1. Occasions
 2. Aygo
De blikvanger van de maand. Mooi wit en bijna nieuw

De Toyota Aygo als occasion

Lekker compact. Net zoals de prijs.
Een Toyota Aygo occasion is een goede auto voor een goede prijs. Ook de tweedehands Aygo rijd je extra voordelig. Met een Toyota Approved Occasions geniet je ook nog eens van de beste garanties.

De tweedehands Toyota Aygo

De tweedehands Toyota Aygo is onze compacte stadsauto. Een populair model, voornamelijk onder leaserijders. Als het contract na een paar jaar is afgelopen, komen deze auto’s vaak op de tweedehands automarkt terecht. Toyota Aygo occasions hebben hierdoor doorgaans weinig kilometers op de teller. Ook hebben ze vaak maar één eigenaar gehad. Erg gunstig, dus.

Sterke punten Toyota Aygo occasion:

 • Kwalitatief goed. De Aygo is een volhouder en gaat lang mee
 • Lekker wendbaar in de stad
 • Rijdt zuinig

Aandachtspunten Toyota Aygo:

 • De bagageruimte is niet heel groot
 • De Toyota Aygo heeft geen elektrische of hybride variant

Tips als je een occasion Toyota Aygo aanschaft

Bedenk goed waar je de auto gaat kopen

Toyota Aygo occasions staan te koop bij particulieren en bij autodealers. Particulieren staan erom bekend dat ze auto’s goedkoper aanbieden dan dealers. Maar let op, want particulieren hoeven geen garantie te geven. Dealers hebben vaak wel vastgelegde garantieregelingen waar ze zich aan houden.

Loop de occasion altijd goed na

Het is belangrijk dat je de tweedehands Aygo goed controleert. Punten om op te letten zijn o.a. onderhoudshistorie, kilometerstand, verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieketting.

Redenen om voor een Toyota occasion Aygo te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbaarste merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft altijd zo’n 4.000 tweedehands auto’s op voorraad. Je hebt dus keuze genoeg. Als je eenmaal je auto hebt gevonden, kun je de Aygo occasion natuurlijk bij je plaatselijke dealer laten onderhouden.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa