1. Private lease
 2. Occasions
 3. Yaris

Yaris Private Lease Occasions

Al vanaf € 335,- per maand*
Een duurzame keuze maken en besparen op je maandelijkse autokosten? Kies dan voor Private Lease Occasions en rijd een Toyota Yaris voor een extra laag maandbedrag. Alles is inbegrepen, behalve de benzine. Jouw Yaris is hooguit 4 jaar oud, heeft maximaal 50.000 kilometer op de teller en is onderhouden door een officiële Toyota dealer. Kortom, hij verkeert in topconditie. Je rijdt al een Yaris occasion vanaf € 335,- per maand*.

 • Vast laag
   maandbedrag


 • Geen 
  onverwachte kosten


 • Inclusief
   reparaties en onderhoud


 • Online bestellen
   en gratis thuisbezorgd

Waarom Toyota Yaris Private Lease Occasions?

 • De auto is maximaal 4 jaar oud
 • Hooguit 50.000 kilometer op de teller
 • Onderhouden door officiële Toyota dealer
 • Toyota betrouwbaarheid en duurzaamheid
 • Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies

All-in, je betaalt alleen nog de benzine

 •  
  Wegenbelasting
  Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting
 •  
  Verzekering
  Jouw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking
 •  
  Onderhoud & reparatie
  Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan jouw Toyota
 •  
  Afleverkosten
  Je betaalt geen extra kosten voor het afleveren van jouw Toyota
 •  
  24-uurs pechhulp
  Je kunt rekenen op pechhulp in Europa
 •  
  Vervangend vervoer
  Bij werkzaamheden langer dan één werkdag
 •  
  Bandenservice
  Vervanging van versleten banden

De voordelen van Toyota Private Lease Occasions

Met Toyota Private Lease Occasions rijd je al vanaf € 335,- per maand* een tweedehands Yaris die voelt als nieuw. Dit komt onder meer doordat deze auto’s hooguit 4 jaar oud zijn en maximaal 50.000 kilometer op de teller hebben. Daarbij zijn ze altijd perfect onderhouden door een officiële Toyota dealer. Bovendien is je contract bij Toyota kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies. Kies ook voor topkwaliteit en betrouwbaarheid en stap in de Yaris occasion die bij je past.

Éxtra zorgeloze Private Lease voordelen

Met Toyota Private Lease Occasions ben je verzekerd van flexibiliteit en zekerheid. Zo kun je jouw occasion direct online bestellen, profiteer je van de inbegrepen Ongevallen Inzittendenverzekering en hanteren we bij nieuwe aanvragen géén maximumleeftijd. Je kunt ook rekenen op 24-uurs pechhulp in Europa.

 

FAQS

Met Toyota Private Lease Occasions rijdt u voor een vast bedrag per maand in een perfect onderhouden Toyota occasion. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en pechhulp onderweg. U betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging). Na afloop van het contract kunt u de auto inleveren bij uw Toyota dealer.

Een private lease occasion wordt altijd zorgvuldig geselecteerd. De auto is hooguit 3 jaar oud, heeft maximaal 50.000 kilometer op de teller en is altijd onderhouden door de Toyota dealer. Voor Toyota Private Lease Occasions wordt de auto standaard vooraf grondig gereinigd en waar nodig hersteld. De occasions zijn dus nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

Ja, de Toyota dealer kan uw huidige auto taxeren en de vervolgstappen met u bespreken voor het inleveren.

Ja, een private leasecontract via Toyota Financial Services voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een Toyota leaset.

Als u op zoek bent om voor een vast bedrag per maand voordelig in een jonge en uitstekend onderhouden occasion te rijden, dan is Toyota Private Lease Occasions iets voor u.

Toyota Private Lease Occasions is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud met een geldig rijbewijs. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze voor u en uw portemonnee, toch is het altijd verstandig om naar uw eigen financiële situatie te kijken. Onze adviseurs helpen u graag hiermee.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de leasemaatschappij Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0347 – 367 955. U kunt uw vragen ook via ons contactformulierOpens in new window stellen.

Voor het gebruik van de auto betaalt u iedere maand het leasetarief aan Toyota Financial Services. In het leasetarief is het volgende inbegrepen:

 • Onderhoud en reparatie 
 • WA-verzekering met cascodekking (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade) 
 • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-) 
 • Ongevallenverzekering voor inzittenden 
 • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting) 
 • Vervanging van versleten banden (bij normaal gebruik) 
 • Afleverkosten en verwijderingsbijdrage 
 • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt) 
 • Pechhulp in Europa, Israël, Marokko, Tunesië en Turkije (Bij uw private leaseauto ontvangt u ook een groene kaart. Daarop staat precies in welke landen u gedekt bent. De pechhulp geldt voor iedereen die in de auto rijdt.) 
 • Afschrijving en rente 

U betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

Nee, u betaalt bij ons geen borg.

