1. Occasions
 2. Aygo

De Toyota Aygo als occasion

Lekker compact. Net zoals de prijs.
Een Toyota Aygo occasion is een goede auto voor een goede prijs. Ook de tweedehands Aygo rijd je extra voordelig. Bij Toyota ben je ook nog eens verzekerd van goede verkoopvoorwaarden, denk aan garantieregelingen en een gratis APK.

De Toyota Aygo als occasion

De Toyota Aygo occasion is onze compacte stadsauto. Een populair model, voornamelijk onder leaserijders. Als het contract na een paar jaar is afgelopen, komen deze auto’s vaak op de tweedehands automarkt terecht. Toyota Aygo occasions hebben hierdoor doorgaans weinig kilometers op de teller. Ook hebben ze vaak maar één eigenaar gehad. Erg gunstig, dus.

Sterke punten Toyota Aygo occasion:

 • Kwalitatief goed. De Aygo is een volhouder en gaat lang mee
 • Lekker wendbaar in de stad
 • Rijdt zuinig

Aandachtspunten Toyota Aygo:

 • De bagageruimte is niet heel groot
 • De Toyota Aygo heeft geen elektrische of hybride variant

Tips als je een occasion Toyota Aygo aanschaft

Bedenk goed waar je de auto gaat kopen

Toyota Aygo occasions staan te koop bij particulieren en bij autodealers. Particulieren staan erom bekend dat ze auto’s goedkoper aanbieden dan dealers. Maar let op, want particulieren hoeven geen garantie te geven. Dealers hebben vaak wel vastgelegde garantieregelingen waar ze zich aan houden.

Loop de occasion altijd goed na

Het is belangrijk dat je de tweedehands Aygo goed controleert. Punten om op te letten zijn o.a. onderhoudshistorie, kilometerstand, verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieriem.

Een Toyota occasion is een goede keuze, en wel hierom:

Betrouwbaarste automerk

Dit zijn niet onze woorden, maar die van de consumentenbond. We zijn al meerdere malen uitgeroepen tot betrouwbaarste merk, en daar zijn we natuurlijk best trots op.

Veel keuze

Toyota heeft altijd zo’n 4.000 tweedehands auto’s op voorraad. Je hebt dus keuze genoeg. Als je eenmaal je auto hebt gevonden, kun je de Aygo occasion natuurlijk bij je plaatselijke dealer laten onderhouden.

Levering met gratis APK

We geven je tweedehands auto een nieuwe APK, helemaal gratis. Zo kan je Aygo er weer 12 maanden tegenaan.

Transparante verkoopprijzen

We zetten de verkoopprijs zwart op wit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Optioneel: garantiepakket

Met een garantiepakket kies je voor extra zekerheid. Dit pakket bestaat uit:

 • 12 maanden garantie
  Ontvang 12 maanden garantie op je aankoop. Op slijtage gevoelige delen (banden, remmen, accu) zit ook nog eens 6 maanden garantie.
 • Pechhulp in Europa
  Als je te maken krijgt met pech binnen Europa, regelt Toyota gratis pechhulp. Deze service bieden we aan tot 15.000 km of een jaar na aankoop.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We lopen de kilometerstand en de onderhoudshistorie voor je na.