1. Elektrisch rijden
  2. Hybride elektrisch

Toyota Hybride

Nu met 10 jaar garantie
De afgelopen decennia is Toyota Hybrid steeds verder geperfectioneerd. Terwijl je bij lage snelheden elektrisch rijdt, schakelt de auto naadloos over naar de benzinemotor bij hogere snelheden. Zo rijd je tot maar liefst 50% van de tijd elektrisch*. Zonder stekker.
 
Naast dat een Toyota Hybrid zuinig is qua brandstofverbruik, is het ook gunstig qua C02-uitstoot en dat met 10 jaar garantie**. Dit maakt Toyota het meest zuinige automerk in Europa.

Hoeveel kun je besparen door te kiezen voor Toyota Hybrid?

De gemiddelde adviesprijs voor een liter benzine brak begin maart door de € 2,40 per liter. Daarmee bereikt de adviesprijs voor een liter E10 (Euro 95) een recordhoogte. Nog nooit eerder nam die prijs zo sterk toe.

Ben je benieuwd wat je jaarlijks kunt besparen door te kiezen voor hybride? Ontdek ’t zelf.

Vraag het Toyota Hybrid

  • Duurzaam vermogen

    Net als alle andere onderdelen in een Toyota, zijn ook de batterijen in onze hybride voertuigen ontwikkeld om lang mee te gaan. Met oog op je gemoedsrust wordt elke batterij geleverd met 5 jaar/100.000 km garantie. In combinatie met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt de dekking van de batterij zelfs verlengd tot 10 jaar.
Een batterij gaat minimaal een autoleven mee. Ons innameplan waarborgt dat de batterijen een tweede leven kunnen krijgen. Of uiteindelijk aan het eind van hun levensduur veilig en verantwoord worden afgevoerd. Erkende Toyota-reparateurs verwerken momenteel ruim 90% van onze batterijen en we hebben ons als doel gesteld ruim 50% van het gewicht van een hybride batterij te recyclen.

Bekijk het volledig Toyota hybrid gamma

Met het uitgebreide gamma van hybrid auto's heeft Toyota voor iedereen de ideale hybrid. Kies de hybrid die het best bij u past.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?fuelType=h_1%2Cplugin

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.