1. Toyota Rijders
 2. Service & onderhoud
 3. Schade- en glasherstel

Schade & glasherstel

Gedegen autoschade- en glasherstel is vakwerk
Heb je schade aan je Toyota? Of een sterretje in je voorruit? Neem dan direct contact met ons op. Wij proberen je zo snel mogelijk van dienst te zien. Je Toyota dealer is ook hiervoor het vertrouwde aanspreekpunt. Bij je Toyota dealer ben je ervan verzekerd dat je schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvang je een Toyota Merkgarantiebewijs. Jouw auto is bij ons in goede handen.

Toyota schade service: een compleet pakket

Wil je geen geregel en rompslomp als je schade aan je Toyota hebt? De Toyota dealer neemt je graag alle zorgen uit handen. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door je Toyota dealer verzorgd. En indien nodig krijg je ook passend vervangend vervoer aangeboden.

Ruitschade en de veiligheid van uw Toyota

Je staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van de Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van je Toyota verminderen.

Toyota Glasservice

Sterretje in je voorruit? Je Toyota dealer voorkomt erger en repareert of vervangt je autoruit vakkundig. Altijd met originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Reparatie bij je Toyota dealer betekent: behoudt van je fabrieksgarantie. En wanneer je verzekering eigen risico berekent, komt je dealer je bovendien tegemoet in deze kosten. Een sterretje wordt gerepareerd terwijl je wacht. Het vervangen van je ruit duurt niet lang omdat je Toyota dealer de meeste ruiten snel beschikbaar heeft.

Voor ruitschade is elke Toyota dealer aangesloten bij Dealerglass. Zij zorgen ervoor dat je altijd terecht kunt bij een officiële Toyota dealer.

Toyota Smart Repair: snel, vakkundig en voordelig

Hoe zuinig je ook op je Toyota bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Toyota Smart Repair is speciaal ontwikkeld om dergelijke kleine schades snel, vakkundig en voordelig te herstellen.
 • Toyota Smart Repair bevat het herstellen van beschadigingen aan:

  • De voorruit
  • Kunststof buitendelen, zoals bumpers, zijspiegels en (deur)beschermstrips
  • Interieurdelen, zoals sierpanelen
  • Stoelbekleding
  • Lederen onderdelen
  • De carrosserie