1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity

Altijd connected

MyToyota App

De nieuwe MyToyota app geeft je de beschikking over een scala aan Connected Services*, ontwikkeld om het leven met je Toyota onderweg te veraangenamen. Met de app op je smartphone kun je met je auto communiceren om vanuit huis je route plannen, je rijstijl in te zien, de climate control of verwarming voor vertrek op afstand in te stellen, zeker zijn dat je kunt opladen en nog veel meer. De MyToyota app is ontworpen met oog op de toekomst, als het belangrijkste contactpunt tussen bestuurder en auto.
Lees meer

Multimedia

Profiteer van de voordelen van het geïntegreerde navigatiesysteem, met functies als real-time navigatie, waarschuwingen voor snelheidscontroles, nabijgelegen tankstations en bezienswaardigheden POI's / Points Of Interest. Of maak via Apple CarPlay of Android Auto* verbinding met je smartphone om je favoriete muziek af te spelen, of via het dashboard de apps op je smartphone te bedienen.
Lees meer

Persoonlijke omgeving

Op jouw persoonlijke omgeving vindt je allerlei tips en handigheidjes in relatie tot jouw auto bij elkaar op één plek, met meerdere praktische functies die je op elk moment online kunt gebruiken. Log in op je account om onderhoud aan je auto te plannen, de handleiding van je auto online te raadplegen of de plattegronden van je navigatiesysteem te updaten. Ongeacht de leeftijd van jouw auto helpen we je om zo goed mogelijk voor jouw Toyota te zorgen, en er alles uit te halen, wat erin zit.
Lees meer
Maak kennis met een aantal handige functies die u onderweg extra gemoedsrust en gemak bieden:

Remote Lock / Unlock

Weet je niet zeker of je auto op slot staat? Geen probleem, de MyToyota app informeert je als je jouw auto niet vergrendeld hebt. Ook kun je op afstand je auto ontgrendelen of vergrendelen middels de MyToyota app.

Hybride Coaching

Leer hoe je het meeste uit je hybride Toyota haalt, hoe je in de EV-modus soepeler kunt rijden en hoe je het brandstofverbruik van je auto verlaagt.

Remote Climate Control

Schakel je climate control of airconditioning in vanuit je woonkamer, of waar je je op dat moment ook bevindt.

Analyse rijgegevens

Raadpleeg je rittenhistorie om een grondige analyse te maken van jouw eigen rijstiijl.

Mijn bestemmingen

Plan eenvoudig je volgende rit en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van jouw Toyota.

Vind mijn auto

Bent je je auto kwijt? Met de Spot my Car functie kun je de waarschuwingslampen van je Toyota op afstand inschakelen. Zo vind je zelfs op de meest drukke punten jouw Toyota terug.
*De beschikbaarheid van specifieke functies en specificaties van voertuigen kunnen per model en uitvoering verschillen. Neem voor meer informatie contact op met je Toyota-dealer.

Disclaimer

* De diensten die worden aangeboden via de MyToyota App verschillen per model en uitvoering. Raadpleeg je dealer voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze diensten.

FAQ's over MyToyota Connected Services

Bekijk de meestgestelde vragen