1. Ontdek Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Videos
 4. ICE MATCHATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

ICE MATCH

Zes ongelooflijke atleten. Een ijshockeywedstrijd zoals je nooit eerder hebt gezien.

 • EEN GRENZELOZE DRANG

  OM DOOR

  TE GAAN

 • Hoewel de weg die elke olympische en paralympische sporter aflegt uniek is, is één ding zeker: de atleten van het Global Team Toyota hebben bewezen dat ze elke uitdaging aankunnen. Zelfs als die uitdaging bestaat uit het opnemen tegen andere atleten van wereldklasse in een potje ijshockey zoals je nog nooit gezien hebt.

Wanneer we vrij zijn om te bewegen, op het wereldtoneel of tijdens een spelletje in de buurt, is alles mogelijk.

 • ÉÉN WERELD.

  ÉÉN TEAM.

 • De kracht van mobiliteit.

  De atleten van het Global Team Toyota hebben allerlei soorten achtergronden en disciplines. Hun vermogen om de kracht van beweging te omarmen, is wat ze aan de top brengt. Toyota doet onderzoek naar mobiliteit en ontwikkelt producten die mobiliteit voor iedereen mogelijk moet maken. Hiermee wil Toyota bereiken dat iedereen zijn volledige potentieel kan benutten, ongeacht de achtergrond.

 • MOBILITEIT DIE

  ZICHZELF IN

  BEWEGING BRENGT

 • Maak kennis met de e-Palette.

  Toyota stimuleert de menselijke mogelijkheden door de grenzen op te zoeken van wat autonoom rijdende voertuigen kunnen. Vandaag de dag wordt autonome techniek al gebruikt om mensen en producten te vervoeren. Dus je kunt je eigen doel blijven nastreven, hoe onmogelijk deze ook lijkt, wetende dat wij het onze nastreven.