1. Toyota Rijders
  2. Service & onderhoud
  3. Onderhoudsprijzen

Toyota Onderhoud op Maat

Keuze uit onderhoudspakketten budget, standaard of compleet
Regelmatig onderhoud is belangrijk om jouw Toyota veilig en betrouwbaar te houden. Hierdoor blijft je auto maximaal presteren. Maak eenvoudig een afspraak bij je Toyota dealer. En kies één van onze onderhoudspakketten op maat. Daarmee weet je altijd precies waar je aan toe bent. Kies je voor een Standaard of Compleet onderhoudsbeurt dan ontvang je gratis Toyota pechhulp in vrijwel heel Europa.

Welk onderhoudspakket past het best bij u?

Met Toyota Onderhoud op Maat kun je zelf kiezen uit drie verschillende onderhouds-pakketten: Budget, Standaard of Compleet. Deze pakketten zijn transparant opgebouwd op basis van voordelige adviesprijzen. Welk pakket je ook kiest: je bent altijd verzekerd van het officiële fabrieksonderhoud, maar dan met diverse additionele werkzaamheden.

Je bepaalt zelf welk onderhoudspakket het beste bij je past. Plan je werkplaatsafspraak en je ziet direct de verschillende onderhoudstarieven.

Budget Standaard
Meest gekozen
Compleet
Fabrieksonderhoud

Klein onderhoud incl. vervangen van motorolie, carterstopring en oliefilter, de auto wordt uitgebreid gecontroleerd op meerdere punten en 1 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Toyota Service Pas

De Toyota Service Pas geeft u een reminder voor onderhoud & APK.

Additionele controles

Controleren van de claxon, het diagnosesysteem uitlezen en een aantal veiligheidscontroles (gordels, bevestiging van de banken en scharnieren, sluitingen en schakelaars)

12V batterij controle

De 12v batterij controle is belangrijk ter voorkoming van startproblemen in de winter en in de zomer.

Pechhulp Europa

Pechhulp inclusief Europa dekking.

+ € 81,82
Wassen en zuigen

Uw auto wordt van buiten gewassen en van binnen gestofzuigd.

+ € 24,95 + € 24,95
Airco reinigen

Airco reinigen bestaat uit een airco check, het reinigen van de airco en een geurbehandeling.

+ € 39,95 + € 39,95

Toyota adviesprijzen onderhoud

Wil je vooraf een indicatie van wat het onderhoud aan je Toyota kost? Vul hieronder het kenteken en de kilometerstand in van je Toyota en klik op ‘Toon onderhoudsbeurten’ Je ziet dan de adviesprijzen van de 5 eerstvolgende, meest gekozen, ‘Standaard’ onderhoudsbeurt.

(GB: Grote Beurt, KB: Kleine Beurt)

Grote en kleine onderhoudsbeurt

Een kleine onderhoudsbeurt omvat onder andere olie- en oliefiltervervanging, het inspecteren van banden, verlichting, ruitenwissers, voorremmen en vloeistofniveaus. Een grote onderhoudsbeurt omvat uitgebreidere werkzaamheden. Hierbij worden naast de punten van een kleine beurt ook andere onderdelen nagekeken en/of vervangen, zoals distributieriem, remvloeistof, lucht- en interieurfilters en bougies. Een kleine beurt wordt om de 15.000 km of minstens eenmaal per jaar uitgevoerd. Een grote beurt om de 30.000 kilometer of elke 2 jaar. 

Tot 10 jaar garantie

We geven op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Deze aanvullende garantie geldt op alle Toyota modellen, zowel nieuw als occasion, of je nu de eerste, tweede of derde eigenaar bent. Na elke onderhoudsbeurt bij de Toyota dealer wordt er voor een jaar garantie afgegeven. Wanneer je het fabrieksonderhoudsschema volgt dan ontvang je automatisch additionele garantie.
Ontdek meer
* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.