1. Elektrisch rijden
 2. Hybride elektrisch
 3. Nog extra voordelen aan een hybrid

Voor en nadelen van hybride auto’s

Vraag het Toyota Hybrid
Hybrids van Toyota besparen u dankzij hun uitzonderlijke brandstofefficiency niet alleen geld en brandstof, maar bieden nog tal van andere voordelen.
 • Welke hybride vormen zijn er en hoe werkt het?

  Een volledig hybride auto is — u raadt het al — volledig hybride. Dat betekent dat je volledig op de elektromotor én volledig op de verbrandingsmotor kan rijden.

  Een half hybride auto rijdt op de elektro- en brandstofmotor tegelijk. Ze hebben één taak: u zo voordelig mogelijk van A naar B bewegen. Dit rijdt een stuk zuiniger dan met een ‘gewone auto’.

  Een plug-in hybride is de enige hybride die met een stekker opgeladen wordt. Plug-in hybrides plug je dus ook echt in, want de accu moet opgeladen worden.

De voordelen van een hybride auto

 • Door vloeiend te schakelen tussen fluisterstil elektrisch rijden bij lage snelheden en de zuinige benzinemotor voor hogere snelheden, hebben de hybrids van Toyota ook de laagste CO2-emissies in hun klasse.
 • Een Toyota Hybrid in staat om de accu tijdens het rijden op te laden, zodat uw auto nooit aan de stekker hoeft.

De nadelen van een hybride auto

 • Hybride lijkt op het eerste gezicht duurder dan de conventionele verbrandingsmotor. Maar dan heb je wel een gratis automaat en zijn de gebruikskosten veel lager dankzij het minimale brandstofverbruik. Ook op onderhoud bespaar je dankzij minder slijtagegevoelige onderdelen.
 • Onbekendheid gebruik Hybrid aandrijflijn: nieuwe generatie hybrids van Toyota met High Power Hybrid: Meer vermogen én meer comfort, tegen minimale gebruikskosten! Zie reviews Autoweek.nl voor ervaringen (vb. Corolla 2.0 review)

Bekijk het volledig Toyota hybrid gamma

Met het uitgebreide gamma van hybrid auto's heeft Toyota voor iedereen de ideale hybrid. Kies de hybrid die het best bij u past.
1 active filters
Number of filtered results:
11 modellen gevonden
(98 varianten)
Filter:

Type auto

Filter:

Prijs

Filter:

Zitplaatsen

Filter:

Brandstofverbruik

Filter:

Bagageruimte

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter/nl/nl?fuelType=h_1%2Cplugin