1. Private lease
 2. Modellen
 3. bZ4X

bZ4X private lease

Nú vanaf € 589,- per maand.*
Met Toyota Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag in de nieuwe bZ4X. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over reparaties, onderhoud of verzekering. Alles is inbegrepen, behalve de kosten voor het laden. De nieuwe bZ4X heeft een bereik van 516 km (WLTP). Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV. Private lease vanaf € 589,-* per maand
 •  
  Vast laag maandbedrag
 •  
  Geen onverwachte kosten
 •  
  Inclusief reparaties en onderhoud
 •  
  Online bestellen en gratis thuisbezorgd

Waarom een Toyota bZ4X met de nieuwe generatie private lease?

 • Online bestellen, gratis thuisbezorgd
 • Tussentijds aanpassen van de kilometrage is mogelijk
 • Géén maximumleeftijd
 • Ongevallen inzittendenverzekering inbegrepen
 • Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies

All-in, je hoeft alleen maar te laden

 •  
  Wegenbelasting
  Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting
 •  
  Verzekering
  Jouw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking
 •  
  Onderhoud & reparatie
  Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan jouw Toyota
 •  
  Afleverkosten
  Je betaalt geen extra kosten voor het afleveren van jouw Toyota
 •  
  24-uurs pechhulp
  Je kunt rekenen op pechhulp in Europa
 •  
  Vervangend vervoer
  Bij werkzaamheden langer dan één werkdag
 •  
  Bandenservice
  Vervanging van versleten banden
 • Een elektrische auto opladen

  Het opladen van een batterij elektrisch auto zoals de bZ4X is simpel en kan op veel plekken, zoals thuis, op kantoor en onderweg bij publieke- en snellaadpunten - waarvan er dagelijks steeds meer bijkomen. Toyota Oplaadservice helpt je hierbij.

Voordelen Toyota Private Lease

Met Toyota Private Lease rijd je de Toyota bZ4X compleet zorgeloos vanaf € 589,-* per maand. Alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa, zelfs nieuwe banden. Je betaalt dus enkel de kosten voor het laden. Om zeker te weten dat je de goede keuze maakt, krijg je altijd 14 dagen bedenktijd.

Bekijk ook de Toyota Corolla Touring Sports met private lease

De Corolla Touring Sports is verrassend veelzijdig, ruim, ziet er schitterend uit en rijdt lekker dynamisch. Zeker als je kiest voor de nieuwe 2.0 High Power Hybrid motor die goed is voor 180 pk/135 kW. Dankzij de standaard automaat combineer je moeiteloos kracht en comfort. Private lease de Corolla Touring Sports vanaf € 505,- per maand, dit is inclusief wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. Je betaalt alleen nog de benzine. En met Private FlexLease is het contract al na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

 

 

 

Bereken private leasetarief (Opens in new window)

FAQS

Met Toyota Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Toyota. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en pechhulp onderweg. Je betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging). Na afloop van het contract kun je de auto weer inleveren bij je Toyota dealer.

Toyota Private FlexLease bied je alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt. Je kunt het contract dus bij 12 maanden opzeggen en auto dan na 14 maanden inleveren, omdat de opzegging dan ingaat.

Je kunt het contract per mail opzeggen bij de leasemaatschappij Toyota Financial Services via renewal@toyotafs.nl.

Let op! Deze optie kun je alleen aanvragen voordat je leasecontract ingaat en niet gedurende de leaseperiode.

Ja, een private leasecontract via Toyota Financial Services voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo kun je erop vertrouwen dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een Toyota leaset.

Private lease is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud en met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar je eigen situatie te kijken. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Je kunt contact opnemen met de Toyota dealer bij je in de buurt of rechtstreeks met de leasemaatschappij Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur via telefoonnummer 0347 – 367 950. Je kunt je vragen ook via ons contactformulier stellen.

Volledig elektrische auto’s
Voor een volledig elektrische auto betaal je geen motorrijtuigenbelasting. Dit voordeel geldt tot en met 2024. Vanaf 1 januari 2025 wordt dit belastingvoordeel afgebouwd. 

