1. Toyota Rijders
 2. Service & onderhoud
 3. Schade- en glasherstel

Schade & glasherstel

Gedegen autoschade- en glasherstel is vakwerk
Heeft u schade aan uw Toyota? Of een sterretje in uw voorruit? Uw Toyota dealer is ook hiervoor het vertrouwde aanspreekpunt. Bij uw Toyota dealer bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u een Toyota Merkgarantiebewijs. Uw auto is bij ons in goede handen.

Toyota schade service: een compleet pakket

Wilt u geen geregel en rompslomp als u schade aan uw Toyota heeft? De Toyota dealer neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door uw Toyota dealer verzorgd. En indien nodig krijgt u ook passend vervangend vervoer aangeboden.

Ruitschade en de veiligheid van uw Toyota

 

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota verminderen.

Toyota Glasservice

Sterretje in uw voorruit? Uw Toyota dealer voorkomt erger en repareert of vervangt uw autoruit vakkundig. Altijd met originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Reparatie bij uw Toyota dealer betekent: behoudt van uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komt uw dealer u bovendien tegemoet in deze kosten. Een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht. Het vervangen van uw ruit duurt niet lang omdat uw Toyota dealer de meeste ruiten snel beschikbaar heeft.

Voor ruitschade is elke Toyota dealer aangesloten bij Dealerglass. Zij zorgen ervoor dat u altijd terecht kunt bij een officiële Toyota dealer.

 

Toyota Smart Repair: snel, vakkundig en voordelig

Hoe zuinig u ook op uw Toyota bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Toyota Smart Repair is speciaal ontwikkeld om dergelijke kleine schades snel, vakkundig en voordelig te herstellen.
 • Toyota Smart Repair bevat het herstellen van beschadigingen aan:

  • De voorruit
  • Kunststof buitendelen, zoals bumpers, zijspiegels en (deur)beschermstrips
  • Interieurdelen, zoals sierpanelen
  • Stoelbekleding
  • Lederen onderdelen
  • De carrosserie