1. Occasions
 2. Auris

De Toyota Auris als occasion

Kwalitatief goed én goed geprijsd
Een Toyota occasion auris is een kwalitatief goede auto voor een lagere prijs. Je rijdt een gebruikte auto, maar profiteert ook van fijne extra’s. Iedere tweedehands auto wordt standaard geleverd met 24/7 pechhulp en tot 10 jaar garantie. Hierdoor rijdt je een Toyota Auris occasion heel voordelig.

De tweedehands Toyota Auris 

Een tweedehands Toyota Auris is een praktische en sportieve auto voor het hele gezin. Deze auto heeft twee uitvoeringen: de Hatchback en Touring Sports. De Auris is nieuw niet meer leverbaar, omdat deze inmiddels is vervangen door de Toyota Corolla. Gelukkig beschikken we nog wel over een scherpe range van (jong gebruikte) Auris occasions.

Heel fijn:

 • De Auris is er in een benzine, diesel en hybride variant
 • Een typische gezinsauto met veel ruimte
 • Alle hybrides hebben standaard een automaat tot hun beschikking

Minder fijn:

 • Bij oudere modellen kan de accu sneller leeg raken, tenzij de auto regelmatig een hybrid health check heeft ondergaan
 • De actieradius is beperkter bij oudere auto’s

Let hierop als je een occasion Toyota Auris koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er soms garantieregelingen waar je op terug kan vallen.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands Auris zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit

Als je een Toyota Auris occasion koopt, moet je altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Redenen om voor een Toyota occasion Auris te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbaarste merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 4.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Volledige onderhoudsbeurt
 • Hybride Zekerheid Controle
 • 14 dagen omruilgarantie
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa