Bij verlies van inkomen vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0347 – 367 950 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30) of per e-mail via particulier@toyotafs.nl. Samen bekijken we of we uw contract kunnen aanpassen, zodat het weer binnen uw budget past. In alle gevallen is het mogelijk om uw contract kosteloos op te zeggen.

Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat u vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat u ons daarover informeert.

Klachten over onze financiële dienstverlening kunt u mailen naar klachten@toyotafs.nl. Ons uitgangspunt is dat u binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij u daar tijdig over.

Bent u van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan uw klacht, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt uw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

Geschillencommissie Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Meer informatie kunt u vinden op www.keurmerkprivatelease.nlOpens in new window en www.degeschillencommissie.nlOpens in new window.

U kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

Heeft u een klacht over uw Toyota? Neem dan contact op met uw Toyota dealer. 

Voor reparatie van uw private leaseauto kunt u bij iedere officiële Toyota dealer in Nederland terecht.

Voor onderhoud kunt u een afspraak inplannen bij de Toyota dealer van uw keuze.

Als het onderhoud/reparatie van uw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijgt u van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoeft u niets extra te betalen

Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of u schade rijdt of niet. Als u van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, kunt u deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die u eerder heeft opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van uw vorige verzekeraar goed te bewaren.

Let op! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij Toyota Polis.

U betaalt eigen risico als de schade aan uw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-.

Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaalt u geen eigen risico.

Bij pech aan uw private leaseauto kunt onze 24-uurspechhulp bellen.

Nederland: 0800 – 821 24 60
Buitenland: +31 20 671 77 45

Neem bij schade aan uw private leaseauto zo snel mogelijk contact op met Toyota Financial Services.

Tijdens kantooruren (werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur): 0347 - 367 953
Buiten kantooruren: 0800 – 821 24 60
Vanuit het buitenland: +31 20 671 77 45

Gebruik voor het melden van schade altijd het Europese schadeformulier of de SchadeApp. Deze app kunt u gratis downloaden in App Store (iPhones), Google play (Android telefoons) en Windows Phone Store (Windows telefoons).

Het ingevulde Europese schadeformulier kunt u sturen naar schade@toyotafs.nl of

Toyota Financial Service
T.a.v. de afdeling Schade
Postbus 402
4130 EK Vianen

TIP! Vergeet niet om ook de achterkant van het Europese schadeformulier in te vullen en maak duidelijk foto’s van de schade.

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367 950 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 950 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocolOpens in new window.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar wagenparkbeheer@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367 950 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

 • Het kenteken
 • De huidige kilometerstand

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.
** Op basis van onafhankelijk onderzoek van CE Delft. Het onderzoek is gebaseerd op de periode van 2000-2017. Voor het volledige rapport gaat u naar: www.cedelft.nl