1. Zakelijk
  2. Wagenpark

Wagenpark

Toyota Zakelijk biedt oplossingen op maat
Of je een groot of klein wagenpark beheert, bij Toyota Zakelijk ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen voor je wagenpark. Van personenauto’s tot bedrijfswagens, van Operational Lease tot Financial Lease: Toyota Zakelijk biedt oplossingen op maat die passen bij de mobiliteitsbehoefte van jou en je medewerkers. Ook biedt Toyota Zakelijk diverse interessante opties voor de verduurzaming van je wagenpark.

De voordelen van je Toyota wagenpark

  • Een breed aantal keuzes, van personenauto's tot bedrijfswagens
  • Flexibele leasevormen, aangepast aan uw wensen
  • Wereldleider in Hybrid, waterstof en mobiliteitsinnovaties
  • Laagste brandstof- en exploitatiekosten
  • Laagste gemiddelde CO2- en NOx-uitstoot
  • Betrouwbaar en bedrijfszeker dankzij techniek van topkwaliteit

Zakelijk adviesgesprek aanvragen

One-stop-shop wagenpark bij Toyota

Zakelijk Nederland wil het wagenpark verduurzamen en afscheid nemen van diesel. Dat vraagt om flexibele en efficiënte oplossingen, zowel voor personenauto’s als voor bedrijfswagens. Met Toyota Hybrid, plug-in hybrides en batterij-elektrische modellen kun je je vloot op meerdere manieren verduurzamen. Ook ontzorgt Toyota Zakelijk je bij het onderhoud van je wagenpark en kunnen je medewerkers hun plug-in hybride of elektrische Toyota zorgeloos opladen via de Toyota Oplaadservice. Kortom, voor alle aspecten van het wagenparkbeheer kun je bij Toyota Zakelijk terecht.

Een efficiënter en duurzamer wagenpark?

Voor het MKB zijn flexibele mobiliteitsoplossingen des te belangrijker. Daarom kun je bij Toyota niet alleen kiezen voor Operational- of Financial Lease, maar ook voor diverse andere mobiliteitsservices om je wagenpark optimaal in te richten. Met deze producten houd je niet alleen grip op je mobiliteitskosten, maar dankzij het diverse aanbod hybride- en elektrische modellen van Toyota kun je ook je wagenpark op een efficiënte manier verduurzamen. Vraag een zakelijk adviesgesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken.
  • Car sharing Dé oplossing om je zakelijke mobiliteit flexibeler en efficiënter te maken. Toyota werkt hiervoor samen met WeGo. Met WeGo en de handige app zijn je medewerkers binnen 1 minuut onderweg als zij een auto nodig hebben. Daardoor kost je wagenpark minder geld en staan je auto’s minder vaak stil. Bovendien zorgt autodelen ervoor dat je de CO2- en NOx-uitstoot van je wagenpark kunt verlagen.
  • Mobiliteitsbudget Met een mobiliteitsbudget geef je je medewerkers ruimte om hun eigen mobiliteit in te richten. Zij regelen dan zelf, op wat voor manier zij van A naar B gaan, met een privéauto of het openbaar vervoer. Voor een aantrekkelijk maandbedrag kunnen je medewerkers in een nieuwe Toyota rijden zonder bijtelling te hoeven betalen. Alles is dan geregeld, alleen nog even tanken of laden.
  • Toyota Oplaadservice Met de Toyota laadpas en de bijbehorende app kunnen je medewerkers hun elektrische of plug-in hybride Toyota opladen bij vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers in Nederland. Daarnaast profiteer je van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge.

bZ4X Business Editions

Ontmoet de volledig elektrische Toyota bZ4X. Met zijn robuuste en stijlvolle voorkomen komt de bZ4X goed voor de dag in zowel druk stadsverkeer als buiten de gebaande paden. De bZ4X business editions zijn nu extra aantrekkelijk voor de zakelijke rijder.
Bekijk de zakelijke aanbiedingen