1. Elektrisch rijden
 2. Plug-In hybride elektrisch

Toyota Plug-in hybride

Grotere actieradius op volledig elektrisch
Onze Plug-in hybride voertuigen bieden de voordelen van onze hybride voertuigen, maar zetten een tandje bij zodat de volledig elektrische range veel groter is. Onze plug-in hybrides kunnen op een volle batterij tot 75 km volledig elektrisch en emissievrij rijden. Daarnaast kunnen ze thuis of bij een laadpunt worden opgeladen. Voor langere ritten werken de benzine- en elektromotor naadloos samen zodat er minder brandstof wordt verbruikt.

Het beste van twee werelden

Dankzij de energie die wordt geleverd door de vierde generatie hybride technologie en de grotere capaciteit van de batterij van de plug-in hybride Prius of RAV4 ga je de weg op met het beste van twee werelden: de dynamische prestaties én de indrukwekkende zuinigheid van een elektrisch voertuig (EV), inclusief CO2-emissie, brandstofverbruik en EV-actieradius die toonaangevend zijn in zijn klasse. En onderweg bijladen is niet nodig.

 

TOYOTA LEGT UIT

Zoek de plug-in hybride die het beste bij jou past

Van de pionier op het gebied van hybride-aandrijving, de Prius, tot de RAV4: ons gamma plug-in hybrides zorgt voor een opwindende rijervaring, of je nu op zoek bent naar zuinigheid of juist naar prestaties.

Je plugin-in hybride opladen

Je kunt je plug-in hybride voertuig op veel plekken opladen, zoals thuis, op kantoor en bij publieke laadpunten - waarvan er steeds meer bijkomen. Zo haal je het beste uit je plug-in hybride voertuig.
 • Thuis opladen

  Met de snellader aan boord van de plug-in hybride RAV4 kun je de batterijen binnen circa 7,5 uur opladen via een regulier 10 A stopcontact. En een Prius plug-in hybride in circa 4 uur.

 • Privé laadpunten

  Het beste laad je de Prius en RAV4 plug-in hybrides op met een Toyota laadpunt thuis of op je werk. Afhankelijk van de aansluitwaarde kun je de RAV4 plug-in hybride binnen circa 2,5 uur opladen - de snelste en bovendien veiligste manier.

 • Publieke laadpunten

  Ook onderweg is het eenvoudig bijladen bij één van de vele publieke laadpalen. Je vindt ze op steeds meer plekken in de wijk, binnenstad en parkeergarages.

 • My connected services

  Gebruik de MyToyota app om de zien hoe efficiënt jij jouw plug-in hybride gebruikt. En hoe je dit verder kunt verbeteren.

   

 • Duurzaam vermogen

  Net als alle andere onderdelen in een Toyota, zijn ook de batterijen in onze plug-in hybride voertuigen ontwikkeld om lang mee te gaan. Met oog op je gemoedsrust wordt elke batterij geleverd met 5 jaar/200.000 km garantie. In combinatie met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt de dekking van de batterij verlengd tot 10 jaar.
Een batterij gaat minimaal een autoleven mee. Ons innameplan waarborgt dat de EV-batterijen een tweede leven krijgen of aan het eind van hun levensduur veilig en verantwoord worden afgevoerd. Erkende Toyota-reparateurs verwerken momenteel ruim 90% van onze batterijen en we hebben ons als doel gesteld ruim 50% van het gewicht van een hybride batterij te recyclen.