1. Modellen
  2. Goed voor elkaar Inruil

Toyota bZ4X Extra inruil

Nú met € 3.000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 01.02.2024 t/m 30.04.2024
Met zijn robuuste en stijlvolle voorkomen komt de Toyota bZ4X uitstekend voor de dag in druk stadsverkeer, maar doet het ook heel goed buiten de gebaande paden. Hij koppelt het moderne en strakke lijnenspel van een elektrische auto aan de imposante uitstraling van een volbloed SUV. En nu je profiteert van € 3.000,- extra inruilwaarde* heb je het wel heel goed voor elkaar! Benieuwd hoe voordelig je overstapt? Bereken hieronder je inruilwaarde.
01

100% elektrisch

100% SUV met 0% CO2 uitstoot als je rijdt
02

Veiligheid

De nieuwste generatie Toyota Safety Sense met de mogelijkheid om functies draadloos te updaten
03

10 jaar garantie**

Tot maar liefst 200.000 kilometer

Extra inruilwaarde. Dat is goed voor elkaar!

De Toyota bZ4X wijst de weg voor de elektrische generatie. De kracht, dynamiek en het rijcomfort van een SUV komen samen met veelzijdige all-wheel drive en een lekker ruime elektrische actieradius. Behalve innovatief en efficiënt is de bZ4X ook zeer betrouwbaar. Want je krijgt standaard 10 jaar volledige garantie op de auto én op de batterij.

  • Nu tijdelijk € 3.000,- extra inruilwaarde
  • Je rijdt de BZ4X al binnen twee maanden
  • 10 jaar garantie**
Bereken je inruilwaarde

Dat is pas echt goed. Voor elkaar.

Extra inruilwaarde is een goede reden om jouw huidige auto in te ruilen voor een Toyota. En daarna blijf je besparen: een lager brandstofverbruik én minder CO2 uit stoten dankzij de hybride technologie. Dat zorgt allemaal voor veel minder uitstoot. De 100% elektrische bZ4X stoot zelfs helemaal niets uit als hij rijdt. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.
Meer informatie

Goed voor elkaar. Ook met Private Lease.

De BZ4X liever leasen voor een vast extra laag maandbedrag? Dat kan!

  • Private lease vanaf € 639,- per maand***
  • All-in, u hoeft alleen maar te laden
  • Beschermd bij onverwacht ontslag of inkomensverlies
Bereken je maandbedrag

Gerelateerde acties

Selecteer een van onderstaande modellen en ontdek meer.

* Actieperiode loopt van 1 februari t/m 30 april 2024 (uiterste registratiedatum 30 september 2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

***  Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl
Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.