Plug-in Hybrid auto’s
Voor Plug- in Hybrid auto’s geldt een korting op de motorrijtuigenbelasting. Ook voor Plug- in Hybrids wordt de korting vanaf 1 januari 2025 afgebouwd.

Wat betekent dit voor jou?
De afbouw van het belastingvoordeel kan betekenen dat het maandtarief vanaf 1 januari 2025 hoger wordt tijdens de looptijd van je leasecontract.

Wil je meer weten over de korting op de motorrijtuigenbelasting? Kijk op rijksoverheid.nl (Opens in new window).

In je persoonlijke Mijn Contract-omgeving heb je toegang tot alle relevante informatie met betrekking tot je aanvraag en contract. Je vindt hier tevens een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen over je contract.

Je betaalt Toyota Financial Services iedere maand het leasetarief. Hiervoor krijg je het volgende:

 • Je mag de auto gebruiken
 • Wij betalen reparaties en onderhoud
 • Wij zorgen ervoor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade)
 • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-)
 • Personen ongevallenverzekering voor inzittenden • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
 • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)
 • Pechhulp in Europa, Israël, Marokko, Tunesië en Turkije (Bij jouw private leaseauto ontvang je ook een groene kaart. Daarop staat precies in welke landen je gedekt bent. De pechhulp geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt.)

Je betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

Nee, je betaalt bij ons geen borg.

Ja, bij Toyota Private Lease is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van je maandbedrag te voldoen. Zo hoef je maandelijks slechts nog het resterende deel van je maandbedrag te betalen. Aan het einde van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt. Bij een eventuele verlenging van je leasecontract is de vooruitbetaling dan ook niet meer van toepassing.

Voorbeeld
Je betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Je maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 1. Kies jouw ideale auto: Zoek je Toyota uit en plaats je bestelling online. Is Jouw favoriete model niet beschikbaar in de uitvoering zoals je hem wilt hebben? Neem dan contact met de Toyota dealer. Je Toyota dealer helpt je graag verder met het volledig samenstellen van je Toyota met een uitgebreide aanbod aan opties en accessoires. Ook als je je huidige auto wilt inruilen is de Toyota dealer het juiste adres. 
 2. Stuur je gegevens op: Verstuur je aanvraag en ontvang direct per e-mail de bevestiging. 
 3. BKR-check: Na het versturen van je aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvang je binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vind je ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Jouw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. 
 4. Vervolg je aanvraag in jouw persoonlijke klantomgeving: Als je BKR-toetsing positief is, dan nodigen wij je uit om de rest van je persoonlijke- en financiële gegevens in te vullen binnen je persoonlijke Toyota klantomgeving. Je kunt jouw aanvraag geheel volgen binnen deze klantomgeving. 
 5. Kies het aflevermoment en -plaats: Voor de levering van de auto wordt er contact met je opgenomen. Hierbij kun je aangeven bij Toyota dealer de auto geleverd moet worden. Wij begrijpen het als je nu liever niet de deur uitgaat. In dat geval kan de auto uiteraard ook worden thuisbezorgd, op het moment dat jou het beste uitkomt. 
 6. Service & onderhoud: Gedurende het leasecontract kun je bij je Toyota dealer terecht voor service en onderhoud. Bij problemen of vragen kun je natuurlijk ook met ons contact opnemen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van je nodig:

 • Naam 
 • Adres 
 • Woonplaats 
 • Telefoonnummer en e-mailadres 
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud) 
 • Kopie geldig Nederlands rijbewijs (voor- en achterkant) 
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten 
 • Inzicht in jouw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering) 

Ja, een private leasecontract wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Een registratie betekent dat wij jouw leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR. Hierdoor kunnen kredietverstrekkers zien dat je bij ons een lopende verplichting hebt. Hier kan dan rekening mee worden gehouden bij een toekomstige kredietaanvraag. Wij registreren een bedrag dat gelijk staat aan 100% van de som van alle maandtermijnen.

Voorbeeld:
Jouw maandbedrag is € 250,- en je hebt een looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaal je dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt het volledige bedrag geregistreerd.

