1. Occasions
 2. Auris

De Toyota Auris als occasion

Kwalitatief goed én goed geprijsd
Een Toyota occasion auris is een kwalitatief goede auto voor een lagere prijs. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van fijne extra’s. Iedere tweedehands auto wordt standaard geleverd met nieuwe APK en 12 maanden garantie. Hierdoor rijdt je een Toyota Auris occasion heel voordelig.

De Toyota Auris occasion

Een occasion Toyota Auris is een praktische en sportieve auto voor het hele gezin. Deze auto heeft twee uitvoeringen: de Hatchback en Touring Sports. De Auris is nieuw niet meer leverbaar, omdat deze inmiddels is vervangen door de Toyota Corolla. Gelukkig beschikken we nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) Auris occasions.

Heel fijn:

 • De Auris is er in een benzine, diesel en hybride variant
 • Een typische gezinsauto met veel ruimte
 • Alle hybrides hebben standaard een automaat tot hun beschikking

Minder fijn:

 • Bij oudere modellen kan de accu sneller leeg raken, tenzij de auto regelmatig een hybrid health check heeft ondergaan
 • De actieradius is beperkter bij oudere auto’s

Let hierop als je een occasion Toyota Auris koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er soms garantieregelingen waar je op terug kan vallen.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands Auris zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieriem.

Proefrit

Als je een Toyota Auris occasion koopt, moet je altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Waarom een Toyota occasion Auris?Betrouwbaarste automerk

Toyota is meerdere keren uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

In totaal hebben we zo’n 4.000 occasions op voorraad. Je kan een tweedehands Toyota Auris aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft dan gewoon geldig.

Nieuwe APK bij aflevering

Moet de occasion een nieuwe APK? Dan doen we dit voordat we de auto aan je leveren. Dan kan ‘ie er weer 12 maanden tegenaan.

Transparante verkoopprijzen

Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Ons optionele garantiepakket

Met het optionele garantiepakket kom je zeker niet voor verrassingen te staan. Dit staat uit:

 • Tot 12 maanden garantie
  Ontvang tot 12 maanden garantie. Op slijtage gevoelige onderdelen (banden, remmen, uitlaat, accu etc.) zit ook nog eens 6 maanden garantie.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  Bij elke geleverde Auris occasion wordt de kilometerstand gecontroleerd. Ook checkt de Toyota dealer de onderhoudshistorie met het serviceboekje.
 • Pechhulp in Europa
  Krijg je toch pech met je occasion? Dan kan je in heel Europa kosteloos rekenen op onze pechhulp. Deze service geldt voor een periode van 12 maanden of 15.000 kilometer.