1. Over Toyota

Toyota

Let’s Go Beyond
Toyota gaat verder dan het verkopen van onverwoestbaar betrouwbare én zuinige auto’s. Toyota werkt namelijk al decennialang aan duurzame vooruitgang voor alle huidige én komende generaties. 

Alle mensen vooruithelpen

Ons doel is die duurzame vooruitgang dichtbij te brengen voor iedereen in Nederland. Of je nu jong, oud, ondernemend, of sportief bent. Of gewoon zonder beperkingen je ding wilt doen, ook al ben je mindervalide. Want iedereen moet zich vrij kunnen ontwikkelen, bewegen en verplaatsen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen.

Open voor steeds betere ideeën

Onze overtuiging is dat niets onmogelijk is en dat je uiteindelijk alle drempels kunt overwinnen zolang je je openstelt voor steeds betere ideeën en oplossingen. Of het nu gaat om mogelijkheden om CO2 te verminderen of om mogelijkheden om makkelijker over te stappen op een beter passend model of abonnement. Wij denken dat er altijd meerdere wegen naar Rome leiden. En dat elke situatie vraagt om een andere oplossing. Dat betekent ook dat we geloven in teamwork en dat jouw betere ideeën of suggesties altijd welkom zijn!

Vooruitstrevend én vertrouwd

Noem Toyota vooruitstrevend met onder andere de Prius, het vrijgeven van bijna 24.000 patenten op elektrische systemen, de waterstof aangedreven Mirai, de elektrische PROACE-bedrijfswagens, de volledig elektrische bZ4X die je sinds kort kunt bestellen en de sponsoring van de Paralympische én de Olympische Spelen. Of noem Toyota vooral betrouwbaar met de meest verkochte auto’s ter wereld zoals de Corolla en de RAV4. Hoe dan ook, wij geloven altijd al in duurzame oplossingen, die lean & mean geproduceerd zijn, zo lang mogelijk meegaan en waar iedereen altijd blindelings op kan vertrouwen.