1. Ontdek Toyota
  2. Nieuws
  3. Autoweek test RAV4

Toyota RAV4 winnaar van multitest in Autoweek

Hybride SUV van Toyota neemt het op tegen drie andere toppers in het SUV-segment

Met de geheel nieuwe RAV4 zet Toyota sterker dan ooit in op hybridetechniek in het segment van de middelgrote SUV’s, schrijft Autoweek terecht. Het magazine schat de hybride Toyota op waarde en wijst hem aan als duidelijke winnaar!

  • Multitest in Autoweek

    Autoweek heeft de hybride Toyota RAV4 getest. In het nummer van 17 april jl. plaatste het automagazine de hybride RAV4 tegenover de Volkswagen Tiguan, de Mazda CX-5 en de eveneens hybride Honda CRV. Op bijna alle onderdelen van de multitest troeft de Toyota zijn concurrenten af. Autoweek schrijft: “De Toyota is een prima compromis tussen comfort en dynamiek; hij zal door velen als erg prettig worden ervaren.”

Conclusie

Autoweek schrijft “…dat de RAV4 onderstreept dat Toyota de hybridetechniek als geen ander in de vingers heeft.” De conclusie is dat alle vier SUV’s weliswaar toppers zijn, maar dat de Toyota RAV4 de duidelijke winnaar is. Hij is het zuinigst en het ruimst. De aandrijflijn is stil en de uitrusting goed voor elkaar. De auto ziet er stoer uit en rijdt fijn, kortom: de Toyota RAV4 is een uitstekend uitgebalanceerd pakket. Bekijk hieronder de beelden van de multitest van Autoweek.