1. Elektrisch rijden
  2. Plug-In hybride elektrisch
  3. Wat is de actieradius van een plug-in hybride auto

Wat is de actieradius van een plug-in hybride auto?

Toyota legt uit
  • Met gemoedsrust naar jouw bestemming

    Dankzij de beste brandstofefficiency in hun klasse is het bereik van een plug-in hybride auto van Toyota vergelijkbaar met dat benzine- of dieselauto's. Over de actieradius van je plug-in hybride auto hoef je je dus geen zorgen te maken. Een Toyota Plug-in Hybrid kan na één keer laden tot wel 75 kilometer rijden op het accupakket. Als het accupakket leeg raakt, is dat geen probleem. Een plug-in hybride, zoals de Toyota RAV4 PHEV schakelt dan namelijk automatisch over naar brandstof. Met het plug-in hybride systeem van Toyota, kun je dus moeiteloos en comfortabel lange afstanden rijden.
Vraag je je nog altijd af wat de actieradius van een plug-in hybride auto is? Lees hieronder de antwoorden op andere veelgestelde vragen over hybrides en vind de Toyota Plug-in Hybrid die het best bij je past.

Zoek de plug-in hybride die het beste bij jou past

Van de pionier op het gebied van hybride-aandrijving, de Prius, tot de RAV4: ons gamma plug-in hybrides zorgt voor een opwindende rijervaring, of je nu op zoek bent naar zuinigheid of juist naar prestaties.