1. Toyota Rijders
  2. Service & onderhoud
  3. Hybride zekerheid controle

Hybride Zekerheid Controle

Onderhoud Toyota hybride
De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in je auto. De dealer controleert de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan € 69,95 in combinatie met onderhoud.

Dekking op je hybride batterijpakket

Na het doorlopen van de controle ontvang je een overdraagbaar certificaat. Met dit certificaat heb je een jaar lang of maximaal 15.000 kilometer recht op kosteloos herstel van het hybride batterijpakket bij een defect. Zelfs als het hybride batterijpakket geheel moet worden vervangen, lost de Toyota dealer dit kosteloos voor je op.
  • Wanneer de Toyota hybride laten controleren?

    Alle onderdelen van het hybride systeem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km. Wij adviseren je om voor een onderhoudsbeurt te kiezen voor de onderhoudspakketten Standaard of Compleet, daarbij wordt de hybride technologie van je Toyota meteen gecontroleerd met een Hybride Zekerheid Controle. Indien je jouw Toyota laat onderhouden volgens het onderhoudsvoorschrift geniet je Toyota tot 15 jaar zekerheid op het hybridebatterijpakket.
  • Kies je voor het onderhoudspakket ‘Budget’ ?

    Dan zit de Hybride Zekerheid Controle niet standaard in het onderhoud. Wil je toch de extra zekerheid van een goed werkend hybride systeem? Dan kun je de Hybride Zekerheid Controle additioneel laten uitvoeren voor € 69,95. Ook los uit te voeren voor niet meer dan € 89,95, vraag naar de mogelijkheden bij je Toyota dealer.
  • Downloads

FAQS

Binnen de looptijd van 5 jaar of 100.000 km kun je terecht bij je Toyota dealer en deze brengt niets in rekening voor het vervangen van het totale hybride batterijpakket.

Ja, het certificaat staat op naam van de auto en niet op jou als persoon. Binnen de geldigheid van het certificaat is het overdraagbaar. Bovendien is dit een extra pluspunt voor de nieuwe eigenaar.

Het certificaat verloopt na één jaar of na 15.000 kilometer.