Private leasecontracten worden bij het BKR geregistreerd om jou als consument te beschermen tegen te hoge financiële lasten. Wij bekijken en beoordelen daarom hoeveel je kunt betalen.

Nee, na ondertekening van het contract dient jouw kredietaanvraag nog te worden goedgekeurd op basis van het acceptatiebeleid van Toyota Financial Services en wet- en regelgeving die hierop van toepassing zijn. Het leasecontract treedt pas in werking als deze goedkeuring is verkregen. Hierover word je per e-mail geïnformeerd.

Op het moment dat de leaseovereenkomst inwerking is getreden, heb je vervolgens een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd bestelt Toyota Financial Services jouw nieuwe Toyota.

je kunt contact opnemen met Toyota Financial Services via telefoonnummer 0347 - 367 950 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur ) of per e-mail contractbeheer@toyotafs.nl (Opens in new window). Wij helpen je graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kun je zelf een parkeervergunning aanvragen in jouw gemeente.

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag, indien je hiervoor toestemming geeft in de auto rijden. Je blijft wel altijd verantwoordelijk voor de auto, ook als je hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met jouw private lease auto maken.

Bij Toyota Financial Services betaal je altijd één maandtermijn vooruit. Op de eerste factuur staat meestal ook een bedrag voor het aantal dagen die je in de maand van aflevering hebt gereden.

Voorbeeld: Je haalt je private leaseauto 25 januari op. Je betaalt voor januari een deel van het maandbedrag, van 25 t/m 31 januari. Ook betaal je direct voor de maand februari.

Alle volgende maandfacturen komen wel overeen met het maandbedrag op jouw contract. Let op: Het maandtarief kan wijzigen door een verhoging in aanschafbelasting (bpm) of motorrijtuigenbelasting/houderschapsbelasting (hsb). 

Ja, dat is mogelijk. Bij opzegging worden er wel extra kosten bij je in rekening gebracht.

Voortijdige beëindiging in 1e jaar
Bij voortijdige beëindiging tijdens het 1e jaar dien je alle maandtermijnen (12 termijnen) van dat jaar te voldoen, alsmede 40% van de resterende maandtermijnen van het totale contract.

Voorbeeld 
Jouw contract heeft een looptijd van 48 maanden en het maandbedrag is € 250,-. Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. Je betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- en 40 % van 36 x € 250,- = € 3.600,-. Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-.

Voortijdige beëindiging na 1e jaar 
De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van jouw private leasecontract na het 1e jaar kan op 2 manieren worden berekend. Van de 2 berekeningswijzen betaal je uiteraard altijd de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van jouw leaseauto wordt het private leasecontract ontbonden. 

Berekeningswijze 1: 
De opzeggingsvergoeding is 40% van de resterende termijnen die je zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Berekeningswijze 2: 
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale maandtermijnen die je hebt betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging, én de totale – hogere – maandtermijnen die je tot dat moment had moeten betalen als jou direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die je dient te betalen. 

Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij je dat verder duidelijk.

Voorbeeld
Jouw maandbedrag is € 200,- en jouw contract heeft een looptijd van 36 maanden. Je zegt jouw contract op voor het begin van de 25e maand. 

Berekeningswijze 1:
Zonder de opzegging zou je aan maandtermijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

Berekeningswijze 2: 
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van jouw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat je hebt betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt de verstreken looptijd van 24 maanden x € 50,- = € 1.200,-. 

In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1 (€ 960,-) het laagst. Dit bedrag betaal je ons. Wij ontbinden het contract zodra je de auto hebt ingeleverd.

Meer informatie over de rekenwijzen van de opzeggingsvergoeding vind je terug in de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden.

TIP! Toyota Private FlexLease: na 1 jaar opzegbaar

Toyota Private FlexLease bied je alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt.

Bij overlijden zorgen wij dat zaken snel en simpel worden afgehandeld. Je nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen.

