1. Elektrisch rijden
 2. Hybride elektrisch
 3. Suv

Hybride SUV

De efficiency van het hybride-aandrijfsysteem in een SUV
Een hybride SUV van Toyota staat voor comfortabel en zuinig rijden. Door een goede wisselwerking van beide motoren wordt er zoveel mogelijk fossiele brandstof bespaard, wat ook een besparing voor het milieu en de portemonnee oplevert. Het is de ideale keuze als je op zoek bent naar een ruim interieur en hoge instap. Met All Wheel Drive rijd je met een hybride SUV van Toyota ook buiten de gebaande paden.

Waarom zou je voor een hybride SUV kiezen?

Met een hybride SUV geniet je van de voordelen van een SUV zoals de ruimte voor jou en je medepassagiers, de hoge instap en het comfort. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over een hoog verbruik, want met een hybride SUV blijf je extra voordelig rijden. Dit komt doordat de elektromotor de benzinemotor ondersteunt, wat resulteert in minder brandstofverbruik. Daarnaast is een hybride motor voorzien van een zelfopladende accu. Dit gebeurt door het terugwinnen van remenergie tijdens het remmen en uitrollen. Je hebt dus geen stekker nodig.

SUV hybride modellen van Toyota

 • RAV4

  De Toyota RAV4 is gemaakt om op te vallen. De nieuwe generatie RAV4 combineert luxe en grenzeloos avontuur. Met zijn innovatieve en krachtige hybride aandrijflijn profiteert u van alle voordelen van elektrische aandrijving, zonder opladen. Een auto vol innovatieve technologie. Van soepele, efficiënte hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en connected digitale features. Kies voor handgeschakeld of automaat, twee of vierwielaandrijving. Wat je ook kiest, de Toyota RAV4 verenigt het stoere karakter van een SUV met verfijnde stijl en vooruitstrevende technologie

  • Motor 2.5 Hybrid (218pk 2WD/ 222pk AWD)
  • Verbruik 5.6 l/100 km
  • CO2 126 g/km
    
 • C-HR

  De C-HR staat voor coupé high rider, en dat is niet voor niets. Hij staat hoog op z’n wielen maar heeft wel de daklijn van een sportieve coupé. Het fraaie exterieur vol scherpe lijnen geeft de Toyota C-HR een krachtig en herkenbaar silhouet. Zijn brede uitstraling en styling geven de auto een dynamische look, terwijl in de auto de premium afwerking direct in het oog springt. De High Power Hybrid aandrijflijn levert een indrukwekkend vermogen. Met deze eigenschappen is de Toyota C-HR een ode aan de SUV.

  • Motor 1.8 Hybrid (122 pk)
  • Verbruik 4.8 l/100 km
  • CO2 v.a. 109 g/km
    
 • Highlander

  Groot, groter, grootst. Wie opzoek is naar veel ruimte vindt dit bij de Toyota Highlander. Deze 7-persoonse SUV is 4,95 meter lang. Met voldoende ruimte voor twee volwassenen op de derde zitrij. Met de derde zitrij neergeklapt is de bagageruimte 658 liter groot. Het krachtige aandrijfsysteem is goed voor een hoog vermogen en een maximum trekgewicht van 2000 kilo. De hybride-aandrijving zorgt voor soepele en stille rijeigenschappen, terwijl de CO2-uitstoot de laagste in dit segment is. De Highlander is leverbaar vanaf begin 2021.

  • Motor 2.5 Hybrid (244 pk)
  • Verbruik 6.4 l/100 km*
  • CO2 146 g/km*
    
*De genoemde waardes zijn voorlopige waardes totdat er een definitieve homologatie bekend is.