Ja, bij Toyota Private Lease Occasions is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van uw maandbedrag te voldoen. Zo hoeft u maandelijks slechts nog het resterende deel van uw maandbedrag te betalen. Aan het einde van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt. Bij een eventuele verlenging van uw leasecontract is de vooruitbetaling dan ook niet meer van toepassing.

Voorbeeld
U betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Uw maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 1. Kies uw ideale occasion: Zoek uw Toyota occasion uit in de Toyota Private Lease Occasions tool en plaats uw bestelling online. U ontvangt hiervan direct een bevestiging per e-mail. 
 2. BKR-check: Na het versturen van uw aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvangt u binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vindt u ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Uw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. 
 3. Vervolg uw aanvraag in uw persoonlijke klantomgeving: Als uw BKR-toetsing positief is, dan nodigen wij u uit om de rest van uw persoonlijke- en financiële gegevens in te vullen binnen uw persoonlijke Toyota klantomgeving. U kunt uw aanvraag geheel volgen binnen deze klantomgeving. 
 4. Kies het aflevermoment en -plaats: Voor de levering van de auto wordt er contact met u opgenomen. Hierbij kunt u aangeven bij welke Toyota dealer de auto afgeleverd moet worden. Wij begrijpen het als u nu liever niet de deur uitgaat. In dat geval kan de auto uiteraard ook worden thuisbezorgd, op het moment dat u het beste uitkomt. 
 5. Service & onderhoud: Gedurende het leasecontract kunt u bij uw Toyota dealer terecht voor service en onderhoud. Bij problemen of vragen kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:

 • Naam 
 • Adres 
 • Woonplaats 
 • Telefoonnummer en e-mailadres 
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud) 
 • Kopie geldig Nederlands rijbewijs (voor- en achterkant) 
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten 
 • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering) 

Nee, als leasemaatschappij zijn wij verplicht om private leasecontracten bij de Stichting BKR aan te melden. Dankzij een toetsing bij Stichting BKR kunnen wij u verantwoord een private lease verstrekken. Uw financiële verplichtingen, waarvan het private leasecontract er één is, hebben invloed op de ruimte die u heeft voor een nieuwe lening of hypotheek. Met het accepteren van uw aanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw auto kunt genieten.

Wij registreren een gedeelte van het private leasebedrag bij het BKR. 65% van de som van alle maandtermijnen wordt geregistreerd.

Voorbeeld
Uw maandbedrag is € 250,- en u heeft looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt dan een bedrag geregistreerd dat gelijk is aan 65% van € 12.000,- = € 7.800,-.

Tijdens het bestelproces ontvangt u telefonisch meer informatie over de levertijd. Op dit moment moet u rekening houden met een levertijd van 8 à 10 weken.

Nee, tijdens de eerste 14 dagen nadat u de auto in ontvangst heeft genomen, heeft u het recht om de Toyota Private Lease Occasions overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Hierop zijn wel voorwaarden van toepassing.

In uw persoonlijk klantomgeving kunt u een machtigingsformulier downloaden. Op dit document zijn alle benodigde gegevens al ingevuld. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen bij uw gemeente.

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag, indien u hiervoor toestemming geeft in de auto rijden. U blijft wel altijd verantwoordelijk voor de auto, ook als u hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met uw private leaseauto maken.

Bij Toyota Financial Services betaalt u altijd één maandtermijn vooruit. Op de eerste factuur staat meestal ook een bedrag voor het aantal dagen die u in de maand van aflevering heeft gereden.

Voorbeeld
U haalt uw private leaseauto 25 januari op. U betaalt voor januari een deel van het maandbedrag, van 25 t/m 31 januari. Ook betaalt u direct voor de maand februari.

Alle volgende maandfacturen komen wel overeen met het maandbedrag op uw contract.

Ja, dat is mogelijk. Bij opzegging worden er wel extra kosten bij u in rekening gebracht.

Voortijdige beëindiging in 1e jaar
Bij voortijdige beëindiging tijdens het 1e jaar dient u alle maandtermijnen (12 termijnen) van dat jaar te voldoen, alsmede 40% van de resterende maandtermijnen van het totale contract.

Voorbeeld
Uw contract heeft een looptijd van 48 maanden en het maandbedrag is € 250,-. Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. U betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- en 40 % van 36 x € 250,- = € 3.600,-. Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-.

