1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 77.600,-
WLTP Gecombineerd (km)
311 km
CO2 gecombineerd
0 g/km

Soepel rijcomfort voor een aangename werkdag

Met de introductie van de Proace Verso Electric kunt u nu kennismaken met de vrijheid van emissievrij rijden, zonder enig compromis ten aanzien van prestaties of betrouwbaarheid.

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

2 Opties

 • Proace Verso Electric - Dynamic - Long

  Proace Verso Electric Dynamic

  Long
  • +
   Airconditioning, climate control links en rechts gescheiden
  • +
   17” lichtmetalen velgen
  • +
   Skyview panoramisch dak

  Motortype


  Vanaf

  € 77.600,-

  Automaat | 2WD
  • WLTP Gecombineerd (km)
   311 km
  • CO2 gecombineerd
   0 g/km
 • Proace Verso Electric - Executive - Long

  Proace Verso Electric Executive

  Long
  • +
   2e zitrij Captain Seats (2)
  • +
   Massagefunctie op voorstoelen
  • +
   17” lichtmetalen velgen

  Motortype


  Vanaf

  € 84.300,-

  Automaat | 2WD
  • WLTP Gecombineerd (km)
   303 km
  • CO2 gecombineerd
   0 g/km
 • Proace Electric: Bestelauto van het jaar 2022

  De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury verkozen tot ‘Bestelauto van het jaar 2022’. De jury prees Nederlands bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen onder meer vanwege het uitgebreide gamma. Je hebt keuze uit drie lengtes – waaronder een versie met dubbele cabine – en uit speciale kant-en-klaar uitvoeringen. Andere doorslaggevende aspecten waren de zeer uitgebreide garantiebepalingen tot wel een miljoen kilometer en tot 15 jaar op het accupakket, wat sterk bijdraagt aan de waardevastheid. Het is voor het eerst dat de onderscheiding naar een volledig elektrische bedrijfswagen gaat.


 • 01 Functioneel en praktisch

  De Proace Electric Verso is leverbaar als luxe variant, maar ook als zeer praktische Shuttle uitvoering. De Shuttle uitvoering is leverbaar als taxi uitvoering (incl. kleuring) in twee lengtematen en beschikt standaard over 9 zitplaatsen. Dit resulteert in school-, contract- en luchthavenvervoer zonder concessies.


 • 02 Opladen is eenvoudig

  Opladen van de Proace Verso Electric kan op 4 manieren: Door af te remmen op de motor en het rempedaal, wordt energie teruggewonnen en opgeslagen. De tweede optie is laden via het stopcontact. Ook is het mogelijk om via een laadpaal of wallbox thuis of op het werk te laden. Snelladen is de laatste en snelste optie om uw Proace Verso Electric op te laden.
  *Afhankelijk van rijomstandigheden


 • 03 Passend accupakket 

  Voor de Proace Verso Electric zijn twee verschillende accupakketten leverbaar, zo kunt u altijd kiezen voor de emissievrije mobiliteit die aansluit bij uw wensen.

  Actieradius Standard range 50 kWh (bruto capaciteit) batterijpakket = 230 km (WLTP)*

  Actieradius Extra range 75 kWh (bruto capaciteit) batterijpakket = 330 km (WLTP)*

  * Afhankelijk van gekozen model, uitvoering, belading en rijomstandigheden

Bekijk de details die de Proace Verso Electric zo bijzonder maken 

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Proace Verso Electric te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

Onze extra services bij de Proace

Bedrijfswagens op maat

Een bedrijfswagen moet afgebouwd worden zoals ú hem gebruikt. Daarom biedt Toyota compleet aangepaste en ingerichte totaaloplossingen per vakgebied. Alles op 1 adres geregeld en direct klaar voor het échte werk.
Ontdek de mogelijkheden

Financieren of leasen

Volledig eigenaar van uw bedrijfswagen met een financiering of liever volledig ontzorgd worden via een leasecontract. Bij Toyota bieden we beide opties en helpen we u om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.
Lees meer

Toyota bedrijfswagenpolis

Volledig eigenaar van uw bedrijfswagen met een financiering of liever volledig ontzorgd worden via een leasecontract. Bij Toyota bieden we beide opties en helpen we u om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.
Lees meer

FAQ elektrisch rijden 

De Proace Electric wordt naar keuze uitgerust met een 50 kWh of 75 kWh batterij. Deze bieden een actieradius van respectievelijk 230 en 330 kilometer (WLTP). Zo kunt u altijd kiezen voor de beste oplossing voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor stadsdistributie of dagelijkse lange ritten.

Actieradius 50 kW = tot 230 kilometer (WLTP)
Actieradius 75 kW = tot 330 kilometer (WLTP)

Standaard stopcontact
Sluit de auto rechtstreeks aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk in uw woning of bedrijf. Dit zorgt voor de langste laadtijd, omdat een regulier stopcontact gering vermogen biedt.

Privé laadpunt
Voor thuis of op het werk. Toyota Oplaadservice levert laadpunten die veilig zijn én veel sneller opladen.

Publiek laadstation
Circa 70.000 publieke laadpunten zijn nu al beschikbaar in Nederland en dit aantal groeit fors. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van snellaadstations.

Door de Proace Electric aan te sluiten op een publieke laadpaal of privé laadpunt, is de Proace Electric met 50kWh batterij binnen circa 5 uur* opgeladen. De versie met 75kWh batterij laadt volledig binnen 7 uur* op.

Snelladen
Bij één van de vele snellaadstations is het mogelijk om tot 100kW per uur te laden tot 80% van de batterijcapaciteit. Dit duurt 40 minuten voor het 50kWh accupakket en 50 minuten voor het 75kWh accupakket. De laatste 20% zal, ter bescherming van het accupakket, opgeladen worden middels AC laden.

* o.b.v. AC 3-fasen 11kW per uur

Met een flinke besparing op brandstof- en onderhoudskosten en de nodige fiscale voordelen bespaart de Proace Electric u met elke kilometer bedrijfskapitaal.

De volledig elektrische, emissievrije aandrijflijn van de Proace Electric geeft u alle vrijheid in de stad. Op veel plekken kunt u bovendien gebruikmaken van gratis parkeren, of parkeren tegen gereduceerd tarief.

Toyota oplaadservice

Uw Toyota veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt.
Meer informatie

Combimeter en TFT-Display

De combimeter toont informatie zoals het elektriciteitsverbruik en de capaciteit van de batterij.

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto..

Ontdek meer

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.