Als het contract ook op naam van je partner staat, blijft je partner gewoon in de auto rijden. Uiteraard kijken wij nog wel samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de private leaseauto niet langer financieel haalbaar is, dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

Bij verlies van inkomen kun je in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:

 • Gedwongen ontslag, niet jouw eigen schuld (op staande voet)
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

 • Je moet aantonen dat het geval zich heeft voorgedaan.
 • Je moet aantonen dat je daardoor de leasetermijnen niet meer kunt betalen. Dit gebeurt door middel van een nieuwe inkomsten/lastenberekening.
 • Je hebt altijd aan alle verplichtingen uit deze overeenkomst voldaan.

Een beëindiging gaat altijd in op de laatste dag van de maand. Je betaalt alleen extra kosten als je meer kilometers hebt gereden dan is afgesproken. Als de auto schade heeft die niet gemeld is, kunnen wij het eigen risico en een eigen bedrage aan je doorbelasten.

De voorwaarden die hierop van toepassing zijn, kun je terugvinden in de Aanvullende Voorwaarden Private Lease in artikel 48 (zie downloadbestand hieronder). Bij verlies van inkomen vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0347 – 367 950 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30) of per e-mail via particulier@toyotafs.nl (Opens in new window). Samen bekijken we of we jouw contract kunnen aanpassen, zodat het weer binnen jouw budget past. In alle gevallen is het mogelijk om jouw contract kosteloos op te zeggen.

Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat je vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat je ons daarover informeert.

Klachten over onze financiële dienstverlening kun je mailen naar klachten@toyotafs.nl (Opens in new window). Ons uitgangspunt is dat je binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij je daar tijdig over.

Ben je van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan jouw klacht, dan kun je terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. Je kunt jouw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

Geschillencommissie Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Meer informatie kun je vinden op www.keurmerkprivatelease.nl (Opens in new window) en www.degeschillencommissie.nl (Opens in new window).

Je kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

Heb je een klacht over jouw Toyota? Neem dan contact op met je Toyota dealer. 

Voor reparatie van je private leaseauto kun je bij iedere officiële Toyota dealer in Nederland terecht.

Voor onderhoud kun je een afspraak inplannen bij de Toyota dealer van jouw keuze.

Als het onderhoud/reparatie van jouw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijg je van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoef je niets extra te betalen

Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of je schade rijdt of niet. Als je van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig hebt, kun je deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die je eerder hebt opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van jouw vorige verzekeraar goed te bewaren.

Let op! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij Toyota Polis.

Je betaalt eigen risico als de schade aan jouw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-.

Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaal je geen eigen risico.

Bij pech aan jouw private leaseauto kun je onze 24-uurspechhulp bellen.

Nederland: 0800 – 821 24 60
Buitenland: +31 20 671 77 45

Wat vervelend dat je schade hebt. Als klant van Toyota Financial Services helpen we je graag verder. Bij schade vul je binnen 24 uur het schadeformulier in. In geval van een aanrijding met een tegenpartij, vul je gezamenlijk het schadeformulier in. Dit kan zowel handmatig als digitaal.

Je vindt het digitale schadeformulier op toyota.nl/schadeformulier (Opens in new window). Na het invullen van het schadeformulier meld je de schade via toyota.nl/schademelden (Opens in new window). Via deze link upload je het ingevulde schadeformulier en foto’s van de schade of aanrijding.

Vragen over schademeldingen?

Bij het melden van schade kun je ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0347-367 953, of per e-mail op schade@toyotafs.nl.

Pech
In geval van pech kun je de volgende nummers bellen:
Hulp in Nederland: 0800-821 24 60
Hulp in het Buitenland: +31 20 671 77 45

Ja, vaak is het nog mogelijk jouw private leasecontract te verlengen. Je kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl (Opens in new window) of per telefoon op: 0347-367 950 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet je huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

Je levert jouw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar je de auto ook hebt opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 950 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat je de auto ook hebt gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvang je geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vind je terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kun je een e-mail sturen naar wagenparkbeheer@toyotafs.nl (Opens in new window) of bellen naar 0347-367 950 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

 • Het kenteken
 • De huidige kilometerstand

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl (Opens in new window)

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.
** Op basis van onafhankelijk onderzoek van CE Delft. Het onderzoek is gebaseerd op de periode van 2000-2017. Voor het volledige rapport ga je naar: www.cedelft.nl