APK

Bij uw Toyota dealer voor nooit meer dan € 29,95

Onze APK is echt 'all-inclusive'. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De APK keuring staat los van het onderhoud van uw Toyota. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

Bespaar tijd: combineer de APK met onderhoud

U kunt de APK combineren met uw onderhoud zonder dat uw APK-datum opschuift. U mag namelijk twee maanden voor uw APK-vervaldatum uw Toyota laten keuren zonder dat de vervaldatum voor uw volgende APK verschuift. Zo bent u met één afspraak weer veilig op weg!

/
Extra voordeel voor oudere Toyota’s

Elke Toyota is welkom bij ons. Zo zorgt u er voor dat uw Toyota een echte Toyota blijft. Bij een oudere Toyota heeft u ook nog eens extra voordeel, aangezien de kosten van een verplichte emissietest (adviesprijs € 19,95) bij de prijs inbegrepen zit.

/
Wanneer uw Toyota gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd van uw auto en het type brandstof
Leeftijd Toyota Brandstof Wanneer keuren?
Jonger dan 1 januari 2005 Benzine-en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
  Diesel of gas Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Ouder dan 1 januari 2005 Alle Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Veelgestelde vragen

1. Waar staat APK voor?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het doel van APK is het verhogen van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu in Nederland.

2. Wat wordt er gecontroleerd bij APK?

Onze APK keurmeester controleert uw Toyota op tal van zaken die allemaal met veiligheid en milieu te maken hebben. Er wordt onder andere gecontroleerd op: het profiel van de banden, werking van de remmen, of er scheurtjes in de gordel zitten en wat de uitstoot van de uitlaatgassen.

3. Wat is het verschil tussen APK en onderhoud?

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud blijft dus belangrijk. U ontvangt hiervoor automatisch een herinnering van ons.

4. Mag iedere monteur een APK uitvoeren?

Nee, dat mag niet. Alleen een gediplomeerd APK keurmeester mag een APK keuring verrichten.

5. Te laat met keuren, wat dan?

Dan loopt u het risico op een flinke boete van zowel de politie als van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Daarnaast mag u ook niet verder rijden als u aangehouden wordt.

Lees meer

Toyota Service Plan Toyota Service Plan Rij en geniet van uw Toyota in topconditie; nu en in de toekomst met ons kwaliteitsonderhoud. Regel met het Toyota Service Plan in één keer voordelig het onderhoud en de services van uw auto voor de komende jaren. Toyota Pechhulp Toyota Pechhulp Laat u uw Toyota onderhouden bij de Toyota dealer volgens fabrieksvoorschrift? Kiest u daarbij voor een Standaard of Compleet onderhoudspakket? Dan is de Toyota Pechhulp daarbij inbegrepen. Zekerheid onderweg! Onderhoud aan uw Toyota Onderhoud aan uw Toyota Uw Toyota dealer hanteert voordelige adviesprijzen voor onderhoud. Bekijk hier wat een onderhoudsbeurt voor úw Toyota kost. Airco controle & onderhoud Airco controle & onderhoud Om zeker te weten dat uw airco goed blijft werken is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren bij uw dealer.