Voortijdige beëindiging na 1e jaar
De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van uw private leasecontract na het 1e jaar kan op 2 manieren worden berekend. Van de 2 berekeningswijzen betaalt u uiteraard altijd de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van uw leaseauto wordt het private leasecontract ontbonden.

Berekeningswijze 1:
De opzeggingsvergoeding is 40% van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Berekeningswijze 2:
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale maandtermijnen die u heeft betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging, én de totale – hogere – maandtermijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die u dient te betalen.

Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij u dat verder duidelijk.

Voorbeeld
Uw maandbedrag is € 200,- en uw contract heeft een looptijd van 36 maanden. U zegt uw contract op voor het begin van de 25e maand.

Berekeningswijze 1:
Zonder de opzegging zou u aan maandtermijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

Berekeningswijze 2:
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u heeft betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt de verstreken looptijd van 24 maanden x € 50,- = € 1.200,-.

In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op berekeningswijze 1 (€ 960,-) het laagst. Dit bedrag betaalt u ons. Wij ontbinden het contract zodra u de auto heeft ingeleverd.

Meer informatie over de rekenwijzen van de opzeggingsvergoeding vindt u terug in de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden.

Bij overlijden zorgen wij dat zaken snel en simpel worden afgehandeld. Uw nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen.

Als het contract ook op naam van uw partner staat, blijft uw partner gewoon in de auto rijden. Uiteraard kijken wij nog wel samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de private leaseauto niet langer financieel haalbaar is, dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

Bij verlies van inkomen vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0347 - 367 955 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur) of per e-mail directsales@toyotafs.nl. Samen bekijken we of we uw contract kunnen aanpassen, zodat het weer binnen uw budget past. In een aantal gevallen is het mogelijk om uw contract kosteloos op te zeggen.

Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat u vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat u ons daarover informeert.

Klachten over onze financiële dienstverlening kunt u mailen naar klachten@toyotafs.nl. Ons uitgangspunt is dat u binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij u daar tijdig over.

Bent u van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan uw klacht, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt uw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

Geschillencommissie Private Lease
Bordewijklaan 46
Postbus 90600
2509 LP Den Haag

Meer informatie kunt u vinden op www.keurmerkprivatelease.nl en www.degeschillencommissie.nl.

U kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

Voor reparatie van uw private leaseauto kunt u bij iedere officiële Toyota dealer in Nederland terecht.

Voor onderhoud kunt u een afspraak inplannen bij de Toyota dealer van uw keuze.

Als het onderhoud/reparatie van uw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijgt u van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoeft u niets extra te betalen.

Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of u uw schade rijdt of niet. Als u van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, kunt u deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die u eerder heeft opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van uw vorige verzekeraar goed te bewaren.

LET OP! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij Toyota polis. 

U betaalt eigen risico als de schade aan uw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-.

Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaalt u geen eigen risico.

Bij pech aan uw private leaseauto kunt onze 24-uurspechhulp bellen.

Nederland: 0800 – 821 24 60
Buitenland: +31 20 671 77 45

Wat vervelend dat u schade heeft. Als klant van Toyota Financial Services helpen we u graag verder. Bij schade vult u binnen 24 uur het schadeformulier in. In geval van een aanrijding met een tegenpartij, vult u gezamenlijk het schadeformulier in. Dit kan zowel handmatig als digitaal.

U vindt het digitale schadeformulier op toyota.nl/schadeformulier. Na het invullen van het schadeformulier meldt u de schade via toyota.nl/schademelden. Via deze link upload u het ingevulde schadeformulier en foto’s van de schade of aanrijding.

Vragen over schademeldingen?

Bij het melden van schade kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0347-367 953, of per e-mail op schade@toyotafs.nl.

Pech
In geval van pech kunt u de volgende nummers bellen:
Hulp in Nederland: 0800-821 24 60
Hulp in het Buitenland: +31 20 671 77 45

In de meeste gevallen kan uw private leasecontract in overleg worden verlengd. Wilt u weten wat in uw geval de mogelijkheden zijn? Neem dan hiervoor contact met ons op via 0347 - 367 816 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur) of renewal@toyotafs.nl.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

Bij het inleveren van uw private lease occasion wordt de staat van de auto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport. Het rapport wordt opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300 bij cascoschade en € 90 bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

LET OP! Alle private lease occasions worden standaard vooraf grondig gereinigd en waar nodig hersteld. De auto’s worden dus zonder schades afgeleverd waarvoor een eigen risico geldt.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar renewal@toyotafs.nl om de overnameprijs op te vragen.

Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

 • Het kenteken
 • De huidige kilometerstand

* Disclaimer Toyota Private Lease Occasions maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private Lease Occasions, 60 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van looptijd en kilometrage, en bij gekozen additionele services • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl