1. Elektrisch rijden
 2. Hybride elektrisch
 3. Compact

Kleine & compacte hybride auto's

De modernste hybride technologie in een stadsauto
Compact, wendbaar en betaalbaar. De ideale stadsauto, gemaakt voor het drukke leven in de stad, voor de snelle boodschap of als veelzijdige krachtpatser. Waar je ‘m ook voor gebruikt, één ding is zeker: met een compacte hybride auto rijd je extra zuinig.

Waarom zou je voor een kleine hybride auto kiezen?

De voordelen van het aankopen van een kleine auto zijn groot; je bent minder kwijt aan brandstofkosten, wegenbelasting en verzekeringskosten. Dit komt vooral omdat kleine auto’s veel lichter zijn dan grote auto’s. Ook zijn kleine hybride auto’s goedkoper in aanschaf en hebben ze een veel lagere CO2 uitstoot. Een kleine hybride auto kan zelfs naast de ‘grote’ auto een goed alternatief zijn voor gezinnen voor dagelijks gebruik. Met een kleine hybride auto beweeg je je bij uitstek zuinig en wendbaar door de stad.

Yaris Hybride zuinigste in de praktijk

De nieuwe Yaris is de ideale stadsauto, ontworpen voor het leven in de stad. Hij beschikt dan ook over de modernste hybride technologie en valt op met zijn eigenzinnige, energieke design. De Yaris Hybrid is volgens de ANWB en Natuur & Milieu de zuinigste in de praktijk in de categorie ‘Benzine klein’. Hiermee laat onze Yaris veel kleinere auto’s uit het A-segment achter zich. Wederom een bewijs dat Toyota’s hybride technologie ook in de praktijk, op de weg dus, brandstof bespaart. Met een compacte hybride auto van Toyota rijd je comfortabel, stil en zuinig.

Goedkope en kleine hybride auto's van Toyota op een rij

 • Yaris

  Een nieuw design, nieuwe technologie en twee volledig nieuwe aandrijflijnen; alles aan de nieuwe Yaris staat in het teken van meer fun. Want dankzij de nieuwe generatie hybrid rij je grotendeels van de tijd elektrisch en dat zonder stekker.

  • Motor 1.5 Hybrid (116 pk)
  • Verbruik v.a. 2.9 l/100 km
  • CO2 v.a. 86 g/km
 • Corolla Hatchback

  De Toyota Corolla Hybrid staat voor puur rijplezier. Met een krachtig en dynamisch exterieur en perfecte rijdynamiek. De efficiënte zelfopladende hybride aandrijflijnen combineren een laag verbruik met veel vermogen. De Toyota Corolla is niet voor niets ‘s werelds bestverkochte auto.

  • Motor 1.8 Hybrid (122 pk)
  • Verbruik v.a. 4.5 l/100 km
  • CO2 v.a. 101 g/km